Terbang Bersama AirAsia Ke Sandakan

Salam, saya masih kurang sihat, laptop on awal pagi tadi tapi tak sentuh pun, last-last haziq offkan laptop hehe. Now alhamdulillah diberi sedikit kekuatan untuk mengupdate blog ini, entry ini dah agak basi sikit, entry yang sepatutnya saya publish 29 ogos yang lepas, dimana kamiΒ Terbang Bersama AirAsia Ke Sandakan untuk menyambut Hari Raya di Kampung halaman saya. Layan gambar jelah, sayang pula gambar yang ada tidak di abadikan disini ^___^.

lcct

Kaunter Informasi

lcct

fuhhh sesak, nasib baik dah bolehΒ Air Asia Web Check In, tinggal lagi drop baggage je

lcct

En. hubby beratur untuk laluan scan baggage

lcct

Bosan menunggu ^__^

airasia

Flight Ak 5162

Boarding pass air asia

Boarding pass air asia

airasia flight

Flight pukul 5.50PM, so sampai ke malam duk dalam tu

lcct

kemain budak-budak nie buka lampu, kenkonon tengah membaca hehe ^__^

Ada banyak lagi gambar tapi tak transfer lagi dari smartphone en.hubby, kamera ada tapi duduk dalam beg, leceh pulak nak keluarkan, selain tu snap guna camera BB, kadang-kadang terfikir juga, kamera beli kemain mahalnye tapi tak berapa nak digunakan, sebab lebih suka snap dan upload ke Twitpic atau upload terus ke Facebook, senang!, cuma tulah kualiti gambar banyak beza nnggee~

– Masih Demam πŸ™

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

34 Replies to “Terbang Bersama AirAsia Ke Sandakan

  1. Pingback: TeknologiMY
            1. @Ekspresi Ruang, weh.. gambir sarawak la popular… Kalo pi KK dah dekat nak p skali 3 pulau dalam Taman Negara Tunku Abdul Rahman. Dah tu, stakat nak melawat segala jenis muzium negeri Sabah, ada kat KK. Kalau nak p UMS, sebuah Uni tercantik di Malaysia dari segi landskap, ada kat KK. n Then nak p kaki gunung Kinabalu plak just 2 jam ja perjalanan nek keta dari KK. Dan town KK pon bleh ronda pueh2 nak melawat + shopping. πŸ˜€
              lAl recently posted..Memancing dan biodiversiti.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge