Pasta Spiral Goreng Sedap

Salam, phewww tertunai sudah hajat dihati nak makan Pasta Spiral Goreng Sedap, semua nie gara-gara tengok entry Puan Bee yang masak Pasta Spiral Goreng Mamak, tapi saya masak ikut cara saya sendiri heee ^____^

pasta spiral goreng

Hikhikhik saya guna apa yang ada dalam peti sejuk, alhamdulillah dah habis licin saya kerjakan dengan anak-anak, suami tak reti makan benda-benda pelik nie, dia more to selera kampung nggeee~.

pasta spiral goreng

Letak cilipadi baru rasa kick HAHAHAHA, saya nie makan kena pedas-pedas, kalau tak pedas sama jugak makanan tu rasa macam tak sedap walaupun sedap bagi orang lain kikikiki.

pasta spiral goreng

Zoom kan buat pembaca blog nie hehe

Ada sesiapa yang nak resepi, saya nie payah sikit nak bagi resepi kat blog nie, selalunya saya publish menu je, resepi bila ada yang request saya update kemudian, bukan apa, saya nie bukanlah jenis terer masak memasak, so risau kalau orang lain buat tak sedap walaupun saya buat sedap hahaha.

- Kenyang ^_____^

20 thoughts on “Pasta Spiral Goreng Sedap

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge