Salam, korang dah tengok Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow tak? wah boleh tahan juga cantiknya, nampak lagi menggoda berbanding dengan Perodua Myvi Baru 2011 – Mystical Purple Elegance yang mana banyak juga kritikan dari orang ramai berkenaan hiasan dalamannya yang serba tak kena, orang cakap bukan saya yea -..-“, jom layan Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow.

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Dengan Tagline nye “Lagi Power, Lagi Best” fuhhhh kemain power tagline nye, kuning pulak tu!, memang menambat hati jugaklah, suka sangat kereta warna kuning, dari jauh lagi dah nampak, heeeee bila nak ada kereta warna kuning nie ^___^.

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

MyVi edisi baru ini dijangka akan berada dipasaran pada minggu depan,  dengan enjin berkuasa 1.5 liter, lagi besar dan mahal daripada Perodua Myvi Baru 2011 – Mystical Purple Elegance, khabarnya harga di atas jalan RM 56,400.00

Gambar Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

Model baru MyVi dengan reka bentuk dan perincian lebih bergaya dan sporty ini akan berada di seluruh 178 pusat pameran PERODUA bermula 15 September ini.

Sumber : Denaihati.com, Paultan.org dan Bharian.com.my

– Jengah kocek jap -..-“

38 Thoughts on “Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

  1. hazrina on January 21, 2012 at 2:09 pm said:

    salam nak tanye, kuning ke purple lagi best utk myvi we 1.5? huuhhu dalam dilema. kalau boleh nk tahu opinion kenape kuning and kenape purple..thanks :)

  2. bila la boleh angkat satu nih..

  3. sueffanda on September 17, 2011 at 5:57 pm said:

    in consideration n_n,tp putih lg menarik kot,hehe
    kuning mnyerlah sgt la,huhu

  4. siap ada gps tu.canggih!menyesal pulak angkat myvi SE dulu.huhu…
    Pacifista recently posted..Highlight Bonus PacifistaMy Profile

  5. This is a really good read for me, Must admit that you are one of the best bloggers I ever saw. Looking forward for your next one.
    eva recently posted..Getting Pregnant FasterMy Profile

  6. sy tak suka warna kuning…tp, warna myVi ni kuning yg cantik la…suka2
    atieyy recently posted..Doa Dipermudahkan Segala UrusanMy Profile

  7. Anonymous on September 14, 2011 at 2:09 pm said:

    ada wrna selain dr kuning ka..
    yg gmbr atas skali kt sblah tu mcm lg best ja…

  8. wah.. cunlah yellow ni.. nampak sporty jek..
    madammondoq recently posted..WORDLESS WEDNESDAY : Budak 3 Tahun Lihat Aksi TerlampauMy Profile

  9. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow from @yanmie

  10. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow RT @yanmie

  11. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow by @yanmie

  12. wah..bole tahan jgk nie myvi..bah apa lg angkatla ba satu biji..hehehe
    Arm recently posted..Mata Anda Hebat, jom Teka Gambar ini.(Tahniah!! buat Cik Nur Misnan pemenang kontest nie)My Profile

  13. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow via @yanmie

  14. RT @yanmie Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

  15. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow via @yanmie

  16. dalaman tampak kemas, tp warna tu cam kasar sgt nampak. i mean permukaan nmpk kasar bila warna xberapa berkilat cmtu
    Ekspresi Ruang recently posted..Rumah Apartment Untuk DisewaMy Profile

  17. Saya sudah lihat secara live semalam di persimpangan tol ketika itu treler Perodua sedang berhenti dilampun isyarat. Yang saya lihat warna hitam memang cantik dan petang ini ketika pulang kerja sekali lagi saya lihat treler Perodua kali ini beberapa kereta MyVi ditutup dengan kain hitam

  18. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow RT: @yanmie

  19. RT @yanmie -> Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow

  20. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow by @yanmie

  21. Perodua Myvi baru 1.5 Extreme Majestic Yellow by @yanmie

  22. Wah.. nampak mmg kemas…. :)
    Azuan recently posted..Aku Anak Malaysia MerdekaMy Profile

  23. ini baru dapat tengok, (nampak sgt tak ikuti perkembangan semasa). suke lg kaler purple tu cantik, kuning kurang berkenan sikit hehe. nnt ade yg buat mcm kete bumblebee, ade stripes hitam kat tetengah :D
    fara recently posted..Raya Oh RayaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation