iPhone 5 Di Malaysia

Salam, yes seperti ura-ura yang kita dengar dan baca, 4 Oktober 2011 Apple akan melancarkan iPhone 5, majlis pelancaran iPhone 5 ini akan berlansung di Kampus Apple sendiri iaitu di Cupertino California pada pukul 10.00 pagi waktu sana, boleh baca di Sini. So bila pulak agaknya iPhone 5 Di Malaysia akan di bawa masuk yea?, pasti ramai pencinta gadget yang tidak sabar menanti iPhone 5 sampai di Malaysia.

iPhone 5 Malaysia

Gambar : mrdefinite.com

Agaknya berapalah harga untuk iPhone 5 nie ye?, seperti apa yang saya baca sebelum ini, dengarnya harga iPhone 5 ini tidak jauh beza dengan harga iPhone 4, so kalau macam tu iPhone 5 Malaysia pun tak jauh beza dengan iPhone 4 Malaysia juga heeee *berangan jelah*.

 

Baca juga yang nie :-

Apple iPhone 5 Release Date, Features: 10 Important Things to Know”

.

Dan pastinya ramai yang teruja untuk mengetahui spesifikasi iPhone 5 tersebut, kalau tengok video bawah nie, perghhhh mantap sungguh, tapi tak tahulah betul ke yang tu  iphone 5.

Apa pun sama-sama kita nantikannya nanti, kalau macam video kat atas tu lah, nak juga saya ada seketul macam tu, tapi confirm harga pun lebat -..-“

- Tetiba teringat kat  kat Remaja Malaysia Reka iPhone 4 – Timothy Lim ^_____^

 

50 thoughts on “iPhone 5 Di Malaysia

    1. @azura, yang real punya belum release lagi, tak tahulah kalau betul nipis macam tu, sbab setakat nie iphone 5 masih lagi dirahsiakan, sama2 kita tggu pelncaran iphone 5 ini

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge