Blog SuperMak


Salam, heeee keputusan pemenang samsung galaxy s2 dah pun diketahui, tahniah buat Cikgu Naman, anda sememangnya layak, 14 peserta yang dishortlistkan, alhamdulillah saya berada dalam kalangan tersebut dari beratus penyertaan hehe, thanks Beta.my dan Mynewshub.my kerana memilih entry saya, apa pun rezeki memihak kepada Cikgu Naman, penyertaan beliau sangat kreatif, tak sangka cikgu ni kreatif hehe, nak tau kreatif ke tidak klik je sini Memohon Smartphone Samsung Galaxy S II.

Saya cadangkan kepada rakan-rakan yang membaca entry ini, ambil sedikit masa untuk menonton video atas, video dari cikgu naman, lagu yang diubah dari lagu asal penyanyi Alif Satar yang bertajuk “Seperti Kamu”, tapi untuk lagu cikgu naman diatas saya beri tajuk sediri “Canggihnya Smartphone Itu” kehkehkeh.

Serius saya memang sukakan lagu tersebut, lagi-lagi bila diubah sedikit oleh cikgu naman, yang lagi best sebab SUARA BELIAU SANGAT MERDU hehehe *capslock lagi tu*, kalau tunjuk muka tengah nyanyi lagi best kot hehehe.

Walau bagaimana pun ada hadiah sagu hati kepada kami 13 orang yang dishortlistkan tersebut, patutlah minta alamat rumah hehe, thanks yea.

- Boleh buat album lepas nie, confirm laku hehehe.

69 Thoughts on “Canggihnya Smartphone Itu

  1. leh jadi artis youtube lak lepas ni kot cekgu ? hehehe ..

    tahniah mng gadget best
    Ummi Hanie recently posted..Blog review : List keduaMy Profile

  2. Mula2 taknak dengarpun tapi bila Kak Yan cakap suare dia sedap, terus layan. Mmg ada suare cikgu ni.

    Tahniah Cikgu :D
    hafizmd recently posted..Raikan kawan, hindari lawanMy Profile

  3. saya tengok contest beta.my ni betul2 buat blogger semakin kreatif.memang tak sangka banyak method yang boleh digunakan untuk contest2 macam ni :D
    Pacifista recently posted..Contest Gadget Impian: Like, +1, Tweet, Tolonglah…My Profile

  4. dah memang sah layak menang nih..haha..berbakat beso…fuhh..nasib baik cikgu gak..keh4..

    http://dzuandiey.blogspot.com

  5. salah satu strategi yang mantap.

  6. rezeki cikgu Naman nampaknya. bajet pon dpt kt cikgu tahun 2012 ni, ditambah dgn dpt Galaxy S2. wah, mmg meriah la rezeki cikgu Naman. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Dapur Idaman…Bahagian 6My Profile

  7. bestnya cikgu naman dapat handphone tu kan..tahniah!
    bardboo recently posted..Aktiviti Hujung Minggu KamiMy Profile

  8. sebenarnya semua pemenang..cuma hadiahnya satu..kalau hadiahnya 14, semua dapat dah..hoho~
    Faiz recently posted..Pemenang Giveaway Samsung Galaxy S IIMy Profile

  9. Tahniah buat Cikgu Naman. Memang entri yg sangat kreatif. Tahniah juga buat Kak Yan. Suka lihat rakan2 blogger yg bertuah.. Nak beli sendiri, memang kena fikir dua tiga kali..
    Nur recently posted..Selesai Sudah Exam Untuk Kertas SainsMy Profile

  10. Canggihnya Smartphone Itu via @yanmie http://t.co/7m8uxN0g

  11. yan… tahniah. dan untuk naman, double tahniah. :)
    klcitizen recently posted..buat benda tak baikMy Profile

  12. pada saya yang terpilih tu semua kira dah menang.. semua hebat2.. tapi cikgu dlm video ni terlalu hebat.. :))
    CMRatu recently posted..Sokong saya untuk menang ipad2My Profile

  13. iyerlah.. sodap mcm kuih pau kacang merah.. hik3..

    cikgu naman tuh nyanyi patut pakai topeng ultraman kalau segan
    tunjuk muka.. har3
    nurmisnan recently posted..Churros, hummus dan besdayMy Profile

  14. mmg kreatif cikgu nie. mmg layak die mng..hehehe
    razis recently posted..Video Jaringan Cantik Nazmi Faiz – Malaysia vs BahrainMy Profile

  15. Tahniah untuk Cikgu Naman
    wazy recently posted..Sinopsis Filem Misteri Jalan LamaMy Profile

  16. Cikgu Naman masa muda main muzik kalau selak entri lama-lama beliau ada gambar beliau memegang gitar dan berambut panjang. :-)

  17. pheww..kak yan buat special post..terharunya..hehe..tq..tq..tq..

    idea dapat sehari sebelum dateline..hantar entri pukul 11.48mlm hari last day..rekod video pun pukul 11.30 malam tu..hehe..alhamdulillah rezeki ;)

    tak letak muka, nak jadi misteri…chewah berangan..tahniah kat kak yan jugak..;)
    cikgu naman recently posted..Giliran Gelombang Muhamad Nazmi Faiz Mansor Pulak Kah?My Profile

  18. walawei, kalau tunjuk muka mesti lagi layan lah
    Juan recently posted..Hijrah, Perlukah..My Profile

  19. wah memang layak menang ni , tahniah cikgu .. haa tengah dengar ni sedap gak , tp lagi elok letak muka sikit kan ..
    puanbee recently posted..Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian DenaihatiMy Profile

  20. creative. memang layak menang hehe
    afiqaiman recently posted..Kelebihan Menyertai Blogging ContestMy Profile

  21. Tahniah kak yan sebab terpilih ye..
    Myvitrd recently posted..Ulang Tahun Perkahwinan Ke-2 di 1 Muharram 1433HMy Profile

  22. tahniah.. sebab dishirtlisted & dpt hadiah saguhati..
    kakyong recently posted..Gadget Impian kakyong[dot]com©My Profile

  23. yan…kenapa kak sya tk blh nk pilih entry latest yea kt comluv kt sini…blog bee blh pulak…

  24. he3…mmg best ah…
    syamila recently posted..Apple iPad 2…Boleh ke????? Insya AllahMy Profile

  25. Canggihnya Smartphone Itu http://t.co/BiJL562l (via @yanmie)

  26. Blog Update : Canggihnya Smartphone Itu cc @cikgunaman http://t.co/JCScQO6s

  27. Blog Update : Canggihnya Smartphone Itu cc @cikgunaman http://t.co/JCScQO6s

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation