Salam semua, phewww hari ini saya rajin sikit godek coding, tapi saya tak guna themes twenty eleven sebab dah cuba untuk besarkan themes tu tapi tak jadi, fed up sudahnya HAHAHAHA.

pemandangan luasBetul orang kata, pemandangan luas tu sedap je mata memandangnya ^____^

So saya edit themes twenty ten yang juga saya gunakan dalam blog saya yanghangat.com, alhamdulillah saya guna themes ini sekarang, terima kasih kawan-kawan atas review anda semua yang lebih menggemari themes warna biru saya sebelum Twenty Eleven sebelum ini, yang mana paparan entrynya lebih luas, bak kata mereka, luas je mata memandang.

Terima kasih atas review awak untuk Giveaway Yanmieonline.com, ye ye awak yang tengah baca entry ini hehehe. Insyaallah saya akan memperbaiki apa yang patut. Pada anda yang mencadangkan untuk saya berbuat demikian, terima kasih atas pendapat awak, saya hargai sangat-sangat.

Update : themes sebelum ini “Luas” tak boleh guna, metatag tak boleh verify, ada conflict huhuhu, penat jeeeee -..-“

- Commentluv dah ok yeayyy, semalam ada masalah, maaf atas segala kesulitan yang dialami sebelum ini ^____^

33 Thoughts on “Ruang Entry Lebih Luas

  1. haha…guna nom nom jugak akhirnya.nampaknya cadangan saya diterima.ekeke :p
    Pacifista recently posted..Download Video Maharaja Lawak Mega Minggu 1My Profile

  2. lebih luas mata pon sedap membaca :)
    Ekspresi Ruang recently posted..Lo Res Chair: Idea Guido Oooms Daripada Piksel Resolusi RendahMy Profile

  3. bagus. lebih luas…lebih comelll… :)
    sayacomel recently posted..Comel Nakal – Pemakan Daging yang comelMy Profile

  4. kakyong pun suka ruang n3 yg luas & warna yg tdk gelap…

    la ni kakyong dah pindah guna blogspot semula.. so x penin kepala nak tukor theme ke apa.. ;)
    kakyong recently posted..Indiana Jones and the crystal skull–malam ni di tv3My Profile

  5. memang nampak lain .. tp saya lebih mengemari theme yg lama. yg nie mcm luas sangat .. sesat mata memandang lama² … <– hehehe .. jangan marah ye !
    anastasyea recently posted..Live Streaming Final Piala Malaysia 2011 Terengganu vs N.SembilanMy Profile

  6. Ikhwan Pauzi on October 28, 2011 at 5:24 pm said:

    cantik gambar . kat mana tu?
    Ikhwan Pauzi recently posted..Aku Ada Impian: Part 15 – Sihat: Ayam bakar!My Profile

  7. Blog Update : Ruang Entry Lebih Luas http://t.co/0hs1tvAo

  8. wah terbaik lah yang ni :)

  9. a’ah sama dengan kak syamila , kalau ruang luas tk de border rasa tk best lak , bee pun suka theme biru sebelum ni , tp nk wat cam mana kan problem heheh … rajin betul akk.. bee tidur je td kuikuikui penat sgt rasanya .. padahal anak cuti ni ..
    puanbee recently posted..Giveaway Herba Maharani Puanbee & AyujamalMy Profile

  10. nak tukar thema gak lak…hahahaha…
    kozumi_ro recently posted..Tips Rahsia Trafik Budak Nakal BlogspotMy Profile

  11. tgk ramai yg tukar theme..sya pun tukar gak..tp penat jugak le edit kt bhgn kod nk bagi penuhi citarasa…apa2pun akhirnya berjaya….hik3
    syamila recently posted..Hanya 187 premis ada sijil halalMy Profile

  12. mmg luas mata memandang…tp cam tk best lak bila tk de border mengelilingi entry…font dh ok… ;-)

    saya suka theme yg sebelum ni..he3
    syamila recently posted..Hanya 187 premis ada sijil halalMy Profile

  13. Nampak luas mata memandang. Kalau guna theme yang besar ada memberi kesan kepada kelajuan blog?

  14. akak font kecik sangat la pulak..hehe
    yang lain dah ok :)
    bagi saya la..

  15. Ruang Entry Lebih Luas via @yanmie http://t.co/sLpSUx5q

  16. Blog Update : Ruang Entry Lebih Luas http://t.co/0hs1tvAo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation