Giveaway Yanmieonline.com (Closed)

Salam semua, ehhhh jangan tak percaya ye tajuk tu hikhik, syukur alhamdulillah dengan sedikit rezeki yang saya dapat hasil dari blog ini ingin saya kongsikan bersama pembaca blog ini, lama juga saya tak buat Contest/GA ni, last yang INI.

giveaway yanmie

*Kalau nak save gambar atas, kena save as kemudian baru upload, bukan copy url ye kawan-kawan*

Sebenarnya Giveaway ini saya dah plan sebulan yang lepas, tetapi memandangkan saya agak sibuk, so saya postpone dahulu dan alhamdulillah saya nak teruskan plan saya ini, mudahan semuanya berjalan dengan lancar, amin.

Apa yang perlu:-

saya cuma inginkan pendapat anda tentang blog ini, apa yang perlu diperbaiki lagi dan apa yang perlu ditambahkan (simple review), tulis simple aje pun, tak perlu panjang-panjang (kalau nak buat panjang pun takpe hehe), contohnya themes, letak shoutbox, jam, lagu (Perumpanaan je, memang tak nak letak jam/lagu tu)  hehe atau apa-apa sahaja yang anda rasakan.

Syarat-syarat penyertaan :-

  • Buat 1 entry – Tajuk entry adalah bebas
  • Jangan lupa linkkan Entry ini didalam entry penyertaan anda.
  • Lain-lain takde, itu je,  tak perlu nak LIKE/Follow, terpulang pada anda, saya tak nak rumitkan lagi Giveaway ini, yang penting anda happy join Giveaway ini.

Hadiah

  • Ada 7 orang pemenang (Terima kasih Designer saya sebab beliau turut memberikan sponser 2 header, so 7 kesemuanya header untuk 7 orang pemenang).
  • Setiap pemenang akan menerima 1 design Header blog berbentuk format png (bukan flash) yang di designkan oleh designer saya mengikut citarasa anda, yang bernilai RM40.00 setiap satunya, pemenang kemudian boleh berurusan terus dengan designer saya untuk langkah seterusnya.

Pemilihan Pemenang

  • Pemenang akan dipilih menggunakan random.org so jangan risau, sesiapa pun boleh menang.
  • Keputusan adalah muktamad, hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit ataupun makanan hehehe.

Yang Bestnyeeeeee

  • Anda akan dapat Backlink dari blog ini.
  • Peserta akan di listkan di sidebar blog ini.

Penting!

Untuk yang join Giveaway ini, saya berharap anda rebut peluang ini untuk mendapatkan backlink dari saya ke blog utama anda, sekiranya blog yang digunakan blog hanya semata-mata untuk contest, anda sudah rugi disitu.

Di akhir entry sila sertakan ayat ini berserta link tersebut “Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

Tarikh Tutup

Giveaway ini bermula hari ini 24/10/2011 sehingga 11/11/11 pukul 12.00malam (cantik tak tarikh tu hehe), Giveaway ini berlangsung tak sampai pun sebulan so cepat sebelum terlambat .

- Sekian, tu jelah kot, dah panjang saya taip nie, HAHAHAHA.

*Senarai Peserta (GA Closed)

  1. Myra Jay
  2. Pacifista
  3. Derus
  4. Azuan
  5. PuanBee
  6. Rohaya
  7. Nida
  8. Mrs.yie
  9. EjamOthman
  10. Ibu Mifzal Arsyad
  11. Nik
  12. Juanita
  13. Emapapercraft
  14. Syaisya
  15. Akmalnizam
  16. Rina Lia
  17. Hazmin Hamudin
  18. Azman
  19. Azura
  20. klcitizen
  21. Emma
  22. Joel Leslie
  23. Esya
  24. Puan Kutu
  25. Razis
  26. Manja
  27. Tuan Tanah
  28. Zana Yuka
  29. Kimmie
  30. Zie Fauzie
  31. Si Sotong Manja
  32. Ngexz
  33. ~Azatie~
  34. Che Rosliza Che Mat
  35. Ikhwan Pauzi
  36. Daddy Cool
  37. Syamila
  38. NanaKimie
  39. Cik Lynn
  40. Cikhoneybee
  41. Bardboo
  42. Pizet77
  43. Hafiszah
  44. Fiszah_pjo
  45. Eyriqazz
  46. Perindu zulika
  47. Kak Long Mawar Merah
  48. Azelyusoff
  49. Kayna
  50. Fiza
  51. TieFazatie
  52. Ieyka dinda
  53. Myu
  54. Stacy Hanza
  55. AkuBiomed
  56. Budax Lanun
  57. Blackrosehunter
  58. Ummie Hanie
  59. Zefa NorAsmara
  60. Far_east
  61. Fadzillah Kamarudin
  62. Fiezah91
  63. IntaNBerliaN
  64. Atien nabila
  65. Denaihati
  66. Faizal Fredley
  67. Namia
  68. Sukacuka
  69. Cikgu naman
  70. CMRatu
  71. Hisyamz
  72. Eddy
  73. Sensasi2020
  74. Dina
- Akan di update dari masa ke semasa, terima kasih sudi join GA ini ^____^

210 Comments on Giveaway Yanmieonline.com (Closed)

  1. DUIT RAYA PERCUMA
    November 12, 2011 at 10:29 am (3 years ago)

    Sayangnya sudah tutup, nggak bisa ikutan lagi

    Reply
    • DUIT RAYA PERCUMA
      November 12, 2011 at 10:31 am (3 years ago)

      Semoga saja giveaway berikutnya nggak telat lagi.

      Reply
      • DUIT RAYA PERCUMA
        November 12, 2011 at 10:31 am (3 years ago)

        Sukses untuk semua peserta yang join…. hormat saya buat Mbak Yanmie.

        Reply
  2. yayath
    November 12, 2011 at 1:41 am (3 years ago)

    limpas suda…baru mo join…hihi:)

    Reply
    • yanmie
      November 11, 2011 at 8:17 pm (3 years ago)

      masih sempat, buat simple2 je hehe

      Reply
    • yanmie
      November 11, 2011 at 8:17 pm (3 years ago)

      terima kasih, alamak salah reply komen pulak atas tu. hehe ampun :D

      Reply
  3. eus
    November 11, 2011 at 10:43 am (3 years ago)

    arghh.. x sempat buat entry ni!!!!!! huhu….
    eus recently posted..Angry BirdMy Profile

    Reply
  4. fiezah91
    November 11, 2011 at 12:15 am (3 years ago)

    hehe. Saya join ye. :)

    fiezah91 recently posted..Header untuk korangMy Profile

    Reply
  5. esya
    November 10, 2011 at 2:58 pm (3 years ago)

    esok adalah tarikh keramat GA ni. hehe. harap2 ade harapan nak menang :)
    esya recently posted..Peraduan Gambar MotivasiMy Profile

    Reply
  6. edmond0925
    November 10, 2011 at 1:30 am (3 years ago)

    Please count me in! Good luck to all of us…
    edmond0925 recently posted..My Diet IdeasMy Profile

    Reply
  7. kingrosli
    November 8, 2011 at 9:04 pm (3 years ago)

    baru nak belajar pasal backlink nie… otai2, lau bleh tolong la kawe yek… please…

    Reply
  8. emma
    November 6, 2011 at 7:52 pm (3 years ago)

    cantik la nombor 21.. sama ngan umoq.. harap2 ada luck :)
    emma recently posted..Doa Pendekat JodohMy Profile

    Reply
  9. DUIT RAYA PERCUMA
    November 4, 2011 at 8:45 pm (3 years ago)

    Saya dari Indonesia bisa ikutan nggak Mbak??

    Reply
  10. Ikhwan Pauzi
    October 29, 2011 at 6:57 pm (3 years ago)

    dah join , ni dia url
    Ikhwan Pauzi recently posted..Sang pengkritikMy Profile

    Reply
  11. Juan
    October 27, 2011 at 9:33 pm (3 years ago)

    insyaallah on the way utk join

    Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:44 pm (3 years ago)

      boleh2, jom… :D

      Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:43 pm (3 years ago)

      Okies thanks, goodluck yea :D

      Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:43 pm (3 years ago)

      Ok thanks, goodluck ye :D

      Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:42 pm (3 years ago)

      Jomlah join sama :D

      Reply
          • yanmie
            November 10, 2011 at 3:52 pm (3 years ago)

            ikutkan letak kat commluv je, nie sebab tak nampak link kat commluv tu yang minta drop link hehe, lagipun hari tu commluv problem so mmg nk org drop link kat kotak komen, ada yang masuk ke spam tp saya angkut keluar, so far spam memang saya pantau, blog ini bebas dari spam komen, tp kalau 2-3 hari tak update memang kena serangan spam jugak ler, jenuh nak buang -..-”

            Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:42 pm (3 years ago)

      Terima kasih kak, wah ada surat cinta nie :D

      Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:41 pm (3 years ago)

      Salam,

      Terima kasih join GA nie, good luck yea :D

      Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:35 pm (3 years ago)

      Terima kasih, good luck :D

      Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 5:35 pm (3 years ago)

      Boleh2, jom join sama :D

      Reply
  12. Ikhwan Pauzi
    October 26, 2011 at 12:33 am (3 years ago)

    nak kena join ni .
    Ikhwan Pauzi recently posted..PlayStation VitaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 8:17 am (3 years ago)

      jom..jom..ikhwan kena join ahahha

      Reply
      • Ikhwan Pauzi
        October 26, 2011 at 1:29 pm (3 years ago)

        nanti free ikhwan join
        Ikhwan Pauzi recently posted..PlayStation VitaMy Profile

        Reply
    • yanmie
      October 26, 2011 at 8:17 am (3 years ago)

      Terima kasih, good luck ye :D

      Reply
      • Hazmin Hamudin
        October 27, 2011 at 12:29 am (3 years ago)

        sama-sama kak yan…maaf tanya kak, nape nama saya takda dalam list give away kat main page tu ye?
        Hazmin Hamudin recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

        Reply
        • yanmie
          October 27, 2011 at 12:52 am (3 years ago)

          oh sori akak ingat dah masuk, ok nanti akak masukkan, kena cek baik juga nie kot2 ada lagi nama yang tak dimasukkan, thanks infom akak :)

          Reply
          • Hazmin Hamudin
            October 27, 2011 at 1:02 am (3 years ago)

            hehe…ur welcome kak. takpe…lagi pun memang susah kalau ramai yg join…harap nama yg tak masuk tu leh inform akak terus…senang keje akak nanti :)

            Reply
            • yanmie
              October 27, 2011 at 1:18 am (3 years ago)

              ye betul, tulah cek banyak kali juga tadi, last2 ada jgk yang tertinggal, tu dah cek semula, hope dh betul dan xde yang tertinggal hihihi.

              opsss dah lewat xtido lagi?

              Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:52 pm (3 years ago)

      Salam kenal jugak ye

      okiess thanks yea, good luck :D

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:47 pm (3 years ago)

      Terima kasih sya, good luck yea :D

      Reply
  13. azman
    October 25, 2011 at 5:07 pm (3 years ago)

    insyaalah akan join nanti tgh buzy ari ni :)

    Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:45 pm (3 years ago)

      ok silakan, takpe tutup 11.11.11 hehe cantikkan tarikh tu :D

      Reply
  14. emapapercraft
    October 25, 2011 at 4:07 pm (3 years ago)

    salam kak yanmie , saya orang baru dlm dunia blogging banyak yang tak tahu nak join giveaway , ini pun puanbee ajar , kalau ada pape tak lengkap bg tau ye ..
    emapapercraft recently posted..giveway yanmieonline.comMy Profile

    Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:36 pm (3 years ago)

      Salam kenal, oooo kawan puan bee ye, ok insyaallah, gudluck okies :D

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:35 pm (3 years ago)

      Boleh sila2 :D

      Reply
  15. juanita
    October 25, 2011 at 3:36 pm (3 years ago)

    Salam kak yan yang dirindui…saya mencube nasib :D

    juanita recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

    Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:35 pm (3 years ago)

      Salan Ju,

      miss u 2, thanks join, gud luck okies :D

      Reply
  16. Bro Framestone
    October 25, 2011 at 3:17 pm (3 years ago)

    Nak join… tapi….??

    Nak hadiah lain boleh.. xnak header.. xtau nak bubuh dekat mane dah nie…

    Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:33 pm (3 years ago)

      oh maaflah bro, anda salah tempat hehehe
      pi beta.my ada contest menang hadiah samsung galaxy S2 kot :D

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:32 pm (3 years ago)

      Salam Nik,

      mudahan ada rezeki, boleh guna header baru kan, good luck yea :D

      Reply
      • nik
        October 27, 2011 at 7:27 pm (3 years ago)

        kak yan.hehe..pasal banner tu nanti nik betulkan ea..huhu..sekrang blog problem tatau la nape taleh bukak:(

        Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:31 pm (3 years ago)

      Terima kasih fazreen bg support kat kawan2 hehehe

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:29 pm (3 years ago)

      jom join sama, manatau ada luck :D

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:28 pm (3 years ago)

      Salam,

      thanks sudi join, good luck ye :D

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:27 pm (3 years ago)

      Terima kasih ejam sudi nak join GA yang tak seberapa ini dan terima kasih kerana sentiasa menyokong aktiviti dalam blog ini :D

      Good luck yea :D

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:24 pm (3 years ago)

      Terima kasih sudi join, saya terima hehee :D

      Reply
      • mrs.yie
        October 27, 2011 at 10:59 pm (3 years ago)

        time kasih sudi terima penyertaan saya.. :) kalau dpt undian rondom tu syukurlah..kalau x dpt pun, saya tumpang dpt bekling jelah..hehe :)

        Reply
  17. mrs.yie
    October 25, 2011 at 8:18 am (3 years ago)

    nak join gak la..tak kira,nak join gak..hehe..tungguuuuuu..memang nak sgt header mcm tu tapi kalau x dapat header pun,dapat bekling pun jadi le.. :)
    mrs.yie recently posted..JOHAN AS’ARI KECEWA SIKAP IZREEN AZMINDAMy Profile

    Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 10:23 pm (3 years ago)

      hehehe takpe no 2 pun ok, terima kasih jadi antara yang terawal, banyak faedah jd terawal nie, senang org nk klik sbb nk tgk contoh hehehe :D

      tarikh tu mmg cantik :D

      Reply
  18. Budax Lanun
    October 25, 2011 at 12:35 am (3 years ago)

    Assalam, menarik jer nie… lagipun nie lah first time ikut contest GA…huhuhu…harap2 menang, lagipun hadiahnya nampak menarik gak…wakakaka… nak hadiah jer aku nie…huhuhu

    Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 8:45 am (3 years ago)

      akak punya designer hampir 2 tahun dah, so fa berpuas hati dengan design beliau :D

      Reply
    • yanmie
      October 25, 2011 at 8:44 am (3 years ago)

      Terima kasih sudi join, good luck yea :D

      Reply
  19. Denaihati
    October 24, 2011 at 10:00 pm (3 years ago)

    Insya Allah akan join. Sibuk sikit ni.
    Nota : Button G+1 tu macam ada problem je.
    Denaihati recently posted..Say No to SMSMy Profile

    Reply
    • yanmie
      October 24, 2011 at 10:04 pm (3 years ago)

      Terima kasih DH, join tau hehe
      oh yeker, nanti saya cek balik button G+ tu.
      yanmie recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

      Reply
    • yanmie
      October 24, 2011 at 5:38 pm (3 years ago)

      jom join, senang je tu :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge