MotoGP Sepang Malaysia 2011 – Harga Tiket MotoGP

Salam, yeay jangan lupa weekend nie ada MotoGP Sepang Malaysia 2011 pada 21-23 oktober 2011 yea, kalau ikut perancangan, kami akan pergi ke Litar Sepang untuk menyaksikan MotoGP, sama seperti tahun-tahun sebelumnya, kiranya MotoGP nie memang wajib kami pergi tengok.

Valentino Rossi

Maklumlah memang minat dengan dunia permotoran, tak kiralah Motogp ke GTJapan, Drag, Drift, pendek kata apa-apa yang berkenaan permotoran memang kami follow hehe.

Berikut dibawah saya kongsikan Jadual Perlawanan MotoGP Sepang Malaysia 2011

FRIDAY,21 0CT 2011
-Free practice 1 125cc -9.15am
-Free practice 1 MotoGP -10.10am
-Free practice 1 Moto2 -11.10am

-Free practice 2 125cc -1.15pm
-Free practice 2 MotoGP -2.10m
-Free practice 2 Moto2 -3.10pm

-Public Pit Lane Walk

SATURDAY 22 OCT 2011
-Free practice 3 125cc -9.15am
-Free practice 3 MotoGP -10.10am
-Free practice 3 Moto2 -11.10am

-Qualifying practice 125cc -1pm
-Qualifying practice MotoGP -1.55pm
-Qualifying practice Moto2 -3.10pm

-Autograph session

SUNDAY 23 OCT 2011

-Warm up 125cc -8.40am
-Warm up Moto2 -9.10am
-Warm up MotoGP -9.40am

-Race 125cc -11am
-Race Moto2 -12.15pm
-Race MotoGP -2.00PM

Sumber :125z.darkbb.com

Harga Tiket MotoGP Sepang Malaysia 2011

Main Grandstand – RM 120.00

Main Grandstand + T-Shirt & Cap – RM 150.00

K1 Grandstand – RM 70.00

K1 Grandstand + T-Shirt & Cap – RM 100.00

F Grandstand – RM 50.00

F Grandstand + T-Shirt & Cap – RM 80.00

Tapi agak kecewa sikit dengan prestasi Valentino Rossi, nampak dah tak menyengat, selalu sangat tewas dengan Stoner dan Lorenzo uhuk, takpelah kita layan suka-suka, tapi kami suami isteri anak beranak memang minat dengan rossi ^_____^

motogp sepangKembar Rossi di  MotoGP Sepang tahun lepas hehehe

– Dapat ke tak tiket free nie ^_____^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

46 thoughts on “MotoGP Sepang Malaysia 2011 – Harga Tiket MotoGP

  1. Some time ago, I really needed to buy a good car for my firm but I didn’t have enough money and could not purchase anything. Thank goodness my fellow adviced to take the loan from banks. Thus, I did so and was happy with my bank loan.

  2. Den ni peminat Team Yamaha…tak kiro la sape pun yg jd racer…tp yg penting taun ni ada 4 org rider dr Malaysia…2 kat Moto 2, 2 kat 125…mamat yg partner ngan Zulfahmi nanti pun bagus gak perfomance dia…dia main kt BSB 600cc…harap2 dia menyengat la taun ni.

    #Ingat nak pi jugak..tp terpaksa kansel sbb ada sukan 6 penjuru la plak…huhuhuhu
    yas recently posted..China RamboMy Profile

  3. Memang, skill rossi dah berkurangan, maklumlah dan berusia. Lagi satu yang dia pergi ‘hijrah’ ke Ducati buat apa.
    Sebenarnya “ducati’, “kawasaki dan suzuki”, tiga 3 jenis superbike nie, susah untuk dikawal. Laju memang laju, tapi bab handling memang susah.
    sebab itu dalam Motogp, yang biasa leading Yamaha dan Honda je. info nie pun aku dapat daripada geng-geng superbike.

    1. Insyaallah tu pun kalau abang balik sebelum sabtu dan dia tak penat uhuk, hope dapat pergi.

      yelah benda nie ikut masing2 kan, minat tu kalau takde memang bosan ler pegi sana, tengok moto belumba macam xde perasaan je hahaha 😀

        1. mencabar jugak hobi bee nie, memancing tu kena bnyk sabar, hahahhaa, panjat bukit yea, patut bee slim je, jeles hehehe.

          psssttt, ce tgk ada email notification tak?

            1. yeay2….dah ada noti ye, akak sblm nie ada guna plugin nie tp lupa namanya sbb themes sblm nie xguna plugin nie, guna wpthread comment, nie sbb wp thread comment xsupport.

              ala bee pnya buncit masih blh disorok lagi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge