(Gambar) Majlis Perkahwinan Memey Suhaiza Dan Norman Hakim

Salam, wah tahniahlah diucapkan buat Memey Suhaiza dan Norman Hakim, yang baru sahaja sah bergelar sebagai suami isteri dengan sekali lafaz, mereka di nikahkan pada pukul 5.10 petang tadi di Felda Tenggaroh Selatan 1, Gambar Majlis Perkahwinan Memey Suhaiza Dan Norman Hakim akan di update lagi kemudian yea, layan gambar bawah nie, dari cikbulan ^____^.

Gambar perkahwinan memey dan norman hakim

Kredit OhBulan

Pada majlis tersebut, Memey turut menerima mas kahwin berjumlah RM22.50 dan lima dulang hantaran termasuk wang hantaran RM24,000, sistem pengesanan global (GPS), rantai, cincin berlian, kek buah berbentuk beg tangan Gucci, sirih junjung dan al-Quran.

gambar perkahwinan memey dan norman

gambar perkahwinan memey dan norman

gambar perkahwinan memey dan norman

gambar perkahwinan memey dan norman

gambar perkahwinan memey dan norman

gambar perkahwinan memey dan norman

gambar perkahwinan memey dan norman

gambar pelamin memey

Sementara Norman menerima tujuh dulang hantaran daripada Memey iaitu iPad 2, cincin, coklat, buah-buahan, sirih junjung, kek lapis Sarawak dan al-Quran.

Keseluruhan hantaran kedua-dua belah pihak dianggarkan berjumlah RM40,000 yang digubah oleh Iezla Bridal merangkap perunding perkahwinan.

Memey dan Norman kelihatan sama cantik sama padan mengenakan baju pengantin berwarna mengikut kulit rekaan Ezuwan Ismail.

Selain keluarga kedua-dua belah pihak, majlis ini turut dihadiri dan disaksikan oleh 1,000 tetamu termasuk dua anak Norman iaitu Mohamed Danish Hakim,8, dan Marissa Dania Hakim,6.

Menurut Norman, dia akan membawa Memey berbulan madu di Paris dalam masa yang akan ditetapkan kemudian dan seterusnya dijangka ke Mekah untuk mengerjakan umrah pada tahun depan. - Mstar.com.my

Dan pada malam ini, Majlis berinai akan diadakan dirumah Memey, dan besoknya pulak majlis persandingan mereka yang berkonsepkan perkahwinan dalam taman ^___^

 

- Lagi Gambar Kahwin Memey dan Norman akan diupdate semula, terima kasih kepada Cik OhBulan untuk gambar-gambar tersebut, ohbulan best! ^____^

71 Comments on (Gambar) Majlis Perkahwinan Memey Suhaiza Dan Norman Hakim

  1. bangman
    February 2, 2012 at 2:55 pm (3 years ago)

    Syukur..Alhamdulillah.

    Reply
  2. fyra
    January 5, 2012 at 5:27 pm (3 years ago)

    weak…….

    Reply
    • fyra
      January 5, 2012 at 5:37 pm (3 years ago)

      @fyra, aku rase kan memey nie mesti jual badan untuk dapat kan sponser yg menceceh jutaan rgit nie…….mcm dy jual badan kt norman…

      Reply
    • fyra
      January 5, 2012 at 5:38 pm (3 years ago)

      @fyra, woi memey……brape ko jual badan ko yg x seberapa too?

      Reply
    • fyra
      January 5, 2012 at 5:41 pm (3 years ago)

      @fyra, kelentir koe too dah gatal sangat ke?aq rase koe kwin ngan norman nie hanya nak memuaskan nafsu ko yg mcm binatang too…wey malu lah sket….aku taw yg koe ni pnah kene rogol ngan sepupu ko mse ko umur 15 tahun…haha ko igt aku xtaw ke ha?

      Reply
  3. fyra
    January 5, 2012 at 5:26 pm (3 years ago)

    aku benci ko memey………sgt3333

    Reply
    • fyra
      January 5, 2012 at 5:33 pm (3 years ago)

      @fyra, taw xpe,time cita ya ade memey aq troz tutup tv.coz aq menyampah tgk pompuan murahan nie berlakon…..eeeebenci nye aku….woi memey asal ko taknak mampus ark?kehadiran ko wt org sensara jea….dasar kene tebuk tupai….

      Reply
    • fyra
      January 5, 2012 at 5:34 pm (3 years ago)

      @fyra, xyah nak update sgt lah…
      xlaku pown gambar too…

      Reply
  4. laila
    December 30, 2011 at 11:37 am (3 years ago)

    MoGa BeRbAhAgIA HiNggA kE aKhIr HaYaT…^_^:)

    Reply
  5. eida
    November 11, 2011 at 1:08 pm (3 years ago)

    semoga berbahagia…..pedulikan cakap org lain….

    Reply
    • fyra
      January 5, 2012 at 5:29 pm (3 years ago)

      @eida, xyah nk doakan sgt lah..

      Reply
  6. samph memek
    October 30, 2011 at 10:19 pm (3 years ago)

    udah2 lh siarkn perkahwinan depa bdua.buat semak je dlm tv t……tntu2 xde org nk tgk.sume dh myampah dgn depa bdua 2.

    Reply
  7. era
    October 30, 2011 at 2:52 pm (3 years ago)

    kesian kat abby.. sm0ge allah m’berikan yg lebih baik utk abby di mase akn dtg.. yg tjadi pasti ade hikmah.. semoga tabah.. kami sentiase meny0kong anda.. utk memey dan norman,allah akan membalas atas ape yg anda lakukan..

    Reply
  8. liesa
    October 29, 2011 at 3:42 pm (3 years ago)

    aku doakan korang bhgie lah ye . ha,, lepas nie tk payah lah nk rembat laki org lagy ea memey . tk malu betul ,

    Reply
  9. Anonymous
    October 13, 2011 at 6:19 pm (3 years ago)

    kenapa baju nikah sama mcm dia tunang dulu,…..wawwawawwa,,,,,,,,,kesian aku tengok pompuan nie….

    Reply
    • Erin
      October 14, 2011 at 8:05 am (3 years ago)

      pakai baju tunang ari tu…die die jadi kaler lain tu..

      Reply
  10. irene
    October 12, 2011 at 10:36 am (3 years ago)

    mana nak nampak serinya…awal2 da kna tebuk tupai…kahkahkah

    Reply
    • fyra
      January 5, 2012 at 5:28 pm (3 years ago)

      @irene, taw xpe……mang muke xtaw malu

      Reply
  11. ema
    October 10, 2011 at 11:40 am (3 years ago)

    pergh!!!! meriah la kononnye.. myampah aku! nak jikah pn wat je la.. ala kadar je.. da la kne tngkp khlwat.. xmalu btol pnye ore.. norman terpaksa nkah dgn memey coz norman sndri wat pecah.. so,norman r kne tnggung… nk ttup malu,wat la cm2 cite.. nk bg statement sgt… adoiii

    Reply
  12. fan abby
    October 5, 2011 at 11:26 am (3 years ago)

    nanti kita tgk bila dia nak g paris bawak si memek tu.. ntah2 kat perak jer… huhu ader ker duit.. ntah2 wat loan… guna nama memek.. nanti bila dia jumpa bakal bini ketiga biar lah memek lak tanggung hutang tu,…. hahahaha

    Reply
  13. fan abby
    October 5, 2011 at 11:24 am (3 years ago)

    lupalak nak bg tau semua fan abby.. bila tgk masa lepas akad nikah si jantan kaberet tu kuar air mata siap pandang kamera lak tu… ish nak tunjuk lah air mata buaya huhuhu.. pandai berlakon nak tarik perhatian orang kononnya cinta sejati… uwekkkkkk

    Reply
    • Erin
      October 10, 2011 at 9:30 am (3 years ago)

      loike…terserlah kebuayaan norman..

      Reply
  14. fan abby
    October 5, 2011 at 11:21 am (3 years ago)

    muka memey x lawa langsung mcm tin kemek… tak menarik langsung,… bibir lebar mcm mak dia gak… huhu… kecian… korang ni dah malu besar.. kawin ala2 kristian lg… kain mcm kuar washing machine.. hahahah.. nanti aku bg kain buruk kat memek tu tuk tampal bahagian bawah tu… lalalalalalalala

    Reply
  15. aku menyampah
    October 4, 2011 at 11:27 am (3 years ago)

    meluat aku tgk…membina istana dr keruntuhan mahligai org lain…ko tgu je la memey oi….sampai bile bertahan perkahwinan tanpa keberkatan….uuuuuuuuwekssss

    Reply
  16. gelikzzzzzzzzzzzz
    October 4, 2011 at 10:29 am (3 years ago)

    statement yg ku rasa nak cakap yg memey n norman adalah baik hahhahah bla da article yg ckp “norman n mamek masih rasa kekok” 2 dia saje jew nak cakap coz nak cakap masa dia kena tangkap dulu x de buat pape n baik la kan tp kenapa perlu cakap bda yg remeh cam 2 kalau tak de maksud yg tersirat kan huhuhu pape jew la memek n norman ni c norman 2 buat majlis macam sok nak mati jew hutang abby dah byar ke??/ nafkah anak2 dah bg kew. memek pulak cakap macam bermadu tp tak kesah tp yg pasti nya dia tak bermadu sbb 2 berani keluarkan statement g2 to memek n norman jgn nak menegakkan benang yg basah la k huhuhuhu semua owg panday buat kesimpulan hahahaha

    Reply
  17. noor
    October 3, 2011 at 11:47 am (3 years ago)

    x syok tgo nie…..x best langsung…muka hudoh…wah3…

    Reply
    • Hamba Allah
      October 3, 2011 at 4:54 pm (3 years ago)

      Cara perkenalan snyap2..tup..tup kna tangkap basah…cara kwin grand2 x ikut adat mlyu sgt…bju kwin ditaja non muslim mana pergi keberkatannya ye..Wallahua’lam harap2 bahagia la hingga ke akhir hayat..

      Reply
  18. nanima
    October 2, 2011 at 2:46 pm (3 years ago)

    xcantik giler memey masa nikah….macam br bangun tdo pun ada…xberseri langsung..!

    Reply
  19. si singa
    October 1, 2011 at 4:08 am (3 years ago)

    menyampah pulak aku tengok dua ekor ni .

    Reply
    • hamba allah
      October 17, 2011 at 12:41 pm (3 years ago)

      biarlh,mereka rasa bahagia buatlh,tapi blum tentu kebahgiaan yng mereka bina tu dh smpurna….bak kata pepath,kita manusia hnya merancng tetapi allah yang menentukn…mngkn memey ingt yng hrta dpt membntunya….daripda kita mngumpt,baik kita diamkn diri sja……mngmpt ada dosa….baik snyp je..OKEY….

      Reply
  20. kecix
    September 30, 2011 at 10:01 pm (3 years ago)

    kcian seyhh..xpe ALLAH MAHA ADIL..sbr ye ABBY

    Reply
  21. nona
    September 30, 2011 at 10:17 am (3 years ago)

    tahniah la yeeee…tp sedih dan kesal atas apa yg terjadi. masa kawin ngan abby biasa je..tk de publisiti langsung,tk de sponsor, tk de honeymoon sampai paris..pegi mekah pun tk de (rasanya la kot, tk tau kalu aku silap)la kawin yg ni kemain lg gah nya…walau apa pun utk lebih berkat, norman n memek kena insaf dan mohon maaf pd abby..rasanya mmmg mereka berdua ada hubungan semasa norman masih suami pd abby..wallahuaklam..

    Reply
  22. shima
    September 27, 2011 at 10:13 am (3 years ago)

    hope tak bercerai berai la yerk lagipun setiap apa yang kite lakukan di dunia akan dibalas cash dah tak de tungu akhirat… lagipun kite tak elok merampas kebahagiaan orang lain

    Reply
  23. anti_memy&norman
    September 26, 2011 at 2:19 pm (3 years ago)

    hahahahah…btol r pe korng ckp..gps tu gunenyer tok memy ngn norman cari jln pulang ke pangkal jalan..kn selama rini dorng dh jauh tersesat..so kena r gune gps..wawawwaawawwaw….kpda memy gendot ngn norman…thniah r ats kesengsaraan org lain…memy…ALLAH MAHA KAYA..setiap kejahatan kita..ALLAH pasti akan blas kejahatan keatas kita…amin…

    Reply
    • Erin
      September 26, 2011 at 3:40 pm (3 years ago)

      hahahah…die rampas hak milik org lain,..satu ari nanti die mesti kene balik..

      Reply
  24. Erin
    September 26, 2011 at 12:51 pm (3 years ago)

    bergembira diatas penderitaan orang lain…tahniah..

    Reply
    • whatsername
      September 26, 2011 at 1:39 pm (3 years ago)

      heran jgk..si memey ni cantik sbenarnye….tp dlm gmbr ni x cantik w/pun dah dsolek.

      Reply
      • Erin
        September 26, 2011 at 3:41 pm (3 years ago)

        setuju sangat…muke die cam muke org zaman dulu kale..

        Reply
      • amanda
        October 2, 2011 at 6:38 pm (3 years ago)

        @whatsername,

        urm..stuju ngn statement ko…die mmg cantik..tp xde seri langsung…
        sygnyer…

        Reply
  25. nano_89
    September 26, 2011 at 9:21 am (3 years ago)

    hadoiiii mmg muke org kg btl mek tu…wawawawawawa

    Reply
  26. nano_89
    September 26, 2011 at 9:20 am (3 years ago)

    hadoiiii mmg muke kg la mek tu..wawawawawawa..
    xleh blah btl

    Reply
  27. memey kemek
    September 25, 2011 at 9:33 am (3 years ago)

    tak berseri langsung aku tgk gmbo memey kawin…mcm bukan pengantin baru jek…wekkkk!!!!

    Reply
    • Erin
      September 26, 2011 at 12:52 pm (3 years ago)

      LIKE

      Reply
    • memek
      September 25, 2011 at 9:24 am (3 years ago)

      @Fakarepain,
      hanya Allah yg mengetahui sgla2nye…..

      Reply
      • Erin
        September 26, 2011 at 12:53 pm (3 years ago)

        TUHAN itu bayar CASH..

        Reply
  28. ayu
    September 24, 2011 at 11:19 pm (3 years ago)

    GPS..untuk senang memey balik umh takde la terlajak ke tempat lain…
    ayu recently posted..M.E.R.E.K.AMy Profile

    Reply
  29. FBN
    September 24, 2011 at 10:33 pm (3 years ago)

    (Gambar) Majlis Perkahwinan Memey Suhaiza Dan Norman Hakim http://t.co/u20C10az via @yanmie

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge