Belajar Fotografi – Teknik Bokeh

Salam, baru lagi dalam dunia fotografi, saya Belajar Fotografi – Teknik Bokeh dari mengoogle dan youtube sahaja, tanpa masuk mana-mana kelas fotografi, cuma membaca secara random dan melalukan beberapa try and error, dan hasilnya seperti dibawah.

teknik bokeh

Pokok Rambutan Mak Mertua saya, hehehe

Serius saya sangat berpuas hati dengan Buah Hati saya, senang sangat nak handle, tak kekok rasanya, hari-hari bermanja dengan buah hati betul-betul menyenangkan.

teknik bokeh

Saya upload gambar bunga milik mak mertua saya kat atas tu, dan dia komen “Cantik rupanya bunga ni” hehehe ^____^

teknik bokeh teknik bokeh suka tengok 2 gambar atas nie, boleh refer entry Photoshoot Bersama Aiman, but i like sesangat gambar atas tu, soft sangat ^_____^

Kalau nak compare hasil Percubaan Pertama Dengan Buah HatiPhotoshoot Bersama Aiman dan entry ini, saya suka entry ini dan gambar dalam entry photoshoot bersama aiman tu 😀

– Dulu tak tau apa itu bokeh dan maksud bokeh, so boleh baca kat SINI, heheee

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

26 Comments

  1. cantik sangat..nice shoot. Saya ada Nikon D60 tapi tak pandai pakai. Selalu husband yang pakai. Tengok org ambil gambar cantik2 mulalah teruja. Hokey..lepas ni saya nak belajar ambil gambar. juga

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge