Dinner Di Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Salam, semalam carikan Aiman kuih raya untuk dibawa tadika, ada sambutan hari raya dan birthday, jauh kami cari kuih raya sampai ke Shah Alam, dah alang-alang sampai sana, call adik ajak dia gi makan sekali, dan lokasinya di Shah Alam juga iaitu di Geng’s Corner Upin Dan Ipin, en.hubby biasalah makan kat sini, saya baru pertama kali, dulu-dulu pernah pergi tapi kedai tutup pula time tu, cuti apa tah, alhamdulillah dapat juga makan kat situ kali nie ^___^

geng's corner upin dan ipin

Menu macam-macam ada, yang menariknya dihiasi dengan gambar pelakon-pelakon kartun Upin dan Ipin, apa lagi budak-budak nie sukalah, belek-belek bukan nak tengok menu tapi tengok gambar Upin Ipin tu je, hehehe

geng's corner upin dan ipin

Adik dan anak-anak, posing sebelum tunggu makanan sampai, peace!!!

geng's corner upin dan ipin

Elok snap gambar atas haziq terus monyok muka sebab ternampak ‘”Sesuatu”

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Inilah “sesuatu” yang haziq nampak, so haruslah dia berkenan -..-”

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Dan akhirnya Haziq berjaya membuat Ibu dan Ayahnya membelikan Patung Upin dan Ipin untuk dia dan abangnya, syabas haziq!! strategimu berjaya nak!!, terbang RM 80.00 untuk membeli si Upin dan si Ipin ^___^

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Air yang kami order

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Ikan Siakap 3 Rasa, phewwww sedap sesangat, kami laki bini suka sangat ^___^

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Telur bungkus, Aiman suka makan ^___^

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Sayur Kailan Ikan Masin, Sup dan sambal lupa pulak nak snap heheee, sedap tau makan kat sini ^___^

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Licin kami makan hehehe ^___^

Geng’s Corner Upin Dan Ipin

Bil untuk makanan yang kami order, murah juga kan, 3 kali sedap dari makan kat SINI

 

gengcorner

Teringin nak makan di Geng’s Corner?, boleh refer alamat diatas atau layari Website Les’ Copaque Production

.

- Rumah makin ceria dengan kehadiran Si Upin dan Ipin ^____^

23 Comments on Dinner Di Geng’s Corner Upin Dan Ipin

  1. Eva Alveva Ayub
    November 1, 2011 at 8:21 am (3 years ago)

    Cantiknya restoran ini.

    Reply
  2. reezluv
    September 16, 2011 at 12:29 pm (3 years ago)

    teringin gak nak pegi sana, tapi jauh sangat la plak semata-mata nak pegi makan.:D

    Reply
  3. akuzle ayu
    September 16, 2011 at 5:16 am (3 years ago)

    confirm x leh bwk Imran psl menan2 tuh sme. bkn murah kn? yg kepala Upin jer pon dh rm20. dpt kembar tuh rm80?? haishhhh…

    Reply
  4. akubiomed
    September 15, 2011 at 11:55 pm (3 years ago)

    Ohh rupanya restoran sempena inspirasi UpinIpin. Payah kalau bawa anak kecil lalu didepan restauran ini :-)

    Reply
  5. Juan
    September 15, 2011 at 7:14 pm (3 years ago)

    sedapnyer makanan, jap nak mandi, semayang pastu pi makan, nyum nyum
    Juan recently posted..Software Al-QuranMy Profile

    Reply
  6. aibat
    September 15, 2011 at 2:19 pm (3 years ago)

    sedapnya apa yang kak yanmie makan…dah 2 kali pegi sini..:)
    aibat recently posted..Wordless Wednesday #3My Profile

    Reply
  7. puanbee
    September 15, 2011 at 1:54 pm (3 years ago)

    waa nampak sedap jugak ni .. kelmarin ada bedak , syampoo kanak2 jenama upin dan ipin .. meluas sungguh jenama depa ni …
    puanbee recently posted..Resepi Air Asam TaipingMy Profile

    Reply
        • yanmie
          September 15, 2011 at 12:08 pm (3 years ago)

          @izwannizam, ha meh share dengan akak nama kedai2 tu, boleh akak terjah nanti, suka makan kat kedai kalau menunya sedap2, barulah berbaloi :D

          Reply
          • izwannizam
            September 15, 2011 at 1:00 pm (3 years ago)

            @yanmie, ini port sy kalau lepak dkt seksyen 7.pakli kopitiam,restoran cinta sayang,barra,bintang walk.
            sederet dengan pakli ada satu kedai thai.lupa nama dia..rasa sedap,harga pun murah jek..

            Reply
  8. aReaL
    September 15, 2011 at 11:51 am (3 years ago)

    Ade Gak Makan Kat Sini Kadang2… Dia Punya Kailan Ikan Masin Memang Terbaik Wok… Haha.. Agak Murah Gak La…
    aReaL recently posted..Contest Banner Eyriqazz.ComMy Profile

    Reply
    • yanmie
      September 15, 2011 at 11:53 am (3 years ago)

      @aReaL, haishhhh yeaaaa betul memang sedap, nanti kang nak pegi lagi, yesss dah ada tempat makan sedap kat shah alam nie hehehe :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge