iPhone 5 Di Malaysia

Salam, yes seperti ura-ura yang kita dengar dan baca, 4 Oktober 2011 Apple akan melancarkan iPhone 5, majlis pelancaran iPhone 5 ini akan berlansung di Kampus Apple sendiri iaitu di Cupertino California pada pukul 10.00 pagi waktu sana, boleh baca di Sini. So bila pulak agaknya iPhone 5 Di Malaysia akan di bawa masuk yea?, pasti ramai pencinta gadget yang tidak sabar menanti iPhone 5 sampai di Malaysia.

iPhone 5 Malaysia

Gambar : mrdefinite.com

Agaknya berapalah harga untuk iPhone 5 nie ye?, seperti apa yang saya baca sebelum ini, dengarnya harga iPhone 5 ini tidak jauh beza dengan harga iPhone 4, so kalau macam tu iPhone 5 Malaysia pun tak jauh beza dengan iPhone 4 Malaysia juga heeee *berangan jelah*.

 

Baca juga yang nie :-

Apple iPhone 5 Release Date, Features: 10 Important Things to Know”

.

Dan pastinya ramai yang teruja untuk mengetahui spesifikasi iPhone 5 tersebut, kalau tengok video bawah nie, perghhhh mantap sungguh, tapi tak tahulah betul ke yang tu  iphone 5.

Apa pun sama-sama kita nantikannya nanti, kalau macam video kat atas tu lah, nak juga saya ada seketul macam tu, tapi confirm harga pun lebat -..-”

- Tetiba teringat kat  kat Remaja Malaysia Reka iPhone 4 – Timothy Lim ^_____^

 

50 Comments on iPhone 5 Di Malaysia

  1. mimie1678
    October 4, 2011 at 12:36 pm (3 years ago)

    slim nyer…. debar2 nak tunggu harga…. huhuhuhu…
    mimie1678 recently posted..TERIMA KASIH!My Profile

    Reply
  2. akubiomed
    October 4, 2011 at 12:00 am (3 years ago)

    2 hari lepas saya ada terbaca di engadget telah memberi khabar angin mengenai rupa bentuk iPhone5 yang baru tidak jauh beza dengan iPad2 cuma saiznya dikeciklan dan nipis
    akubiomed recently posted..Insuran pelik selebriti baratMy Profile

    Reply
    • yanmie
      October 4, 2011 at 12:33 am (3 years ago)

      @akubiomed, ha’ah ada juga terbaca kata ultra thin dan skrin agak besar, haishhh tak sabarlah pulak nak tunggu iphone 5 release :D

      Reply
    • yanmie
      October 4, 2011 at 12:34 am (3 years ago)

      @anjung maya, wah serook ler, buat masa nie akak belum mampu lagi nak tukar phone baru :D guna je apa yang ada

      Reply
    • yanmie
      October 4, 2011 at 12:35 am (3 years ago)

      @zuls, kalau nipis macam yang kat atas tu takut nanti cepat patah :D

      Reply
    • yanmie
      October 4, 2011 at 12:36 am (3 years ago)

      @azura, yang real punya belum release lagi, tak tahulah kalau betul nipis macam tu, sbab setakat nie iphone 5 masih lagi dirahsiakan, sama2 kita tggu pelncaran iphone 5 ini

      Reply
    • yanmie
      October 3, 2011 at 11:27 am (3 years ago)

      @hafizal, tapi yang tu concept features je, tak taulah klu betul ke tak iphone5 mcm tu, klu yea fuhhh kena kumpul duit gak :D
      yanmie recently posted..iPhone 5 Di MalaysiaMy Profile

      Reply
    • yanmie
      October 3, 2011 at 10:50 am (3 years ago)

      @Pacifista, wah bestnya, hoper berjaya memujuk orang rumah, so bolehlah akak pinjam pulak lepastu hahahaha

      Reply
    • yanmie
      October 3, 2011 at 10:17 am (3 years ago)

      @puanbee, betul bee boleh dipertimbangkan, akak pun sanggup kumpul duit hahaahaha

      Reply
      • Fakarepain
        October 3, 2011 at 10:58 am (3 years ago)

        @yanmie, yer kak.. memang nk beli smartphone tp duk tangguh2 lagi nih hehehe , mcm akk jugak lah .. taknak membazir hahaha

        Reply
          • yanmie
            October 3, 2011 at 12:14 pm (3 years ago)

            @Fakarepain, bee kena tgk apa kt comment form tu, detail tu bee tgk betul ke bee pnya, klu tak betul padam then tukar bee pnya email dan url.

            Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge