Jiwa Dan Lara Samarinda TV3

Salam, tak sabar nak tunggu 13 september ini, bukan sebab Peperiksaan UPSR 2011 yea, nie sebab Drama Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 akan mula bersiaran, tengok promo drama ini macam best je, pelakon hero malaya Aaron Aziz pun ada berlakon, beliau merupakan hero utama drama ini disamping heroinnya Neelofa serta beberapa lagi pelakon lain iaitu Faezah Elai dan Fauzi Nawawi.

jiwa dan lara tv3

Drama ini mempunyai 26 episode yang diarahkan oleh pengarah Heykal Hanifah (Bakal suami Faezah Elai), sinopsis Jiwa dan Lara nanti update kemudian yea. Tapi saya rasa drama nie pasti best sebab ada Aaron Aziz tu, Neelofa pulak no komen sebab belum pernah tengok dia berlakon lagi.

Sama-sama kita nantikan siaran drama ini bermula 13 september ini setiap pukul 10.30 malam selasa hingga khamis.

- Batuk Selsema :(

20 Comments on Jiwa Dan Lara Samarinda TV3

  1. dr. hauschka cosmetics
    September 9, 2011 at 5:48 pm (3 years ago)

    they are looks very beautiful and just give a pose for some gallery or the brand value.

    Reply
  2. Muhammad Afif
    September 9, 2011 at 2:18 pm (3 years ago)

    Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 CC: @yanmie

    Reply
  3. kulanz
    September 9, 2011 at 6:04 am (3 years ago)

    Via @yanmie Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 –

    Reply
  4. Hisyamz
    September 9, 2011 at 4:24 am (3 years ago)

    via @yanmie Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 –

    Reply
  5. iqbal hakimi
    September 9, 2011 at 4:18 am (3 years ago)

    Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 RT @yanmie

    Reply
  6. Twit N View
    September 9, 2011 at 4:17 am (3 years ago)

    Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 RT: @yanmie

    Reply
  7. Muhammad Hafiz
    September 9, 2011 at 4:10 am (3 years ago)

    Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 rt @yanmie

    Reply
  8. Ayie Network
    September 9, 2011 at 1:10 am (3 years ago)

    Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 courtesy @yanmie

    Reply
  9. Azri Johan
    September 8, 2011 at 4:33 pm (3 years ago)

    Jiwa Dan Lara Samarinda TV3 from @yanmie

    Reply
  10. azura
    September 8, 2011 at 3:14 pm (3 years ago)

    kak yan…dua-dua heroin saya suka tapi neelofa lakonan je saya suka sebab dia punya suara gemersik dan cun

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge