Air Asia Web Check In

Salam, insyaallah kalau takde apa-apa petang nie kami sekeluarga akan berlepas balik ke kampung halaman saya di Sandakan, Sabah, dah lama juga tak naik flight Air Asia nie, makan tahun jugak, biasa balik naik MAS, arghhh apa-apa jelah janji selamat sampai ke kampung hehehe, oohooo…hooo balik kampung…ohooo…hooo balik kampung, hati girang…*over lah pulak..opss!!*

air asia web check in

Dan untuk pengetahuan ini juga adalah pertama kali kami menggunakan perkhidmatan Air Asia Web Check In, biasanya kalau menggunakan Air Asia kami akaun ke kaunter check in, tapi sekarang nie dah mudah sangat dah, tak perlu nak beratur panjang, tinggal lagi tukarkan 2D Barcode atas tu dengan Bording Pass pada mesin yang disediakan di LCCT nanti, kemudian untuk proses cek dokumen dan hantar beg ke kaunter bagasi, siap!!

- Mudahan semuanya di permudahkan, Amin ^___^

29 Comments on Air Asia Web Check In

  1. Dean Graziosi visit
    August 20, 2014 at 3:56 pm (2 days ago)

    I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure whether this
    post is written by him as no one else know such detailed
    about my trouble. You’re amazing! Thanks!
    Dean Graziosi visit recently posted..Dean Graziosi visitMy Profile

    Reply
  2. afiq aiman
    August 29, 2011 at 3:02 pm (3 years ago)

    OK la tu merasa jugak naik flight, saya ni sekali pun tak pernah lagi. dok semenanjung macam ni la ekeke. selamat hari raya dari saya dan Fokusblogger.com buat kak yan sekeluarga
    afiq aiman recently posted..Merdeka Raya Bersama FokusbloggerMy Profile

    Reply
  3. princesseryna
    August 29, 2011 at 12:02 pm (3 years ago)

    kalo check in via web.. nak kene ade kat airport 2 jam sebelum penerbangan gak eh?
    princesseryna recently posted..Batang buruk @yanmieMy Profile

    Reply
  4. naimulfirdaus
    August 29, 2011 at 11:40 am (3 years ago)

    ramai blogger hebat orang sabah..
    kenapa ek..
    ada sorang kawan blogger saya pandai menulis, orang sabah jugak.
    blog dia, nazihah-suarahati.blogspot.com
    er, tiba2 teringat dia..
    naimulfirdaus recently posted..ciri-ciri gadis murahan dan lelaki pengecutMy Profile

    Reply
    • yanmie
      August 29, 2011 at 11:28 am (3 years ago)

      @akubiomed, ha’ah tahun nie giliran beraya di kampung saya, terima kasih doakan, selamat hari raya maaf zahir batin he, maaf salah silap :)

      Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Air Asia Web Check In

Leave a Reply

CommentLuv badge