Giveaway Yanmieonline.com (Closed)

Salam semua, ehhhh jangan tak percaya ye tajuk tu hikhik, syukur alhamdulillah dengan sedikit rezeki yang saya dapat hasil dari blog ini ingin saya kongsikan bersama pembaca blog ini, lama juga saya tak buat Contest/GA ni, last yang INI.

giveaway yanmie

*Kalau nak save gambar atas, kena save as kemudian baru upload, bukan copy url ye kawan-kawan*

Sebenarnya Giveaway ini saya dah plan sebulan yang lepas, tetapi memandangkan saya agak sibuk, so saya postpone dahulu dan alhamdulillah saya nak teruskan plan saya ini, mudahan semuanya berjalan dengan lancar, amin.

Apa yang perlu:-

saya cuma inginkan pendapat anda tentang blog ini, apa yang perlu diperbaiki lagi dan apa yang perlu ditambahkan (simple review), tulis simple aje pun, tak perlu panjang-panjang (kalau nak buat panjang pun takpe hehe), contohnya themes, letak shoutbox, jam, lagu (Perumpanaan je, memang tak nak letak jam/lagu tu)  hehe atau apa-apa sahaja yang anda rasakan.

Syarat-syarat penyertaan :-

  • Buat 1 entry – Tajuk entry adalah bebas
  • Jangan lupa linkkan Entry ini didalam entry penyertaan anda.
  • Lain-lain takde, itu je,  tak perlu nak LIKE/Follow, terpulang pada anda, saya tak nak rumitkan lagi Giveaway ini, yang penting anda happy join Giveaway ini.

Hadiah

  • Ada 7 orang pemenang (Terima kasih Designer saya sebab beliau turut memberikan sponser 2 header, so 7 kesemuanya header untuk 7 orang pemenang).
  • Setiap pemenang akan menerima 1 design Header blog berbentuk format png (bukan flash) yang di designkan oleh designer saya mengikut citarasa anda, yang bernilai RM40.00 setiap satunya, pemenang kemudian boleh berurusan terus dengan designer saya untuk langkah seterusnya.

Pemilihan Pemenang

  • Pemenang akan dipilih menggunakan random.org so jangan risau, sesiapa pun boleh menang.
  • Keputusan adalah muktamad, hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit ataupun makanan hehehe.

Yang Bestnyeeeeee

  • Anda akan dapat Backlink dari blog ini.
  • Peserta akan di listkan di sidebar blog ini.

Penting!

Untuk yang join Giveaway ini, saya berharap anda rebut peluang ini untuk mendapatkan backlink dari saya ke blog utama anda, sekiranya blog yang digunakan blog hanya semata-mata untuk contest, anda sudah rugi disitu.

Di akhir entry sila sertakan ayat ini berserta link tersebut “Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

Tarikh Tutup

Giveaway ini bermula hari ini 24/10/2011 sehingga 11/11/11 pukul 12.00malam (cantik tak tarikh tu hehe), Giveaway ini berlangsung tak sampai pun sebulan so cepat sebelum terlambat .

- Sekian, tu jelah kot, dah panjang saya taip nie, HAHAHAHA.

*Senarai Peserta (GA Closed)

  1. Myra Jay
  2. Pacifista
  3. Derus
  4. Azuan
  5. PuanBee
  6. Rohaya
  7. Nida
  8. Mrs.yie
  9. EjamOthman
  10. Ibu Mifzal Arsyad
  11. Nik
  12. Juanita
  13. Emapapercraft
  14. Syaisya
  15. Akmalnizam
  16. Rina Lia
  17. Hazmin Hamudin
  18. Azman
  19. Azura
  20. klcitizen
  21. Emma
  22. Joel Leslie
  23. Esya
  24. Puan Kutu
  25. Razis
  26. Manja
  27. Tuan Tanah
  28. Zana Yuka
  29. Kimmie
  30. Zie Fauzie
  31. Si Sotong Manja
  32. Ngexz
  33. ~Azatie~
  34. Che Rosliza Che Mat
  35. Ikhwan Pauzi
  36. Daddy Cool
  37. Syamila
  38. NanaKimie
  39. Cik Lynn
  40. Cikhoneybee
  41. Bardboo
  42. Pizet77
  43. Hafiszah
  44. Fiszah_pjo
  45. Eyriqazz
  46. Perindu zulika
  47. Kak Long Mawar Merah
  48. Azelyusoff
  49. Kayna
  50. Fiza
  51. TieFazatie
  52. Ieyka dinda
  53. Myu
  54. Stacy Hanza
  55. AkuBiomed
  56. Budax Lanun
  57. Blackrosehunter
  58. Ummie Hanie
  59. Zefa NorAsmara
  60. Far_east
  61. Fadzillah Kamarudin
  62. Fiezah91
  63. IntaNBerliaN
  64. Atien nabila
  65. Denaihati
  66. Faizal Fredley
  67. Namia
  68. Sukacuka
  69. Cikgu naman
  70. CMRatu
  71. Hisyamz
  72. Eddy
  73. Sensasi2020
  74. Dina
- Akan di update dari masa ke semasa, terima kasih sudi join GA ini ^____^

210 thoughts on “Giveaway Yanmieonline.com (Closed)

          1. ikutkan letak kat commluv je, nie sebab tak nampak link kat commluv tu yang minta drop link hehe, lagipun hari tu commluv problem so mmg nk org drop link kat kotak komen, ada yang masuk ke spam tp saya angkut keluar, so far spam memang saya pantau, blog ini bebas dari spam komen, tp kalau 2-3 hari tak update memang kena serangan spam jugak ler, jenuh nak buang -..-“

            1. ye betul, tulah cek banyak kali juga tadi, last2 ada jgk yang tertinggal, tu dah cek semula, hope dh betul dan xde yang tertinggal hihihi.

              opsss dah lewat xtido lagi?

    1. hehehe takpe no 2 pun ok, terima kasih jadi antara yang terawal, banyak faedah jd terawal nie, senang org nk klik sbb nk tgk contoh hehehe :D

      tarikh tu mmg cantik :D

  1. Assalam, menarik jer nie… lagipun nie lah first time ikut contest GA…huhuhu…harap2 menang, lagipun hadiahnya nampak menarik gak…wakakaka… nak hadiah jer aku nie…huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge