Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Salam, korang dah tengok Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow tak? wah boleh tahan juga cantiknya, nampak lagi menggoda berbanding dengan Perodua Myvi Baru 2011 – Mystical Purple Elegance yang mana banyak juga kritikan dari orang ramai berkenaan hiasan dalamannya yang serba tak kena, orang cakap bukan saya yea -..-”, jom layan Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow.

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Dengan Tagline nye “Lagi Power, Lagi Best” fuhhhh kemain power tagline nye, kuning pulak tu!, memang menambat hati jugaklah, suka sangat kereta warna kuning, dari jauh lagi dah nampak, heeeee bila nak ada kereta warna kuning nie ^___^.

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

MyVi edisi baru ini dijangka akan berada dipasaran pada minggu depan,  dengan enjin berkuasa 1.5 liter, lagi besar dan mahal daripada Perodua Myvi Baru 2011 – Mystical Purple Elegance, khabarnya harga di atas jalan RM 56,400.00

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Model baru MyVi dengan reka bentuk dan perincian lebih bergaya dan sporty ini akan berada di seluruh 178 pusat pameran PERODUA bermula 15 September ini.

Sumber : Denaihati.com, Paultan.org dan Bharian.com.my

- Jengah kocek jap -..-”

38 Comments on Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

  1. hazrina
    January 21, 2012 at 2:09 pm (3 years ago)

    salam nak tanye, kuning ke purple lagi best utk myvi we 1.5? huuhhu dalam dilema. kalau boleh nk tahu opinion kenape kuning and kenape purple..thanks :)

    Reply
  2. gambang resort
    September 25, 2011 at 12:58 pm (3 years ago)

    bila la boleh angkat satu nih..

    Reply
  3. sueffanda
    September 17, 2011 at 5:57 pm (3 years ago)

    in consideration n_n,tp putih lg menarik kot,hehe
    kuning mnyerlah sgt la,huhu

    Reply
  4. eva
    September 14, 2011 at 9:46 pm (3 years ago)

    This is a really good read for me, Must admit that you are one of the best bloggers I ever saw. Looking forward for your next one.
    eva recently posted..Getting Pregnant FasterMy Profile

    Reply
  5. Anonymous
    September 14, 2011 at 2:09 pm (3 years ago)

    ada wrna selain dr kuning ka..
    yg gmbr atas skali kt sblah tu mcm lg best ja…

    Reply
    • dmie
      September 14, 2011 at 8:15 pm (3 years ago)

      @, ada hitam n putih… 3 warna ja…

      Reply
  6. zulkbo
    September 14, 2011 at 9:24 am (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow from @yanmie

    Reply
  7. Pojiepooh Abdullah
    September 14, 2011 at 1:16 am (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow RT @yanmie

    Reply
  8. izwanyusof
    September 14, 2011 at 12:17 am (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow by @yanmie

    Reply
  9. Abu Ali
    September 13, 2011 at 11:32 pm (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow via @yanmie

    Reply
  10. Anarm Khairul
    September 13, 2011 at 11:19 pm (3 years ago)

    RT @yanmie Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

    Reply
  11. Azri Johan
    September 13, 2011 at 11:04 pm (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow via @yanmie

    Reply
  12. Ekspresi Ruang
    September 13, 2011 at 11:03 pm (3 years ago)

    dalaman tampak kemas, tp warna tu cam kasar sgt nampak. i mean permukaan nmpk kasar bila warna xberapa berkilat cmtu
    Ekspresi Ruang recently posted..Rumah Apartment Untuk DisewaMy Profile

    Reply
  13. akubiomed
    September 13, 2011 at 10:48 pm (3 years ago)

    Saya sudah lihat secara live semalam di persimpangan tol ketika itu treler Perodua sedang berhenti dilampun isyarat. Yang saya lihat warna hitam memang cantik dan petang ini ketika pulang kerja sekali lagi saya lihat treler Perodua kali ini beberapa kereta MyVi ditutup dengan kain hitam

    Reply
  14. BEN ASHAARI
    September 13, 2011 at 9:53 pm (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow RT: @yanmie

    Reply
  15. Mohd Shahrul Anuar
    September 13, 2011 at 8:52 pm (3 years ago)

    RT @yanmie -> Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

    Reply
  16. FBN
    September 13, 2011 at 8:45 pm (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow by @yanmie

    Reply
  17. Muhammad Yuliawan
    September 13, 2011 at 8:38 pm (3 years ago)

    Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow by @yanmie

    Reply
  18. fara
    September 13, 2011 at 5:22 pm (3 years ago)

    ini baru dapat tengok, (nampak sgt tak ikuti perkembangan semasa). suke lg kaler purple tu cantik, kuning kurang berkenan sikit hehe. nnt ade yg buat mcm kete bumblebee, ade stripes hitam kat tetengah :D
    fara recently posted..Raya Oh RayaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      September 13, 2011 at 5:29 pm (3 years ago)

      @fara, hahahaha saya pulak memang suka warna kuning, barang2 warna kuning lah, kalau baju atau tudung warna kuning agak kurang minat pulak :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge