Canggihnya Smartphone Itu

Salam, heeee keputusan pemenang samsung galaxy s2 dah pun diketahui, tahniah buat Cikgu Naman, anda sememangnya layak, 14 peserta yang dishortlistkan, alhamdulillah saya berada dalam kalangan tersebut dari beratus penyertaan hehe, thanks Beta.my dan Mynewshub.my kerana memilih entry saya, apa pun rezeki memihak kepada Cikgu Naman, penyertaan beliau sangat kreatif, tak sangka cikgu ni kreatif hehe, nak tau kreatif ke tidak klik je sini Memohon Smartphone Samsung Galaxy S II.

Saya cadangkan kepada rakan-rakan yang membaca entry ini, ambil sedikit masa untuk menonton video atas, video dari cikgu naman, lagu yang diubah dari lagu asal penyanyi Alif Satar yang bertajuk “Seperti Kamu”, tapi untuk lagu cikgu naman diatas saya beri tajuk sediri “Canggihnya Smartphone Itu” kehkehkeh.

Serius saya memang sukakan lagu tersebut, lagi-lagi bila diubah sedikit oleh cikgu naman, yang lagi best sebab SUARA BELIAU SANGAT MERDU hehehe *capslock lagi tu*, kalau tunjuk muka tengah nyanyi lagi best kot hehehe.

Walau bagaimana pun ada hadiah sagu hati kepada kami 13 orang yang dishortlistkan tersebut, patutlah minta alamat rumah hehe, thanks yea.

- Boleh buat album lepas nie, confirm laku hehehe.

69 thoughts on “Canggihnya Smartphone Itu

      1. @cikgu naman, heehee ala biasalah tu adat bertanding ada menang ada kalah, kalau semua nak menang abis kopak penganjur dan penaja hahahhaa, rezeki masing2 kan :)

        akak pun dh dpt macam2 dah dari blog ni, laptop dan ipad2 dari denaihati, smartphone htc dari maxis10, so semua tu rezeki masing2 kan, xselalunya kita bertuah hehee, yang penting semuanya think positif :)
        yanmie recently posted..Canggihnya Smartphone ItuMy Profile

          1. betul2, tu baru gadget, belum income blog tetiap bulan heheee, apa pun seronok jugak kan sebab dengan blogging kita boleh dapat macam-macam, yang penting usaha, mana ada dpt benda dengan senang2 je, usaha berterusan insyaallah ada hasilnya menanti :D

            lagi satu blogging dengan seronok, kita kena seronok dulu dengan apa yang kita tulis, confirm readers pun seronok jugak heeee, sekadar pendapat :D

        1. hahaha tulah nak tanya sebenarnya, anak tak kacau ke tengah nyanyi tu hehee, dah tido rupanya, tp serius sedap suara cikgu, smlm dgr dgn suami hahahhaa :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge