Ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang

Salam, 2 hari blog ini tidak berupdate sebab saya amat sibuk, Aiman tak sihat, so memang saya takkan on laptop kalau anak tak sihat, tumpuan sepenuhnya untuk anak. Meh nak cerita kenapa blog nie tak berupdate, semalam kami ke Hospital Tengku Ampuan Rahima Klang untuk membawa Aiman, dia tak sihat lagi lah, sebelum nie hampir seminggu juga kami ulang alik ke Klinik, dah beratus-ratus juga duit dikeluarkan tetapi kesihatan Aiman masih tidak ada perubahan, sehari ok lepastu demam semula.

htar1

So atas pendapat dan ambil berat dari rakan-rakan kat twitter, berdasarkan pengalaman mereka lebih baik bawa Aiman ke Hospital memandangkan demam dah banyak hari tapi tak surut-surut juga, so pagi semalam kami bawa Aiman ke HTAR tu, oklah tak ramai sangat orang, nombor pun nak tunggu takdelah lama, cuma banyak bilik nak kena masuk, maybe prosedurnya macam tu, bilik saringan lain, amik darah lain, jumpa doktor lain, eh…ke saya yang dah lama sangat tak pergi hospital nie? hehehe.

aiman

Muka nampak pucat sebab semalaman tak makan, time nie breakfast pun tak nak, perut kosong, asik muntah, buang air je, berat Aiman turun, uhukkk….tu gambar lepas kena ambil darah, syukur Aiman tak menangis time misi ambil darah, tapi nak menitik juga air mata nie time tu, sebab Aiman memang nampak lemah, termuntah lagi tu dalam bilik doktor =..=”

farmasi htar

Kaunter Farmasi HTAR, tengok ubat kat depan tu, ha itu ubat-ubat yang Aiman dapat.

ubat

Plastik untuk ubat tidak disediakan, so letak dalam beg, penuh beg dengan ubat Aiman je.

Semalm saya turut sama tidak dapat tidur, bimbang dengan kesihatan Aiman, kejap-kejap jaga sebab nak muntah, kesian sangat, uwaaaa semalam saya dah nangis tengok dia, mudahan cepat sembuh nak, ibu sedih sangat bila Aiman Demam – Teringat Kisah Lalu. Ibu Ayah sayangkan Abang, cepat sembuh yea.

.

– Pagi nie tengok badan Aiman ada naik ruam, saya syak macam kena chicken pox je Aiman nie, uwaaa dah lah nak raya +___+”

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

28 Comments on “Ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang”

  1. sepanjang hidup ini,tak pernah sekali pun jejak ke HTAR tu.Tak tahu kenapa.Lebih prefer PPUM.Jauh pun tak pe,janji selesa.

    Dulu adik ada sakit.Then rush ke HTAR,then esok pindah ke PPUM.:)
    haiqal recently posted..Minuman Pelik?My Profile

  2. kalau kena ciken pop memang demam panas , surut demam balik baru naik bintik2 tu kak.. moga aiman cepat sembuh , saya baru2 ni 2 anak demam , kurus terus badan depa ..memang kesian je tengok .. ni tengah naikkan badan tu balik bg mkn byk2 sikit…

Leave a Reply to Pacifista - X Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge