Canggihnya Smartphone Itu

Salam, heeee keputusan pemenang samsung galaxy s2 dah pun diketahui, tahniah buat Cikgu Naman, anda sememangnya layak, 14 peserta yang dishortlistkan, alhamdulillah saya berada dalam kalangan tersebut dari beratus penyertaan hehe, thanks Beta.my dan Mynewshub.my kerana memilih entry saya, apa pun rezeki memihak kepada Cikgu Naman, penyertaan beliau sangat kreatif, tak sangka cikgu ni kreatif hehe, nak tau kreatif ke tidak klik je sini Memohon Smartphone Samsung Galaxy S II.

Saya cadangkan kepada rakan-rakan yang membaca entry ini, ambil sedikit masa untuk menonton video atas, video dari cikgu naman, lagu yang diubah dari lagu asal penyanyi Alif Satar yang bertajuk “Seperti Kamu”, tapi untuk lagu cikgu naman diatas saya beri tajuk sediri “Canggihnya Smartphone Itu” kehkehkeh.

Serius saya memang sukakan lagu tersebut, lagi-lagi bila diubah sedikit oleh cikgu naman, yang lagi best sebab SUARA BELIAU SANGAT MERDU hehehe *capslock lagi tu*, kalau tunjuk muka tengah nyanyi lagi best kot hehehe.

Walau bagaimana pun ada hadiah sagu hati kepada kami 13 orang yang dishortlistkan tersebut, patutlah minta alamat rumah hehe, thanks yea.

- Boleh buat album lepas nie, confirm laku hehehe.

69 Comments on Canggihnya Smartphone Itu

  1. Ummi Hanie
    December 6, 2011 at 8:36 am (3 years ago)

    leh jadi artis youtube lak lepas ni kot cekgu ? hehehe ..

    tahniah mng gadget best
    Ummi Hanie recently posted..Blog review : List keduaMy Profile

    Reply
  2. hafizmd
    December 2, 2011 at 5:03 pm (3 years ago)

    Mula2 taknak dengarpun tapi bila Kak Yan cakap suare dia sedap, terus layan. Mmg ada suare cikgu ni.

    Tahniah Cikgu :D
    hafizmd recently posted..Raikan kawan, hindari lawanMy Profile

    Reply
  3. Ekspresi Ruang
    November 29, 2011 at 8:56 am (3 years ago)

    rezeki cikgu Naman nampaknya. bajet pon dpt kt cikgu tahun 2012 ni, ditambah dgn dpt Galaxy S2. wah, mmg meriah la rezeki cikgu Naman. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Dapur Idaman…Bahagian 6My Profile

    Reply
  4. Nur
    November 28, 2011 at 10:34 pm (3 years ago)

    Tahniah buat Cikgu Naman. Memang entri yg sangat kreatif. Tahniah juga buat Kak Yan. Suka lihat rakan2 blogger yg bertuah.. Nak beli sendiri, memang kena fikir dua tiga kali..
    Nur recently posted..Selesai Sudah Exam Untuk Kertas SainsMy Profile

    Reply
    • yanmie
      November 29, 2011 at 9:06 am (3 years ago)

      @Nur, makasih nur, hehe nak beli sdiri tu yang fikir banyakkan sebab kita dah ada benda tu, cuma kecanggihan je berbeza, so xdelah perlu sangat,utamakan mana yang perlu, since dah ada contest macam ni join jelah manatau ada rezeki kan hehehe :D
      yanmie recently posted..Gadget Impianku Dan Cabutan Bertuah Yanmieonline.comMy Profile

      Reply
  5. CMRatu
    November 28, 2011 at 9:42 pm (3 years ago)

    pada saya yang terpilih tu semua kira dah menang.. semua hebat2.. tapi cikgu dlm video ni terlalu hebat.. :))
    CMRatu recently posted..Sokong saya untuk menang ipad2My Profile

    Reply
  6. nurmisnan
    November 28, 2011 at 7:57 pm (3 years ago)

    iyerlah.. sodap mcm kuih pau kacang merah.. hik3..

    cikgu naman tuh nyanyi patut pakai topeng ultraman kalau segan
    tunjuk muka.. har3
    nurmisnan recently posted..Churros, hummus dan besdayMy Profile

    Reply
  7. akubiomed
    November 28, 2011 at 3:51 pm (3 years ago)

    Cikgu Naman masa muda main muzik kalau selak entri lama-lama beliau ada gambar beliau memegang gitar dan berambut panjang. :-)

    Reply
  8. cikgu naman
    November 28, 2011 at 3:28 pm (3 years ago)

    pheww..kak yan buat special post..terharunya..hehe..tq..tq..tq..

    idea dapat sehari sebelum dateline..hantar entri pukul 11.48mlm hari last day..rekod video pun pukul 11.30 malam tu..hehe..alhamdulillah rezeki ;)

    tak letak muka, nak jadi misteri…chewah berangan..tahniah kat kak yan jugak..;)
    cikgu naman recently posted..Giliran Gelombang Muhamad Nazmi Faiz Mansor Pulak Kah?My Profile

    Reply
  9. Juan
    November 28, 2011 at 1:59 pm (3 years ago)

    walawei, kalau tunjuk muka mesti lagi layan lah
    Juan recently posted..Hijrah, Perlukah..My Profile

    Reply
    • yanmie
      November 28, 2011 at 2:00 pm (3 years ago)

      hehehe kan…kan….mesti lagi mantap :D

      Reply
    • yanmie
      November 28, 2011 at 1:08 pm (3 years ago)

      betul bee, kahkahkahkah entah bape kali akak pusing lagu nie..hahaha, cikgu kena buat single nie hahahaaha :D

      Reply
    • yanmie
      November 28, 2011 at 12:52 pm (3 years ago)

      kannnnn suara sedap lak tu hehehe :D

      Reply
    • yanmie
      November 28, 2011 at 12:52 pm (3 years ago)

      thanks :)

      Reply
    • yanmie
      November 28, 2011 at 12:23 pm (3 years ago)

      terima kasih kakyong :D

      Reply
  10. syamila
    November 28, 2011 at 11:08 am (3 years ago)

    yan…kenapa kak sya tk blh nk pilih entry latest yea kt comluv kt sini…blog bee blh pulak…

    Reply
    • yanmie
      November 28, 2011 at 11:10 am (3 years ago)

      yeker?? yan pun kdg2 ada sesetengah blog tak boleh pilih conluv tu, tp senang je kak, pegi kat setting commluv tu, klik reset setting

      Reply
    • yanmie
      November 28, 2011 at 11:06 am (3 years ago)

      kannnn suara cikgu naman sedap hehe :)

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge