Salam semua, ehhhh jangan tak percaya ye tajuk tu hikhik, syukur alhamdulillah dengan sedikit rezeki yang saya dapat hasil dari blog ini ingin saya kongsikan bersama pembaca blog ini, lama juga saya tak buat Contest/GA ni, last yang INI.

giveaway yanmie

*Kalau nak save gambar atas, kena save as kemudian baru upload, bukan copy url ye kawan-kawan*

Sebenarnya Giveaway ini saya dah plan sebulan yang lepas, tetapi memandangkan saya agak sibuk, so saya postpone dahulu dan alhamdulillah saya nak teruskan plan saya ini, mudahan semuanya berjalan dengan lancar, amin.

Apa yang perlu:-

saya cuma inginkan pendapat anda tentang blog ini, apa yang perlu diperbaiki lagi dan apa yang perlu ditambahkan (simple review), tulis simple aje pun, tak perlu panjang-panjang (kalau nak buat panjang pun takpe hehe), contohnya themes, letak shoutbox, jam, lagu (Perumpanaan je, memang tak nak letak jam/lagu tu)  hehe atau apa-apa sahaja yang anda rasakan.

Syarat-syarat penyertaan :-

  • Buat 1 entry – Tajuk entry adalah bebas
  • Jangan lupa linkkan Entry ini didalam entry penyertaan anda.
  • Lain-lain takde, itu je,  tak perlu nak LIKE/Follow, terpulang pada anda, saya tak nak rumitkan lagi Giveaway ini, yang penting anda happy join Giveaway ini.

Hadiah

  • Ada 7 orang pemenang (Terima kasih Designer saya sebab beliau turut memberikan sponser 2 header, so 7 kesemuanya header untuk 7 orang pemenang).
  • Setiap pemenang akan menerima 1 design Header blog berbentuk format png (bukan flash) yang di designkan oleh designer saya mengikut citarasa anda, yang bernilai RM40.00 setiap satunya, pemenang kemudian boleh berurusan terus dengan designer saya untuk langkah seterusnya.

Pemilihan Pemenang

  • Pemenang akan dipilih menggunakan random.org so jangan risau, sesiapa pun boleh menang.
  • Keputusan adalah muktamad, hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit ataupun makanan hehehe.

Yang Bestnyeeeeee

  • Anda akan dapat Backlink dari blog ini.
  • Peserta akan di listkan di sidebar blog ini.

Penting!

Untuk yang join Giveaway ini, saya berharap anda rebut peluang ini untuk mendapatkan backlink dari saya ke blog utama anda, sekiranya blog yang digunakan blog hanya semata-mata untuk contest, anda sudah rugi disitu.

Di akhir entry sila sertakan ayat ini berserta link tersebut “Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

Tarikh Tutup

Giveaway ini bermula hari ini 24/10/2011 sehingga 11/11/11 pukul 12.00malam (cantik tak tarikh tu hehe), Giveaway ini berlangsung tak sampai pun sebulan so cepat sebelum terlambat .

- Sekian, tu jelah kot, dah panjang saya taip nie, HAHAHAHA.

*Senarai Peserta (GA Closed)

  1. Myra Jay
  2. Pacifista
  3. Derus
  4. Azuan
  5. PuanBee
  6. Rohaya
  7. Nida
  8. Mrs.yie
  9. EjamOthman
  10. Ibu Mifzal Arsyad
  11. Nik
  12. Juanita
  13. Emapapercraft
  14. Syaisya
  15. Akmalnizam
  16. Rina Lia
  17. Hazmin Hamudin
  18. Azman
  19. Azura
  20. klcitizen
  21. Emma
  22. Joel Leslie
  23. Esya
  24. Puan Kutu
  25. Razis
  26. Manja
  27. Tuan Tanah
  28. Zana Yuka
  29. Kimmie
  30. Zie Fauzie
  31. Si Sotong Manja
  32. Ngexz
  33. ~Azatie~
  34. Che Rosliza Che Mat
  35. Ikhwan Pauzi
  36. Daddy Cool
  37. Syamila
  38. NanaKimie
  39. Cik Lynn
  40. Cikhoneybee
  41. Bardboo
  42. Pizet77
  43. Hafiszah
  44. Fiszah_pjo
  45. Eyriqazz
  46. Perindu zulika
  47. Kak Long Mawar Merah
  48. Azelyusoff
  49. Kayna
  50. Fiza
  51. TieFazatie
  52. Ieyka dinda
  53. Myu
  54. Stacy Hanza
  55. AkuBiomed
  56. Budax Lanun
  57. Blackrosehunter
  58. Ummie Hanie
  59. Zefa NorAsmara
  60. Far_east
  61. Fadzillah Kamarudin
  62. Fiezah91
  63. IntaNBerliaN
  64. Atien nabila
  65. Denaihati
  66. Faizal Fredley
  67. Namia
  68. Sukacuka
  69. Cikgu naman
  70. CMRatu
  71. Hisyamz
  72. Eddy
  73. Sensasi2020
  74. Dina
- Akan di update dari masa ke semasa, terima kasih sudi join GA ini ^____^

210 Thoughts on “Giveaway Yanmieonline.com (Closed)

  1. hye awak..sye zura…. nak tolong pomot blog awak… pe2 hal..awak bce ni dlu ek….lau nak gtau la..xmahal pun…
    http://tiktok91.blogspot.com/2011/11/rm5-month.html

  2. Sayangnya sudah tutup, nggak bisa ikutan lagi

  3. Aduii .. napalah lambat tahu pasal giveaway ni … alamak rugilah …
    B3njy recently posted..SAYA NAK SAMSUNG GALAXY S II SEBABMy Profile

  4. limpas suda…baru mo join…hihi:)

  5. Contest cukup menarik untuk disertai. Nak join jugak lah.
    sensasi2020 recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  6. Kak Yan, nak join jugak ni. Hehehe.
    Hisyamz recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  7. ok saya join juga… :)
    CMRatu recently posted..Giveaway yanmieonline.comMy Profile

  8. dapat tahu dari blog denaihati tadi..hehe..nak join jugaklah

    tq
    cikgu naman recently posted..11/11/11-Giveaway YanmieonlineMy Profile

  9. sempat tak nak join nieh baru jer nampak

    http://www.namiacinta.com/2011/11/giftaway-yanmieonlinecom.html
    namia recently posted..Giftaway YanmieOnline.ComMy Profile

  10. Faizal Fredley on November 11, 2011 at 8:32 pm said:

    dah join..harao2 sempat lagi….
    Faizal Fredley recently posted..Yanmieonline.Com Blog Inspirasi Faizal FredleyMy Profile

  11. Nak join…tapi tak tau la sempat ke idak nak perah otak…hehehe
    yas recently posted..Pesan aku untuk Zaidy (Nabila Amy Search) ~ Sabo je la bro….My Profile

  12. Join juga tanda sokongan. Link ada kat commentLuv
    Denaihati recently posted..Yanmieonline.com lebih baik kalauMy Profile

  13. arghh.. x sempat buat entry ni!!!!!! huhu….
    eus recently posted..Angry BirdMy Profile

  14. adoi..tak sempat nak join..dah tamat..huhu
    AkmaFaizal recently posted..Udah terkena Malware pulokMy Profile

  15. fiezah91 on November 11, 2011 at 12:15 am said:

    hehe. Saya join ye. :)

    fiezah91 recently posted..Header untuk korangMy Profile

  16. esok adalah tarikh keramat GA ni. hehe. harap2 ade harapan nak menang :)
    esya recently posted..Peraduan Gambar MotivasiMy Profile

  17. sempay lagi ker join, besok dah tutup tarikh cantik tu…uwa…buat yang rajin, mai join GA pertama saya…tq all

    http://suezdairy.blogspot.com/
    suez recently posted..ENTRY MELEKAT : 1st Giveaway : SuezDairyMy Profile

  18. edmond0925 on November 10, 2011 at 1:30 am said:

    Please count me in! Good luck to all of us…
    edmond0925 recently posted..My Diet IdeasMy Profile

  19. great post you got here! :) let me join! :D
    Gaye recently posted..What Can Help Me Get Pregnant My Profile

  20. okesss …. join sudah ye kak yan ….

    http://ummihanie.com/blog/contestgiveaway/teringin-header-blog-yang-cun/

    selamat menerjah ;)
    Ummi Hanie recently posted..Teringin header blog yang cunMy Profile

  21. wow ramainya…. terbaiklah… untuk kak yan.
    yangbaik recently posted..Wordless Wednesday | DemamMy Profile

  22. kingrosli on November 8, 2011 at 9:04 pm said:

    baru nak belajar pasal backlink nie… otai2, lau bleh tolong la kawe yek… please…

  23. cantik la nombor 21.. sama ngan umoq.. harap2 ada luck :)
    emma recently posted..Doa Pendekat JodohMy Profile

  24. nak ke x nak..piki2 dulu..
    Isu Panas recently posted..Lelaki Dibelasah Kerana Bakar Bendera Terengganu [Gambar]My Profile

  25. wah..dah ramai dh join..nak join jugak la..
    blackrosehunter recently posted..Selamat Hari Raya AidiladhaMy Profile

  26. wah, yan wat GA la. ades, cam tak sempat nak join. apa2 pun semoga mendapat faedah daripada GA ni. tahniah juga sbb berjaya wat GA yan. :)
    Mohd Isa recently posted..SEO: Tutorial Menghantar Suapan RSS Blog ke Yahoo! PipesMy Profile

  27. manatau terpilih boleh merasa header comel-comel budak nakal, miagal nopo for the contest kak!

    http://parasyit.blogspot.com/2011/11/giveaway-akak-yanmieonlinecom.html
    Stacy Hanza recently posted..Giveaway Akak Yanmieonline.com :)My Profile

  28. cam mane kalau saya mau ikutan Mbak?

  29. Saya dari Indonesia bisa ikutan nggak Mbak??

  30. salam…rasa tadi mcm da publish komen tp macam tak nampak…ce try skali lg la…

    ni url saya…

    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2011/11/yanmieonlines-giveaway.html
    FiZa recently posted..Yanmieonline’s giveawayMy Profile

  31. Salam. kak yanmie….saya join GA ni…sila check ye….tang bahagian pic, saya dah upload tapi bila saya view kat laptop saya..tak nampak, tapi bila saya check kat html code…ade pic tu…nanti kalo tak cukup syarat..inform saya ye…

    silela check ye…
    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2011/11/yanmieonlines-giveaway.html

  32. a’salam…kite join yer…oouh…tebgok2 qualify ker.??
    thanks
    http://zulika09.blogspot.com/2011/11/giveaway-yanmieonlinecom.html
    perindu zulika recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  33. dah join…yeyyyy..sila blanje saya makan Ikan Bakar..

    http://www.eyriqazz.com/2011/11/boleh-bah-kalau-kau.html
    eyriqazz recently posted..Boleh Bah Kalau KauMy Profile

  34. saya dah join ye.. =)

    bardboo recently posted..Giveaway Dari YanmieonlineMy Profile

  35. salam…
    cik lynn nak join gak…

    http://lynnlinda.blogspot.com/2011/11/giveaway-yanmieonlinecom.html

    mintak2 la rezeki murah n bertuah….hehe
    amin…=)
    CIK LYNN recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  36. join jugak…
    syamila recently posted..Giveaway at Yanmieonline.comMy Profile

  37. Hi Yanmie…lama tak berkunjung ke sini…Daddy dah kembali merepek di dalam alam maya nih, saja mahu menumpang populariti Yanmie sebentar yer…

    http://dcj-online.blogspot.com/2011/11/003-giveaway-yanmieonliecom-sekadar.html
    Daddy Cool recently posted..003 – Giveaway Yanmieonlie.com – Sekadar cadangan dan pendapatMy Profile

  38. Ikhwan Pauzi on October 29, 2011 at 6:57 pm said:

    dah join , ni dia url
    Ikhwan Pauzi recently posted..Sang pengkritikMy Profile

  39. Kak Yan.datang hantaq penyertaan..
    http://www.ziefauzi.com/2011/10/yanmieonline-com-boleh-bah-kalau-kau.html
    comment luv kak tak keluar pun entry terbaru Zie,so zie tulis url dlm komen je..

  40. insyaallah on the way utk join

  41. salam kak yan, first time join contest yg dianjurkan, sblum ni jd silent reader je…sbb tak aktif sgt berblog….so ni kira mcm first step jugak nak bljr jadi blogger yg baik dan bagus…harap sudi baca pandangan saya..:)

    http://mylifemyprimaryplan.blogspot.com/2011/10/giveaway-dari-yanmieonlinecom.html

  42. rasa nak join…hehehe xde masa lagi :(
    suarapeople recently posted..Pelajar berpeleseran awal pagiMy Profile

  43. pasti dijoin bah….;)
    Tuan Tanah recently posted..Dapat Backlinks dari Yanmieonline.comMy Profile

  44. Salam kak,

    Dengan rendah dirinya saya join.hehe..

    http://www.puankutu.com/2011/10/giveaway-yanmieonlinecom.html

    TQ
    puan kutu recently posted..Wordless Wednesday : Dear EXMy Profile

  45. salam kak yan ! first time visit here. nk try join giveaway nih. hehe

    http://miss-aisya.blogspot.com/2011/10/giveaway-by-yanmieonlinecom.html
    esya recently posted..Giveaway by Yanmieonline.comMy Profile

  46. insyaAllah akan join..
    bardboo recently posted..Berpindah Dari Blogspot ke WordPressMy Profile

  47. alaa..laa..baru perasan contest ni..insyaAllah join
    Shack@AnjungMaya recently posted..Gambar Bogel Penyanyi Tersebar Di InternetMy Profile

  48. Ramai sudah sertai Give away Yanmie.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday #15 – Happy DiwaliMy Profile

  49. akak join jugak yan…
    klcitizen recently posted..surat untuk yanmieMy Profile

  50. Dah join hehehe…
    azman recently posted..Jom join Giveaway Blog Kak YanMy Profile

  51. insya-Allah. kalau sempat..akan join sama..
    titan recently posted..Kopi nenek yang paling kacak.My Profile

  52. Ikhwan Pauzi on October 26, 2011 at 12:33 am said:

    nak kena join ni .
    Ikhwan Pauzi recently posted..PlayStation VitaMy Profile

  53. saya pon gna header dia gak.. hihi
    Fakarepain recently posted..PROTON AKAN MULA JUAL KERETA ELEKTRIK MULAI 2013My Profile

  54. Kak Yan, Sya dah join. :D
    Sya Isya recently posted..YANMIEONLINE BOLEH BAH KALAU KAUMy Profile

  55. insyaalah akan join nanti tgh buzy ari ni :)

  56. salam kak yanmie , saya orang baru dlm dunia blogging banyak yang tak tahu nak join giveaway , ini pun puanbee ajar , kalau ada pape tak lengkap bg tau ye ..
    emapapercraft recently posted..giveway yanmieonline.comMy Profile

  57. nak joinnnn … ~ ;)
    Ummi Hanie recently posted..Makan-makan @ Pizza HutMy Profile

  58. juanita on October 25, 2011 at 3:36 pm said:

    Salam kak yan yang dirindui…saya mencube nasib :D

    juanita recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  59. Nak join… tapi….??

    Nak hadiah lain boleh.. xnak header.. xtau nak bubuh dekat mane dah nie…

  60. Kak yan!nik dah join jugak:)hehehe..best gak kalau dapat header tu,sebab memang dah lama berangan..hehe:)
    nik recently posted..yanmieonline.com salah satu idolaku!My Profile

  61. Semoga berjaya kepada semua yang join.
    Fazreen recently posted..Guna lah Google+ Atau Facebook Untuk Berinteraksi Dengan SayaMy Profile

  62. insyaAllah nak join. GA kakak angkat kite ni.waahahaha!!!
    Lizz recently posted..Isu Perempuan Tanggung Kos Sara Hidup LelakiMy Profile

  63. salam yan..nak join gak..

    link sy disertakan kat bawah (commentluv)
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Giveaway Dari Yanmie OnlineMy Profile

  64. nak join gak la..tak kira,nak join gak..hehe..tungguuuuuu..memang nak sgt header mcm tu tapi kalau x dapat header pun,dapat bekling pun jadi le.. :)
    mrs.yie recently posted..JOHAN AS’ARI KECEWA SIKAP IZREEN AZMINDAMy Profile

  65. ceh gagal.ingat 1st join tadi.hehe :P
    kak yan 11-11-11 tu memang cantik :D
    Pacifista recently posted..Giveaway Yanmieonline.com – Boleh Bah Kalau KauMy Profile

    • hehehe takpe no 2 pun ok, terima kasih jadi antara yang terawal, banyak faedah jd terawal nie, senang org nk klik sbb nk tgk contoh hehehe :D

      tarikh tu mmg cantik :D

  66. Salam Yan..

    Kak Nida turut serta… moga ada rezeki.. ameeeennnnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/giveaway-yanmieonlinecom.html

    Terima kasih :)
    Nida recently posted..Jom Sertai "Syok Blog Contest" ? RM10 !!!My Profile

  67. Salam Yan,

    Kak Aya join giveaway ni..

    rohaya recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  68. cantik tarikh tamat tu , tp saya masuk awal2 nk backlink byk sikit tamak hahaha

    http://puanbee.com/giveaway-yanmieonline-com-2/
    puanbee recently posted..Giveaway Herba Maharani Puanbee & AyujamalMy Profile

  69. Assalam, menarik jer nie… lagipun nie lah first time ikut contest GA…huhuhu…harap2 menang, lagipun hadiahnya nampak menarik gak…wakakaka… nak hadiah jer aku nie…huhuhu

  70. menarik ni…saya pun dah join give away Kak Yan
    derus recently posted..Join Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

  71. Kozumi pon ade sponsor gak ea.. hebat2.. hihi
    Fakarepain recently posted..PROTON AKAN MULA JUAL KERETA ELEKTRIK MULAI 2013My Profile

  72. saya tengah rajin ni.malam ni jugak siap.hehe :D
    Pacifista recently posted..Cara Undi Peserta Maharaja Lawak MegaMy Profile

  73. teringin nk join tp nnt entry lari lak dr niche blog saya. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Basketball Arena: Olimpik London 2012 Berlangsung Dalam Khemah GergasiMy Profile

  74. Insya Allah akan join. Sibuk sikit ni.
    Nota : Button G+1 tu macam ada problem je.
    Denaihati recently posted..Say No to SMSMy Profile

  75. Joined :-)

    Kalau ada yang tak kena bagitau ye kak :) TQ
    Myra Jay recently posted..GiveAway dari YanmieonlineMy Profile

  76. Nak join..kena curi masa nak karang ayat ni… Dah lama tak join GA ni…
    zie fauzi recently posted..WALLPAPER BARU HASIL KREATIF ALYA :(My Profile

  77. nak join leh tak kak?^ ^…haha
    kozumi_ro recently posted..Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011My Profile

  78. Menarik ni.. ada kesempatan nak gak join…
    Azuan recently posted..Kujie – Hidup Biar SedapMy Profile

  79. menarik ni, dan nak kena join..
    zuls recently posted..Denaihati Free Prepaid TopupMy Profile

  80. oh designer akk budak nakal tu kehkeh . nak join tk ni dah header masih aumm..
    puanbee recently posted..Giveaway Herba Maharani Puanbee & AyujamalMy Profile

  81. insyaallah kak yan nanti saya join…kena buat karangan skor dulu ni
    azura recently posted..Mencari Kerajaan Reman di celah salasilah negeri PerakMy Profile

  82. Peraduan yang menarik .. =)
    anastasyea recently posted..Simoncelli Terbunuh Dalam Kemalangan MotoGP di SepangMy Profile

  83. sangat menarik =)
    suarapeople recently posted..Marco Simoncelli Meninggal Di SepangMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation