Salam, yes seperti ura-ura yang kita dengar dan baca, 4 Oktober 2011 Apple akan melancarkan iPhone 5, majlis pelancaran iPhone 5 ini akan berlansung di Kampus Apple sendiri iaitu di Cupertino California pada pukul 10.00 pagi waktu sana, boleh baca di Sini. So bila pulak agaknya iPhone 5 Di Malaysia akan di bawa masuk yea?, pasti ramai pencinta gadget yang tidak sabar menanti iPhone 5 sampai di Malaysia.

iPhone 5 Malaysia

Gambar : mrdefinite.com

Agaknya berapalah harga untuk iPhone 5 nie ye?, seperti apa yang saya baca sebelum ini, dengarnya harga iPhone 5 ini tidak jauh beza dengan harga iPhone 4, so kalau macam tu iPhone 5 Malaysia pun tak jauh beza dengan iPhone 4 Malaysia juga heeee *berangan jelah*.

 

Baca juga yang nie :-

Apple iPhone 5 Release Date, Features: 10 Important Things to Know”

.

Dan pastinya ramai yang teruja untuk mengetahui spesifikasi iPhone 5 tersebut, kalau tengok video bawah nie, perghhhh mantap sungguh, tapi tak tahulah betul ke yang tu  iphone 5.

Apa pun sama-sama kita nantikannya nanti, kalau macam video kat atas tu lah, nak juga saya ada seketul macam tu, tapi confirm harga pun lebat -..-“

- Tetiba teringat kat  kat Remaja Malaysia Reka iPhone 4 – Timothy Lim ^_____^

 

50 Thoughts on “iPhone 5 Di Malaysia

  1. besnye klau dpt sbiji..
    syu90 recently posted..Selamat pagi kawan-kawan..My Profile

  2. maksudnya dlm mlm ni waktu Msia la kan akan dilancarkan iPhone5 ni? tp mesti xbest sbb bukan Steve Jobs yg buat presentation. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Moods Hotel: Karya Seni Klasik Prague DimodenkanMy Profile

  3. slim nyer…. debar2 nak tunggu harga…. huhuhuhu…
    mimie1678 recently posted..TERIMA KASIH!My Profile

  4. iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/MSWxeYy4 RT: @yanmie

  5. iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/4m6U8fIt by @yanmie

  6. iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/I4jSYDIL RT @yanmie

  7. iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/t3VqqfVY by @yanmie

  8. iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/4OWzn9Op by @yanmie

  9. RT @yanmie iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/GbbC7BQO

  10. iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/eivpGibv by @yanmie

  11. iPhone 5 Di Malaysia http://t.co/T1Vf8QbG by @yanmie

  12. @aibat, insyaAllah suatu masa akan dimiliki juga dan lagi canggih dr skrg ni
    anjung maya recently posted..iPhone 6 atau iphone7 released 2012?My Profile

  13. 2 hari lepas saya ada terbaca di engadget telah memberi khabar angin mengenai rupa bentuk iPhone5 yang baru tidak jauh beza dengan iPad2 cuma saiznya dikeciklan dan nipis
    akubiomed recently posted..Insuran pelik selebriti baratMy Profile

  14. adalah alasan upgrde ke iphone5 ni sbb iphone4 anak2 yg control or tunggu iphone7 release (klu ada la)
    anjung maya recently posted..Aku Nak Jadi Seperti Datuk Yusof HaslamMy Profile

  15. nipis sangat lak. takut pegang tak terasa lak
    zuls recently posted..iphone 5 Concept Features & iPhone 5 ParodyMy Profile

  16. cantinya kak..nipis sungguh…
    azura recently posted..Kak Zura tengok tak Filem Ayat ayat cintaMy Profile

  17. nipis betul, kalau hilang alamatnya menangis tak berlagu.
    eiela recently posted..Awet Muda Dengan SenyumanMy Profile

  18. mmg canggih…berangan je la nak dpt satu…hik3….
    syamila recently posted..Blog sepi tapi trafik tetap masuk..My Profile

  19. kalau cam nie… sape xnk kan huhuhu…

    memangis gak la tengok video nie…

    rasa cam nk tolak iphone 4 sekarang nie n tambah ape2 yang patut then angkat iphone 5
    Bro Framestone recently posted..Pendapat Ariff Shah Mengenai iPhone 5 Yang Bakal Keluar Tidak Lama LagiMy Profile

  20. nipis giler…bila la cukup duit tuk beli smua ni..heheh
    suarapeople recently posted..CCTV Rakam Gambar HantuMy Profile

  21. fuh.. giler canggih.. pokai and keringlah poket kalau nak rembat satu ni..
    madammondoq recently posted..Perlu Ke Lelaki Dapat Bunga?My Profile

  22. minatnya iphone..tapi x mampu..huhu..makin canggih tul Apple ni…
    aibat recently posted..Jalan-jalan Di Bukit Tinggi, PahangMy Profile

  23. Wow .. canggih tu. Saya pun nak satu .. (“,)
    anastasyea recently posted..Nak Jelita Mempersona Macam Saya ?My Profile

  24. guna hogram…canggih betul…geram pun ada…nak pakai rasanya tak mampu lagi nie….
    hafizal recently posted..JAKIM Kuatkuasa Logo Halal Malaysia Pada 1 Januari 2012My Profile

  25. rasanya ada peluang nak beli ni.apapun nak kena pujuk orang rumah dulu.hehe :D
    Pacifista recently posted..September 11: 10 Rakan Blogger Pacifista Paling Ramah…My Profile

  26. perghh kak , kalau mcm tu saya pasti pilih!!!
    puanbee recently posted..Borong Batik Sarong Sarawak Di SalamborneoMy Profile

  27. memang canggih kalau tengok dari video tu kak..sapa nak bagi hadiah dkt sy ni.. he2
    myvitrd recently posted..Dalang Disebalik Geng Tali Barut CrewMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation