Kad Perkahwinan Memey Dan Norman Hakim

Salam, wah dah tengok dah Kad Perkahwinan Memey Dan Norman Hakim, ternyata gambar yang tersebar sebelum ini memang digunakan untuk tujuan kad kahwin diorang, eksklusif gitu, merah membara khabarnya, mereka sudahpun mula mengedarkan kad kahwin bermula hari ini.

kad kahwin memey dan norman hakim

Mereka dijangka bakal melangsungkan pernikahan pada 24 September depan di kediaman keluarga Memey di Felda Tenggaroh Selatan 1, diikuti dengan majlis resepsi pada keesokan harinya, dan satu lagi majlis persandingan besar-besaran akan di adakan di Crowne Plaza Kuala Lumpur yang bernilai RM12 juta, phewww~~

Gambar Sumber : Yanghangat.com dan Murai.com

.

– Bertuah badan orang sponser sampai juta-juta ^___^

You may also like

50 Comments

  1. bahagia di atas “PENDERITAAN ORANG LAIN”(ABBY ABADI) x de maknanya… dlm dunia ne ada hukum karmanya… pasti akan ada pembalasannya percayalh…moga2 bhagia hendaknya…to memy n norman….

  2. ntah pape je kan.mengdik sgt c betina name memey 2.lau aku kye juta2 pn xhingin ak nk sponsor org gtu.ntah2 yg sponsor 2 “bekas-bekas” memey je kot,huhuhu…..

  3. hambe tak terlibat ape2… cume nak share some exclusive pic outdoor pre-wedding diorang dgn sape2 yang nak menilai mutu saya sebagai photgrapher… tu je… lagipun, kat malaysia… saye sorang aje ade gambar2 ni buat masa ni… huhuhu…

  4. jangan kawen besar2an,top!!top!!cerai sana sini..eerrmm mula2 jew tu..t kiter tgk ler cmn hidup dorg nie..sume dlm kepura2an jew..mengada2,saje jew c memey tu nak menunjukkn dia nak kawen..it’s ok..kiter tgk jew..xmustahil memey akan rase ape yg Abby da rase..ALLAH TU MAHA ADIL!!

  5. rm12 juta,mmbazir nmanya lebih baik sdekahkan kpada anak2 yatim, dhulu bukan norman dgan memey sbagai rakan spjabat di fatniah tpi hari ini lain crita memey love norman apa krang Abby dibndingkn dgn memey dan ibu kpd anak2 Norman tpi hari ini memey boleh ketawa dgn spuas2nya saya sbagai sorang perempuan dan jga sbagai s.org isteri btapa luka hati apbila suami brmain kayu tiga.Di suatu hari nnti bru memey tahu mcm mna sakitnya hati Abby.Skrang blum kahwin “belacan rasa coklat”Hari ini memey rampas hak orang, di suatu hari nnti hak kamu@memey akan d rampas org bru kau sdar tinggi/rendah langit.

  6. Salam ramadhan…

    Semoga berkekalan …. amin

    Saper nak order kad kahwin & printing item pi kat fcbk Luts design tq:)

  7. Maha pembaziran sungguh!!!!! awat bagi kat depa? baik si sponsor tu sponsor anak-anak yatim. lagi baik. dapat gak pahala

  8. maha pembaziran sungguh nih!!!! ish ish ish!!! baik sedekah kan aje duit yang berlambak tu kat rumah anak-anak yatim. sekurang-kurangnya dapat gak pahala!!! lagipun pengantin ni pun bukannya pure lagi dah kannnnnnnn

  9. membazir sungguh..xingat ke duit tu xleh bawa ke kubur..12 juta tu boleh kn sedekah pd yg susah, kebuluran..korang banyak duit guna la betul2..membazirkan amalan syaitan – direct ak cakap ni utk sponsor2 majlis ni..cukup la perkahwinan itu dgn akad nikah dan kenduri kesyukuran..

  10. ish …12 juta ..byknyalah ..bgs lgi bg ank2x yatim..yg memrlukan…ish mmbazir jek owh..utk perkwinan jek…bgs kau bg aQ tahu pun ….ank2x yatim ker,jepun ker

  11. RM12Juta hanya nak sponser recycle pengantion kawin….sesuatu yang tak masuk akal. Duit itu lebih baik diberi kepada orang-orang yang memerlukan..berapa banyak rakyat malaysia yg hidup susah memerlukan bantuan..tapi sayang bantuan yg mcm ini banyak di salurkan kepada pengantin re-cycle .

    Untuk sponser-spenser yg lost…think back what have you done!!!!
    if you want promote your product not like this way….
    VERY..FUNNY…..

    1. @gee, KAU PUNYA IDEA….MEMANG MULIA…
      DEPA NI SEMUA NAK SEDIA KATAK + BALAK FREE…SEMUA NAK SPONSER….BODOH… YANG SPONSER LAGI BODOH

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge