OST Drama Tihany – Roman (Roman Feat Kilafairy)

Salam, yesss dapat juga OST Drama Tihany TV9 nie, video clip teaser yang bertajuk Roman yang dinyanyikan oleh Roman Feat Kilafairy, pertama kali dengar lagu nie dalam Drama Tihany terus jatuh hati kat lagu nie, sedap pulak dengar. Okeh layan dulu video clip ost tihany bawah nie ye.

Heeee sedap rupanya suara Kilafairy nie, Okeh clip atas tu dah update lagu penuh Roman, terima kasih pada pembaca blog ini yang memberikan link lagu tersebut, makasih awak!

fb kilafairy

Sumber : Fb Kilafairy

.

 Tak sabar nak tengok Tihany Episode 3, best woooo ^______^

You may also like

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge