Gambar Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Nazirah Ayub

Salam, wah dah selamat dah nabil kan, selamat menikah dengan Nazirah Ayub yang juga bekas Pramugari AirAsia, dengan 2 kali lafaz di Masjid Tuanku Mizan, di sini, selepas solat Asar kira-kira pukul 5.15 petang, Jumaat tadi. Layan dulu bawah nie Gambar Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Nazirah Ayub, gambar lain nanti saya update kemudian yea.

gambar perkahwinan nabil dan nazira

Zira  menerima mas kahwin sebanyak RM300 dan sebentuk cincin bernilai RM5,000 manakala wang hantaran sebanyak RM15,000 serta tujuh dulang hantaran, antarnya adalah duit hantaran, sirih junjung, kasut, “playbook”, alat solek, pewangi dan manakala Nabil pulak menerima sembilan dulang hantaran iaitu coklat, kasut, “PlayStation 3”, I-pad, sejadah, cincin dan sirih junjung.

gambar perkahwinan nabil dan nazira

gambar perkahwinan nabil dan nazira

Untuk majlis resepsi mereka nanti, ianya akan diadakan secara serentak pada ahad ini di I-City Shah Alam yang berkonsepkan “Fairy Tale” dan persandingan dalam taman.

- Tak sabar nak tengok gambar kahwin Nabil dan Nazira yang berkonsepkan “Fairy Tale” ^____^

23 Comments on Gambar Perkahwinan Nabil Raja Lawak Dan Nazirah Ayub

  1. Noor
    October 3, 2011 at 11:50 am (3 years ago)

    tahniah ats pembinaan masjid nih….huhuhu……tapikan ,lain yg kene peluk dalam tv lain yang di kahwin …huhhuhuh…kesian yang 1 lagi kan…hmmm

    Reply
  2. Nurfarahana Abdul Aziz
    October 1, 2011 at 12:34 pm (3 years ago)

    tahniah nabil !! :)
    Nurfarahana Abdul Aziz recently posted..Pizza ! Pizza !My Profile

    Reply
  3. ejam
    October 1, 2011 at 10:16 am (3 years ago)

    nk tgk video perkahwinan mereka nnt, rasanya time nikah pun mesti dia ada buat lawak kot tu yg sampai 2 kali…haha
    ejam recently posted..Lebih JelasMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge