Maaf Bukan Sombong

Salam, entry ini untuk awak, ye untuk awak yang membaca blog ini, yang menghantar email kat bawah nie, maaf saya tak dapat reply email awak, saya dah cuba reply banyak kali tetapi gagal, malah email notification beritahu bahawa email tidak dapat dihantar ke alamat email tersebut -..-“

email

Untuk awak yang terbaca entry ini, silalah email kepada saya menggunakan email yang lain, sebab email yang nie sehingga kini masih gagal untuk saya reply, saya tak sombong jangan risau hehehe.

– Terima kasih kerana tertarik dengan blog ini ^______^

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

36 comments / Add your comment below

  1. hooooo… org kje amanahraya rupanyer. hope dier pon amanahlah…eheheheh.. pendpt akak, nk ajar bole, tp kener tgk tujuan dier tuh cemana kan? jd bloggers neh bkn calang2 ‘profesion’. bkn leh jd mcm yan sekelip mata. takder skill n pengetahuan dlm bidang IT pon susah. mcm yan neh, bkn calang2 org. tgkler education background dier…rajin pon perlu.. kalo takat ckp jer nk berjaya tp usaha ciput,”rentikenlerrr, Mannnn..”… sekian tazkirah sy pd hari Jumaat yg mulia ini…ehehehe
    akuzle ayu recently posted..Sudah Dua BulanMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge