Blog SuperMak


Salam, tak sabar nak tunggu 13 september ini, bukan sebab Peperiksaan UPSR 2011 yea, nie sebab Drama Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 akan mula bersiaran, tengok promo drama ini macam best je, pelakon hero malaya Aaron Aziz pun ada berlakon, beliau merupakan hero utama drama ini disamping heroinnya Neelofa serta beberapa lagi pelakon lain iaitu Faezah Elai dan Fauzi Nawawi.

jiwa dan lara tv3

Drama ini mempunyai 26 episode yang diarahkan oleh pengarah Heykal Hanifah (Bakal suami Faezah Elai), sinopsis Jiwa dan Lara nanti update kemudian yea. Tapi saya rasa drama nie pasti best sebab ada Aaron Aziz tu, Neelofa pulak no komen sebab belum pernah tengok dia berlakon lagi.

Sama-sama kita nantikan siaran drama ini bermula 13 september ini setiap pukul 10.30 malam selasa hingga khamis.

- Batuk Selsema :(

20 Thoughts on “Jiwa Dan Lara Samarinda TV3

  1. mcm bes je drama nie..
    nnti leh tgk on9 klau dah stat..
    syu90 recently posted..Eternal First Love JMovieMy Profile

  2. mesti best cite ni..kena layan ni..:)
    kappokick recently posted..Tax 6% to reload and prepaid SIM packMy Profile

  3. nampak cam best je drama ni.
    nampak cocok aaron ngan neelofa bergandingan
    Ekspresi Ruang recently posted..Sofa Empuk Ini Haram Dibeli Oleh Umat Islam!My Profile

  4. they are looks very beautiful and just give a pose for some gallery or the brand value.

  5. Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 CC: @yanmie

  6. Via @yanmie Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 –

  7. via @yanmie Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 –

  8. Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 RT @yanmie

  9. Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 RT: @yanmie

  10. Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 rt @yanmie

  11. Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 courtesy @yanmie

  12. RT @yanmie Jiwa Dan Lara Samarinda TV3

  13. RT @yanmie Jiwa Dan Lara Samarinda TV3

  14. Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 from @yanmie

  15. kak yan…dua-dua heroin saya suka tapi neelofa lakonan je saya suka sebab dia punya suara gemersik dan cun

  16. best2 tunggu sinopsis nya lah nanti ..
    puanbee recently posted..Rancangan Travelog AirAsia di TV3 – 26 EpisodMy Profile

  17. tugas saya kak yan menyediakan link download nanti.. hehehe
    Myvitrd recently posted..Malam ni Aku Test Guna Gambir Sarawak AsliMy Profile

  18. yeay!! aaron ada.. mesti tengok ni!!!
    madammondoq recently posted..CROWN Melbourne Happening GilerMy Profile

  19. Nak tgk jugak lah nanti (“,)
    anastasyea recently posted..Handbag Besar, Purse Panjang Design bunga² ! Kelas Kau Bang !My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation