Canggihnya Smartphone Itu

Salam, heeee keputusan pemenang samsung galaxy s2 dah pun diketahui, tahniah buat Cikgu Naman, anda sememangnya layak, 14 peserta yang dishortlistkan, alhamdulillah saya berada dalam kalangan tersebut dari beratus penyertaan hehe, thanks Beta.my dan Mynewshub.my kerana memilih entry saya, apa pun rezeki memihak kepada Cikgu Naman, penyertaan beliau sangat kreatif, tak sangka cikgu ni kreatif hehe, nak tau kreatif ke tidak klik je siniΒ Memohon Smartphone Samsung Galaxy S II.

Saya cadangkan kepada rakan-rakan yang membaca entry ini, ambil sedikit masa untuk menonton video atas, video dari cikgu naman, lagu yang diubah dari lagu asal penyanyi Alif Satar yang bertajuk “Seperti Kamu”, tapi untuk lagu cikgu naman diatas saya beri tajuk sediri “Canggihnya Smartphone Itu” kehkehkeh.

Serius saya memang sukakan lagu tersebut, lagi-lagi bila diubah sedikit oleh cikgu naman, yang lagi best sebab SUARA BELIAU SANGAT MERDU hehehe *capslock lagi tu*, kalau tunjuk muka tengah nyanyi lagi best kot hehehe.

Walau bagaimana pun ada hadiah sagu hati kepada kami 13 orang yang dishortlistkan tersebut, patutlah minta alamat rumah hehe, thanks yea.

– Boleh buat album lepas nie, confirm laku hehehe.

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge