Ruang Entry Lebih Luas

Salam semua, phewww hari ini saya rajin sikit godek coding, tapi saya tak guna themes twenty eleven sebab dah cuba untuk besarkan themes tu tapi tak jadi, fed up sudahnya HAHAHAHA.

pemandangan luasBetul orang kata, pemandangan luas tu sedap je mata memandangnya ^____^

So saya edit themes twenty ten yang juga saya gunakan dalam blog saya yanghangat.com, alhamdulillah saya guna themes ini sekarang, terima kasih kawan-kawan atas review anda semua yang lebih menggemari themes warna biru saya sebelum Twenty Eleven sebelum ini, yang mana paparan entrynya lebih luas, bak kata mereka, luas je mata memandang.

Terima kasih atas review awak untuk Giveaway Yanmieonline.com, ye ye awak yang tengah baca entry ini hehehe. Insyaallah saya akan memperbaiki apa yang patut. Pada anda yang mencadangkan untuk saya berbuat demikian, terima kasih atas pendapat awak, saya hargai sangat-sangat.

Update : themes sebelum ini “Luas” tak boleh guna, metatag tak boleh verify, ada conflict huhuhu, penat jeeeee -..-”

- Commentluv dah ok yeayyy, semalam ada masalah, maaf atas segala kesulitan yang dialami sebelum ini ^____^

33 Comments on Ruang Entry Lebih Luas

    • yanmie
      October 28, 2011 at 6:44 pm (3 years ago)

      tak marah, themes “sesat mata” masih dalam pembangunan, tapi sayangnya tak boleh nak verify metatag kat themes tu, so kena guna themes yang ini jugak.
      yanmie recently posted..Ruang Entry Lebih LuasMy Profile

      Reply
  1. azman
    October 28, 2011 at 4:47 pm (3 years ago)

    wah terbaik lah yang ni :)

    Reply
    • yanmie
      October 28, 2011 at 6:48 pm (3 years ago)

      tukar balik sebab yg luas nie tak boleh nak verify metatag, tak tau mana silapnya, kena guna jugak yang ini, nak edit balik yang ini, hope boleh luaskan entry content
      yanmie recently posted..Ruang Entry Lebih LuasMy Profile

      Reply
  2. puanbee
    October 28, 2011 at 4:40 pm (3 years ago)

    a’ah sama dengan kak syamila , kalau ruang luas tk de border rasa tk best lak , bee pun suka theme biru sebelum ni , tp nk wat cam mana kan problem heheh … rajin betul akk.. bee tidur je td kuikuikui penat sgt rasanya .. padahal anak cuti ni ..
    puanbee recently posted..Giveaway Herba Maharani Puanbee & AyujamalMy Profile

    Reply
    • yanmie
      October 28, 2011 at 6:49 pm (3 years ago)

      kena guna balik, yg luas tu ada masalah metatag xboleh verify, sama dengan themes biru akak yg sebelum ini.
      yanmie recently posted..Ruang Entry Lebih LuasMy Profile

      Reply
  3. syamila
    October 28, 2011 at 4:11 pm (3 years ago)

    tgk ramai yg tukar theme..sya pun tukar gak..tp penat jugak le edit kt bhgn kod nk bagi penuhi citarasa…apa2pun akhirnya berjaya….hik3
    syamila recently posted..Hanya 187 premis ada sijil halalMy Profile

    Reply
      • syamila
        October 28, 2011 at 4:16 pm (3 years ago)

        ala..jeles la tgk ramai yg tukar…kita pun nk tukar jugak…kebetulan tgh bercuti..ada la masa nk edit theme….he3
        syamila recently posted..Hanya 187 premis ada sijil halalMy Profile

        Reply
        • yanmie
          October 28, 2011 at 4:25 pm (3 years ago)

          hehe memang kali nie macam berjemaah pulak orang tukar theme, memang ramai yang saya perasan :D
          yanmie recently posted..Ruang Entry Lebih LuasMy Profile

          Reply
  4. syamila
    October 28, 2011 at 4:09 pm (3 years ago)

    mmg luas mata memandang…tp cam tk best lak bila tk de border mengelilingi entry…font dh ok… ;-)

    saya suka theme yg sebelum ni..he3
    syamila recently posted..Hanya 187 premis ada sijil halalMy Profile

    Reply
  5. akubiomed
    October 28, 2011 at 3:57 pm (3 years ago)

    Nampak luas mata memandang. Kalau guna theme yang besar ada memberi kesan kepada kelajuan blog?

    Reply
    • yanmie
      October 28, 2011 at 4:05 pm (3 years ago)

      oh tak tahu pulak keluasan blog tu mempengaruhi loading blog, tapi rasanya kalau penggunaan script dapat dikurangkan, loading blog laju sikit, maksudnya disini cuma pasang apa yang perlu sahaja.
      yanmie recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

      Reply
  6. syahrilhafiz
    October 28, 2011 at 3:27 pm (3 years ago)

    akak font kecik sangat la pulak..hehe
    yang lain dah ok :)
    bagi saya la..

    Reply
    • yanmie
      October 28, 2011 at 3:30 pm (3 years ago)

      hehehe kecik sangat ke? okeh akak dah tukar ke 14px sebelum nie 12 px, tgk macam mana, kalau masih kecik nanti akak ejas lagi, makasih yea :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge