Saya Ada Stalker Rupanya

Salam, eh saya baru tahu yang saya ada stalker rupanya, kikikiki. Nak tergelak pun ada time layan FB nie, coz time nie saya dan hero-hero kat Maybank Jusco, view dan komen melalui Blackberry je *sempat lagi tu*.

facebookhehehe tudia stalker saya PuanBee, ada sesiapa lagi yang nak ngaku jadi stalker saya??, ops tapi gerun pulak dengan stalker-stalker nie hehehe.

- Stalk yang baik-baik jelah ye, yang nenakal tu pi jejauh ^____^

28 Comments on Saya Ada Stalker Rupanya

  1. Hazmin Hamudin
    November 1, 2011 at 7:57 am (3 years ago)

    Aik…Mana akak punya entri yang baru-baru..?

    Reply
    • yanmie
      November 1, 2011 at 8:34 am (3 years ago)

      aik takde ke? ada je tu akak tengok :D

      Reply
  2. puan kutu
    October 28, 2011 at 12:11 pm (3 years ago)

    oh kembo..bee minat kak yan tu.huhu..

    Reply
  3. Hazmin Hamudin
    October 28, 2011 at 10:59 am (3 years ago)

    puan bee ni rajin stalker orang rupanya…hehe…tapi dia dah mengaku kira ok la tu kan…

    Reply
  4. akubiomed
    October 28, 2011 at 10:32 am (3 years ago)

    Kalau jadi stalker pun tidak akan beritahu. Ha..haa…

    Reply
  5. akuzle ayu
    October 28, 2011 at 2:42 am (3 years ago)

    stalker 4 a good reason ok ajer kan Yan n Puan Bee? heheh…

    Reply
  6. azman
    October 28, 2011 at 12:00 am (3 years ago)

    Kadang 2 jadi silent reader jer he3….

    Reply
  7. kozumi_ro
    October 27, 2011 at 11:57 pm (3 years ago)

    haha stalker punbee ahak…

    sesuai sgt ar ye idup brjiran…

    kak yan ada hero, kak bee ade girl^ ^…

    Reply
  8. Ekspresi Ruang
    October 27, 2011 at 11:23 pm (3 years ago)

    stalker2 kak yan ni ada potensi utk buat panggilan hangit kt kak yan ni. huhu

    commentluv blog kak yan ni xberfungsi lak harini, xtau kenapa

    Reply
  9. Ikhwan Pauzi
    October 27, 2011 at 11:03 pm (3 years ago)

    hulur lauk guna pos laju . heheh

    Reply
  10. ejam
    October 27, 2011 at 10:08 pm (3 years ago)

    saya jenis stalker yg baik, dah diiktiraf pertubuhan stalker sedunia sbg kategori yg baik2…percayalah… *fakta tipu*

    Reply
    • yanmie
      October 27, 2011 at 10:09 pm (3 years ago)

      hebat siap masuk dalam pertubuhan stalker sedunia tu HAHAHAHA. gerun arrr dengan stalker2 nie, lagi2 yang masuk pertubuhan stalker sedunia :D

      Reply
  11. Hisyam
    October 27, 2011 at 10:07 pm (3 years ago)

    Hahaha, puan bee rupanya.

    Reply
    • yanmie
      October 27, 2011 at 10:08 pm (3 years ago)

      ye Puan Besar Bee :D

      Reply
      • puanbee
        October 27, 2011 at 10:11 pm (3 years ago)

        hehe teringat PUANBEE besar tu .. hehe .. lama dah dulu2..

        Reply
        • yanmie
          October 27, 2011 at 10:12 pm (3 years ago)

          hahaha ingat dulu puanbee tu ala2 bini bos, takpun bos pompuan hehehe :D

          Reply
  12. puanbee
    October 27, 2011 at 10:05 pm (3 years ago)

    haha kak .. sebenarnya bukan nak mengaku , tp bee rasa mcm eh aku cam stalker lak , asal kak yan update je memana bee ade haha .. malu seh!

    Reply
    • yanmie
      October 27, 2011 at 10:08 pm (3 years ago)

      Ala takpe bee akak faham, akak sayang bee :D

      Reply
      • puanbee
        October 27, 2011 at 10:10 pm (3 years ago)

        terus gedik tengok sayang tu hehe ..

        Reply
        • yanmie
          October 27, 2011 at 10:11 pm (3 years ago)

          HAHAHAHA ngegada pulak :D

          Reply
  13. wazy
    October 27, 2011 at 10:04 pm (3 years ago)

    Hehehe ,salah sorang pengomen tegar kat blog akak jugak tu

    Reply
    • yanmie
      October 27, 2011 at 10:05 pm (3 years ago)

      hehehe ye wazy betul tu, akak sayang kat dia ekekekeke :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge