Artwork : Arah

Salam, sejak akhir-akhir nie mata asik suka nak pandang gambar-gambar cantik, haishhhh bosan je google gambar-gambar cantik, paling tak tahan bila lepak fotomedia.com.my fuhhhh…fuhhhh berjam-jam juga lepak sana heeee, lepas nie nak buat entry khas untuk Artwork, untuk kepuasan sendiri, nak uji sejauh mana saya boleh menghasilkan Artwork yang cantik dan unik (unik lah sangat konon) HAHAHAHA.

jengka

Venue : Simpang Ke Bandar Jengka

.

- Bosan, bila nak dapat DSLR nie ^____^

60 Comments on Artwork : Arah

  1. ghd straighteners
    April 20, 2014 at 1:38 am (5 months ago)

    Great article! This is the kind of information that are meant to be shared across
    the net. Shame on Google for now not positioning this submit
    higher! Come on over and seek advice from my website .

    Thank you =)

    Here is my blog post: ghd straighteners
    ghd straighteners recently posted..ghd straightenersMy Profile

    Reply
  2. michael kors outlet
    March 8, 2014 at 2:56 pm (7 months ago)

    You actuially make it seem so eas with your presentation but I finmd this matter to be really something that I think
    I would never understand. It swems too complicated and very broad for me.

    I am looking forward for your next post,I’ll try too get the hang
    of it!

    Heree is my web-site michael kors outlet
    michael kors outlet recently posted..michael kors outletMy Profile

    Reply
  3. lizz
    October 1, 2011 at 11:25 pm (3 years ago)

    selalu lalu kat sini biler balik kampung….wah nak beli kamera DSLR yer…
    lizz recently posted..Anak dara comel Mummy…..My Profile

    Reply
    • yanmie
      September 27, 2011 at 9:09 pm (3 years ago)

      @eiela, berangan je nie eiela..hahaha akak suka2 je :D

      Reply
    • yanmie
      September 27, 2011 at 9:09 pm (3 years ago)

      @Ekspresi Ruang, kalau dah taknak guna DSLR tu meh tolak kat akak hehehe :D

      Reply
  4. akubiomed
    September 27, 2011 at 12:54 am (3 years ago)

    Saya sebelum Raya tempoh hari ada ambil Canon DSLR 600D memang sesuai untuk entri level macam saya. Gambar-gambar Raya di blog semuanya diambil dengan mengunakan kamera ini.
    akubiomed recently posted..Cabaran Blogger | Konda Kondi pt.2My Profile

    Reply
    • yanmie
      September 27, 2011 at 9:08 pm (3 years ago)

      @akubiomed, wah bestnya, berapa harga yang AB dapat? mahal tak? saya kurang tahu bab2 DSLR nie, baru nak berangan je hahahaha

      Reply
      • akubiomed
        September 27, 2011 at 10:58 pm (3 years ago)

        @yanmie, Mengenai harga tidak dapat diberitahu sebab sensitif sedikit :-). Lagi pun model saya ambil ada HD jadi tidak perlu beli video cam dan memori saya dapat 8G.

        Kalau model lama yang rekod videonya HD iaitu 550D. Terpulang kepada selera masing-masing ada yang suka Canon atau Nikon. Model saya beli adalah 600D adalah “love at 1st sight” ha..haa…
        akubiomed recently posted..Penjualan Samsung Galaxy S II terjual 10 jutaMy Profile

        Reply
  5. puanbee
    September 27, 2011 at 12:02 am (3 years ago)

    DSLR memang best kak.. tapi saya tak pandai pula nak guna camera tu .. moga impian akk tercapai lah yee
    puanbee recently posted..Status Penghantaran HadiahMy Profile

    Reply
    • yanmie
      September 27, 2011 at 9:07 pm (3 years ago)

      @puanbee, angan2 je nie bee, tak salah berangan hahaha

      Reply
        • yanmie
          September 27, 2011 at 9:13 pm (3 years ago)

          @puanbee, dapat tu maybe dapat kot, tapi tak tau bila, macam sayang pula duit kuar ribu2 hehehe, berangan dulu, biar beli nanti tak menyesal :D, dah beli mana boleh pulang balik hahaha

          Reply
            • yanmie
              September 27, 2011 at 9:19 pm (3 years ago)

              @puanbee, tgh fikir nie, DSLR atau holiday hahahaha dilema betul kalau bab-bab suh pilih nie :D

              Reply
  6. kak ina kl
    September 26, 2011 at 10:20 pm (3 years ago)

    akak pun bervangan nak beli kamera mahal ..banyak sangat tapinya pulak bila nak beli
    kak ina kl recently posted..Tak Sedaplah InaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      September 27, 2011 at 9:07 pm (3 years ago)

      @kak ina kl, akak yan nie pun sama jugak, tapinya yg banyak tu yang susah tu hahaha

      Reply
  7. kozumi_ro
    September 26, 2011 at 6:27 pm (3 years ago)

    wawa…truskan kak koz sokong dari sini,sana,sinun…hihihi…

    gambar atas tu main effect blur erk???hihihi

    Reply
    • yanmie
      September 27, 2011 at 9:06 pm (3 years ago)

      @razis, Insyaallah ada rezeki boleh beli, akak cuma berangan2 je hahhaaha

      Reply
    • yanmie
      September 26, 2011 at 4:17 pm (3 years ago)

      @cikmin, Alhamdulillah kak, income 2 bulan dah boleh beli sangat, tapi takut time dapat fulus tak ingat DSLR heeeee ^___^ wait n see jelah :D

      Reply
    • yanmie
      September 26, 2011 at 4:02 pm (3 years ago)

      @Kujie, ha’ah tapi bukan kapal terbang kertas, tu kertas iklan yang dah nak jatuh, duk bergantung kat bawah signboard tu, ada tali kat situ tapi dah tak nampak hehe :D

      Reply
    • yanmie
      September 26, 2011 at 3:53 pm (3 years ago)

      @azman, balik kampung kat Jengka, suami orang Jengka, ooo duk Maran ke?

      Reply
      • azman
        September 26, 2011 at 4:02 pm (3 years ago)

        @yanmie, Orang Maran Kg Berkat depan sek men Maran.

        Reply
        • yanmie
          September 26, 2011 at 4:04 pm (3 years ago)

          @azman, oooo kalau saya balik sana boleh lah datang ziarah, kenal2 hehe :D

          Reply
  8. anastasyea
    September 26, 2011 at 3:49 pm (3 years ago)

    Saya pun dah lama pasang angan² nak tangkap satu DSLR. (“,)

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge