Blog SuperMak


Salam, eh saya baru tahu yang saya ada stalker rupanya, kikikiki. Nak tergelak pun ada time layan FB nie, coz time nie saya dan hero-hero kat Maybank Jusco, view dan komen melalui Blackberry je *sempat lagi tu*.

facebookhehehe tudia stalker saya PuanBee, ada sesiapa lagi yang nak ngaku jadi stalker saya??, ops tapi gerun pulak dengan stalker-stalker nie hehehe.

- Stalk yang baik-baik jelah ye, yang nenakal tu pi jejauh ^____^

28 Thoughts on “Saya Ada Stalker Rupanya

  1. Aik…Mana akak punya entri yang baru-baru..?

  2. agak2 saya ada ciri2 stalker tak? :p
    Pacifista recently posted..Download Video Maharaja Lawak Mega Minggu 1My Profile

  3. alaaaa…. citer stalker kat twitter x up ke?… hahaa…..
    RinnAzrinah recently posted..Tanah Kubur Musim Ke-2My Profile

  4. oh kembo..bee minat kak yan tu.huhu..

  5. puan bee ni rajin stalker orang rupanya…hehe…tapi dia dah mengaku kira ok la tu kan…

  6. Kalau jadi stalker pun tidak akan beritahu. Ha..haa…

  7. stalker 4 a good reason ok ajer kan Yan n Puan Bee? heheh…

  8. Kadang 2 jadi silent reader jer he3….

  9. haha stalker punbee ahak…

    sesuai sgt ar ye idup brjiran…

    kak yan ada hero, kak bee ade girl^ ^…

  10. stalker2 kak yan ni ada potensi utk buat panggilan hangit kt kak yan ni. huhu

    commentluv blog kak yan ni xberfungsi lak harini, xtau kenapa

  11. Ikhwan Pauzi on October 27, 2011 at 11:03 pm said:

    hulur lauk guna pos laju . heheh

  12. saya jenis stalker yg baik, dah diiktiraf pertubuhan stalker sedunia sbg kategori yg baik2…percayalah… *fakta tipu*

  13. Hahaha, puan bee rupanya.

  14. haha kak .. sebenarnya bukan nak mengaku , tp bee rasa mcm eh aku cam stalker lak , asal kak yan update je memana bee ade haha .. malu seh!

  15. Hehehe ,salah sorang pengomen tegar kat blog akak jugak tu

  16. Blog Update : Saya Ada Stalker Rupanya http://t.co/kGHZF2Hb

  17. Blog Update : Saya Ada Stalker Rupanya http://t.co/kGHZF2Hb

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation