Salam, sejak akhir-akhir nie mata asik suka nak pandang gambar-gambar cantik, haishhhh bosan je google gambar-gambar cantik, paling tak tahan bila lepak fotomedia.com.my fuhhhh…fuhhhh berjam-jam juga lepak sana heeee, lepas nie nak buat entry khas untuk Artwork, untuk kepuasan sendiri, nak uji sejauh mana saya boleh menghasilkan Artwork yang cantik dan unik (unik lah sangat konon) HAHAHAHA.

jengka

Venue : Simpang Ke Bandar Jengka

.

- Bosan, bila nak dapat DSLR nie ^____^

60 Thoughts on “Artwork : Arah

  1. Great article! This is the kind of information that are meant to be shared across
    the net. Shame on Google for now not positioning this submit
    higher! Come on over and seek advice from my website .

    Thank you =)

    Here is my blog post: ghd straighteners
    ghd straighteners recently posted..ghd straightenersMy Profile

  2. This is a topic that is close to my heart…

    Many thanks! Where are your contact details though?

    my blog :: louis vuitton belt
    louis vuitton belt recently posted..louis vuitton beltMy Profile

  3. Whoa! This blog looks exactly like my old one!
    It’s on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design.
    Great choice of colors!

    Here is my blog post louis vuitton handbags
    louis vuitton handbags recently posted..louis vuitton handbagsMy Profile

  4. Someone necessarily lend a hand to make severely posts I might state.
    That is the first time I frequented your web page and
    up to now? I amazed with the analysis you made to
    make this particular put up incredible. Magnificent task!

    my web site: michael kors wallets – http://www.ludwigloft.com/,
    http://www.ludwigloft.com/ recently posted..http://www.ludwigloft.com/My Profile

  5. I needed to thank you for this very good
    read!! I absolutely loved every little bit of it.
    I have you saved as a favorite to look at new stuff you post…

    Feel free to surf to my blog post: Michael kors outlet Online
    Michael kors outlet Online recently posted..Michael kors outlet OnlineMy Profile

  6. You actuially make it seem so eas with your presentation but I finmd this matter to be really something that I think
    I would never understand. It swems too complicated and very broad for me.

    I am looking forward for your next post,I’ll try too get the hang
    of it!

    Heree is my web-site michael kors outlet
    michael kors outlet recently posted..michael kors outletMy Profile

  7. I think this is among the most significant info for me.
    And i am glad reading your article. But want
    to remark on some general things, The site style is wonderful, the articles is
    really great : D. Good job, cheers

    Feel free to visit my website: ghd hair straightener canada
    ghd hair straightener canada recently posted..ghd hair straightener canadaMy Profile

  8. It’s an rem?rkable article ?esigned for all the online people; th?y will take advantage from it I am sure.
    Mon réseau social Minecraft recently posted..Mon réseau social MinecraftMy Profile

  9. selalu lalu kat sini biler balik kampung….wah nak beli kamera DSLR yer…
    lizz recently posted..Anak dara comel Mummy…..My Profile

  10. lawa je kaki signboard tu ‘berdiri’.hehe :D
    Pacifista recently posted..Highlight Bonus PacifistaMy Profile

  11. wah, nih geng pakat2 nak amik dslr ek. bleh tuh kak..
    eiela recently posted..Tips Buang Habuk Dalam MataMy Profile

  12. dulu saya berkecimpung dlm dunia dslr ni. tp time kt oversea la. dulu kuat berjalan sana-sini. mmg best amek gmbr. skg terperok kt tmpt kerja je mmjg. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Rekaan Meja Kopi Daripada Enjin Kapal Terbang Ini Berharga RM97,000!!!My Profile

  13. RT @yanmie -> Artwork : Arah http://t.co/SFBB0ucn

  14. kuat betul blur belakang tuh.. :D
    Izwan recently posted..3 Mitos Kehidupan Pelajar Kampus Yang Perlu Anda TahuMy Profile

  15. Saya sebelum Raya tempoh hari ada ambil Canon DSLR 600D memang sesuai untuk entri level macam saya. Gambar-gambar Raya di blog semuanya diambil dengan mengunakan kamera ini.
    akubiomed recently posted..Cabaran Blogger | Konda Kondi pt.2My Profile

  16. DSLR memang best kak.. tapi saya tak pandai pula nak guna camera tu .. moga impian akk tercapai lah yee
    puanbee recently posted..Status Penghantaran HadiahMy Profile

  17. akak pun bervangan nak beli kamera mahal ..banyak sangat tapinya pulak bila nak beli
    kak ina kl recently posted..Tak Sedaplah InaMy Profile

  18. wawa…truskan kak koz sokong dari sini,sana,sinun…hihihi…

    gambar atas tu main effect blur erk???hihihi

  19. sy nk masuk dlm senarai “org yg nak beli DSLR”. mcm2 boleh dapat klu dh ada DSLR nie…wait and wait utk beli jer..heheh
    razis recently posted..Belajar Berniaga Siri 1 – Kenapa Keusahawanan?My Profile

  20. kalau ikut earning setiap bulan tu dah boleh dapat sangat dslr..tapi kalau nak tunggu yang free..kena join kontes lah..hihi..
    cikmin recently posted..Wordless Wednesday #13 He did not want to suck milk bottlesMy Profile

  21. nampak mcm ada kapalterbang kertas bawa signboard tu…
    Kujie recently posted..Mereka Bukan Sekadar BloggerMy Profile

  22. Dah dekat kg saya tu Maran…wat apa sana kak?
    azman recently posted..Menulis boleh hilangkan stressMy Profile

  23. Saya pun dah lama pasang angan² nak tangkap satu DSLR. (“,)

  24. lepas ni boleh la angkat d90 dan belajar2 amik gambar pastu join contest diorang, tajuk skrg dkt fotomedia tu ialah : rak

    hehe cepat angkat baru boleh geng, smlm jumpa azman umah kakjie dia guna sony hehe
    mijie recently posted..Dari dunia online turun ke dunia realiti bersama @kujie dan @azmanishak di rumah kakjieMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation