Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Salam, korang dah tengok Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow tak? wah boleh tahan juga cantiknya, nampak lagi menggoda berbanding dengan Perodua Myvi Baru 2011 – Mystical Purple Elegance yang mana banyak juga kritikan dari orang ramai berkenaan hiasan dalamannya yang serba tak kena, orang cakap bukan saya yea -..-“, jom layan Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow.

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Dengan Tagline nye “Lagi Power, Lagi Best” fuhhhh kemain power tagline nye, kuning pulak tu!, memang menambat hati jugaklah, suka sangat kereta warna kuning, dari jauh lagi dah nampak, heeeee bila nak ada kereta warna kuning nie ^___^.

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

MyVi edisi baru ini dijangka akan berada dipasaran pada minggu depan,  dengan enjin berkuasa 1.5 liter, lagi besar dan mahal daripada Perodua Myvi Baru 2011 – Mystical Purple Elegance, khabarnya harga di atas jalan RM 56,400.00

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Model baru MyVi dengan reka bentuk dan perincian lebih bergaya dan sporty ini akan berada di seluruh 178 pusat pameran PERODUA bermula 15 September ini.

Sumber : Denaihati.com, Paultan.org dan Bharian.com.my

– Jengah kocek jap -..-“

38 thoughts on “Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

  1. salam nak tanye, kuning ke purple lagi best utk myvi we 1.5? huuhhu dalam dilema. kalau boleh nk tahu opinion kenape kuning and kenape purple..thanks :)

  2. Saya sudah lihat secara live semalam di persimpangan tol ketika itu treler Perodua sedang berhenti dilampun isyarat. Yang saya lihat warna hitam memang cantik dan petang ini ketika pulang kerja sekali lagi saya lihat treler Perodua kali ini beberapa kereta MyVi ditutup dengan kain hitam

  3. ini baru dapat tengok, (nampak sgt tak ikuti perkembangan semasa). suke lg kaler purple tu cantik, kuning kurang berkenan sikit hehe. nnt ade yg buat mcm kete bumblebee, ade stripes hitam kat tetengah :D
    fara recently posted..Raya Oh RayaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge