Pasta Spiral Goreng Sedap

Salam, phewww tertunai sudah hajat dihati nak makan Pasta Spiral Goreng Sedap, semua nie gara-gara tengok entry Puan Bee yang masak Pasta Spiral Goreng Mamak, tapi saya masak ikut cara saya sendiri heee ^____^

pasta spiral goreng

Hikhikhik saya guna apa yang ada dalam peti sejuk, alhamdulillah dah habis licin saya kerjakan dengan anak-anak, suami tak reti makan benda-benda pelik nie, dia more to selera kampung nggeee~.

pasta spiral goreng

Letak cilipadi baru rasa kick HAHAHAHA, saya nie makan kena pedas-pedas, kalau tak pedas sama jugak makanan tu rasa macam tak sedap walaupun sedap bagi orang lain kikikiki.

pasta spiral goreng

Zoom kan buat pembaca blog nie hehe

Ada sesiapa yang nak resepi, saya nie payah sikit nak bagi resepi kat blog nie, selalunya saya publish menu je, resepi bila ada yang request saya update kemudian, bukan apa, saya nie bukanlah jenis terer masak memasak, so risau kalau orang lain buat tak sedap walaupun saya buat sedap hahaha.

- Kenyang ^_____^

19 Comments on Pasta Spiral Goreng Sedap

  1. Ummi Hanie
    October 23, 2011 at 2:49 pm (3 years ago)

    xpenah masak pasta spiral lagiks … wah xberasap ke telinga mkn cili padi,kak ? ;)

    Reply
    • yanmie
      October 22, 2011 at 8:00 am (3 years ago)

      HAHAHAHA takpe, selalu tgk tv kalau ada yang komplen pasal makanan mesti chef tu ngamuk keluar jumpa dengan customer kahkahkah
      yanmie recently posted..Pasta Spiral Goreng SedapMy Profile

      Reply
    • yanmie
      October 21, 2011 at 11:51 pm (3 years ago)

      besok buat menu ape :D

      Reply
  2. Fazreen
    October 21, 2011 at 10:14 pm (3 years ago)

    Kena pedas baru ada selera kak yan. hehe. by the way..nice la theme ni. better dari sebelum ni.

    Reply
    • yanmie
      October 21, 2011 at 10:25 pm (3 years ago)

      Pedas baru licin pinggan tu hehe, ha’ah akak pun suka themes ni, nampak kemas, tak serabut macam dulu ekekeke :D

      Reply
    • yanmie
      October 21, 2011 at 10:03 pm (3 years ago)

      hehe tapi gambar kabur sebab snap dari Blackberry je, Kamera tak de bateri, tak cas dah seminggu hehe kalau dah malas gitu ler :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge