Blog SuperMak


Salam, phewww tertunai sudah hajat dihati nak makan Pasta Spiral Goreng Sedap, semua nie gara-gara tengok entry Puan Bee yang masak Pasta Spiral Goreng Mamak, tapi saya masak ikut cara saya sendiri heee ^____^

pasta spiral goreng

Hikhikhik saya guna apa yang ada dalam peti sejuk, alhamdulillah dah habis licin saya kerjakan dengan anak-anak, suami tak reti makan benda-benda pelik nie, dia more to selera kampung nggeee~.

pasta spiral goreng

Letak cilipadi baru rasa kick HAHAHAHA, saya nie makan kena pedas-pedas, kalau tak pedas sama jugak makanan tu rasa macam tak sedap walaupun sedap bagi orang lain kikikiki.

pasta spiral goreng

Zoom kan buat pembaca blog nie hehe

Ada sesiapa yang nak resepi, saya nie payah sikit nak bagi resepi kat blog nie, selalunya saya publish menu je, resepi bila ada yang request saya update kemudian, bukan apa, saya nie bukanlah jenis terer masak memasak, so risau kalau orang lain buat tak sedap walaupun saya buat sedap hahaha.

- Kenyang ^_____^

19 Thoughts on “Pasta Spiral Goreng Sedap

  1. alahai…lama dah tak makan pasta ni.ada yang malam ni layan pasta pizza hut :p
    Pacifista recently posted..Peserta Maharaja Lawak Mega di Astro WarnaMy Profile

  2. xpenah masak pasta spiral lagiks … wah xberasap ke telinga mkn cili padi,kak ? ;)

  3. macam sedap aje nih.. :)
    titan recently posted..Komisen kedua dari RO2.bizMy Profile

  4. sedap hingga menjilat jari ni…
    Shack@AnjungMaya recently posted..Error ‘Page Not Found’ Selepas Submit KomenMy Profile

  5. Marah Chef Mat Salleh apabila menu diubah :-)
    akubiomed recently posted..Jodoh dengan Ducati Monster 795My Profile

  6. Nampak gambar je dah menyelerakan. Hmm ada idea untuk menu esok ni.
    Kak Long Mawar Merah recently posted..Menangi Hadiah Penginapan Percuma dan Wang Tunai dalam Peraduan Tulis dan Menang di mawarmerah2008.comMy Profile

  7. Kena pedas baru ada selera kak yan. hehe. by the way..nice la theme ni. better dari sebelum ni.

  8. Pasta Spiral Goreng Sedap http://t.co/goFpEojX (via @yanmie)

  9. presentation bley bg 10/10 ni.
    rasa pon mesti lebih kurang tu markahnya. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Silhouette Floating Lamp: Lampu Terapung Rekaan JansensMy Profile

  10. heheh perghh akk.. sedapnya nampak tu .. akk nak borak sat di facebook… help me!
    puanbee recently posted..Giveaway Herba Maharani Puanbee & AyujamalMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation