Aiman Di Kelas Taekwondo

Salam, now saya sangat addicted dengan Facebook Tadika aiman, selalu juga saya intai, sebab nak tengok aktiviti budak-budak tu, macam-macam juga aktiviti tadika Aiman buat, sebelum nie saya ada post tentang Vegetables Party, seronok tengok gambar Aiman dan kawan-kawan, terkini tengok gambar Aiman Di Kelas Taekwondo hehehe, comel-comel semua.

Kelas Taekwondo

kahkahkahkah gelak guling-guling tengok gambar nie semalam dengan en.hubby, tengok tu muka cecomel semua, cuba cari muka siapa paling ganas kahkahkah, adoiiiii lawakkk tengok Aiman ^_____^

Kelas TaekwondoBagus budak-budak nie ikut arahan hehehe

Kelas Taekwondo

See, Aiman macam tak puas hati, hehe takde ruang dia nak buka kaki leluas

Kelas TaekwondoSaya perasan cuma seorang je “puteri” dalam Kelas Taekwondo nie.

Kelas TaekwondoApa tengok-tengok???? hehehe

Kelas Taekwondo Aiman nie setiap hari rabu, so makanya setiap hari rabu Aiman balik lewat, dan setiap hari rabu jugaklah Aiman akan beraksi dengan saya, tunjuk apa yang dia belajar di Kelas Taekwondo, nasib baik takde nak sepak-sepak saya 😀

– Gambar sumber : Facebook Tadika Little Caliphs Bandar Puteri Klang

You may also like

23 Comments

  1. akak suka tengok aksi budak2 cute la… kat tempat akak ada taska abim je, tp ok la yg penting akak suka anak2 pandai bersosial sejak kecik, jangan ‘takut’ dengan orang… cuma perlu berhati2 je..
    aimaniman recently posted..Rahsia A B CMy Profile

    1. kahkahkahkah dah tu sapa yang nak ngetest dia nanti dengan silat gayong, kami suami isteri tak reti silat gayong, bersilat kat dapur reti ler hehehehe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge