Peminat Tegar Angry Birds

Salam, kami masih di kampung en.hubby di Jengka, insyaallah petang atau malam nie kami akan balik semula ke Klang, rasa macam kejap je, tak puas rasanya duk kat sini, oklah meh layan Peminat Tegar Angry Birds kat bawah nie, semalam shopping rembat lagi barangan angry birds.

angry birds

Macam-macam barangan angry birds nie ye, kira kalau jual apa-apa yang ada gambar angry birds nie comfirm laku, bukan budak je yang suka, malah yang dewasa pun tak kurang juga hehehe, tapi bukanlah peminat tegar angry birds, dulu-dulu je zaman angry birds mula-mula dikeluarkan, main game sampai bengkak mata, HAHAHAHA ^_____^

angry birds

Beli  kotak, kat dalam tu ada mainan dengan cekelat

angry birds

Angry Birds nak terbang ^____^

angry birds

Angry Birds nak tido

angry birds

angry birds

Duk dalam wad pun sempat lagi layan angry birds guna ipad2, muka penuh krim HAHAHA

angry birds

Haziq layan Angry Birds

Ada banyak lagi gambar mereka yang melibatkan Angry birds, baru nie Aiman lukis gambar angry birds tapi lupa pula nak snap, ada je kat dalam buku conteng dia kat rumah, okies gambar atas semua snap dari phone je, tu yang tak terang -..-“

– haziq kalau ajuk bunyi angry birds tu bunyi macam nie “tutiti lakamiahhhh” KAHKAHKAH

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

35 Comments on “Peminat Tegar Angry Birds”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge