Salam, insyaallah kalau takde apa-apa petang nie kami sekeluarga akan berlepas balik ke kampung halaman saya di Sandakan, Sabah, dah lama juga tak naik flight Air Asia nie, makan tahun jugak, biasa balik naik MAS, arghhh apa-apa jelah janji selamat sampai ke kampung hehehe, oohooo…hooo balik kampung…ohooo…hooo balik kampung, hati girang…*over lah pulak..opss!!*

air asia web check in

Dan untuk pengetahuan ini juga adalah pertama kali kami menggunakan perkhidmatan Air Asia Web Check In, biasanya kalau menggunakan Air Asia kami akaun ke kaunter check in, tapi sekarang nie dah mudah sangat dah, tak perlu nak beratur panjang, tinggal lagi tukarkan 2D Barcode atas tu dengan Bording Pass pada mesin yang disediakan di LCCT nanti, kemudian untuk proses cek dokumen dan hantar beg ke kaunter bagasi, siap!!

- Mudahan semuanya di permudahkan, Amin ^___^

26 Thoughts on “Air Asia Web Check In

  1. Pingback: Spy Pages

  2. Nampak macam mudah sahaja…Mesti dicoba kali waktu.
    Jawatan Kosong recently posted..International Drilling Contractor Vacancies 2011 SingaporeMy Profile

  3. mesti best kan balik raya naik kapal terbang.hehe…
    Pacifista – X recently posted..Contest: Review Alexa @ Pacifista.myMy Profile

  4. Pasti best kan dapat beraya di kg :)
    ProfHariz recently posted..Tragedi Aidilfitri Kisah Menyayat Hati 2011My Profile

  5. meriah beraya di kampung?
    Selamat Hari Raya Aidilfitri. :D
    Izwan recently posted..Salam Aidilfitri Salam Syawal Yang Pertama Buat SemuaMy Profile

  6. Air Asia Web Check In http://t.co/imF6kf6 via @yanmie

  7. Pingback: TeknologiMY

  8. Air Asia Web Check In http://t.co/Tbf6yZC via @yanmie

  9. Air Asia Web Check In http://t.co/GyCjVMm via @yanmie

  10. Air Asia Web Check In http://t.co/jtxrX7v via @yanmie

  11. Air Asia Web Check In http://t.co/rcvptal via @yanmie

  12. Air Asia Web Check In http://t.co/QYNs9C6 via @yanmie

  13. Air Asia Web Check In http://t.co/yo2zqIZ via @yanmie

  14. Air Asia Web Check In http://t.co/vEERhlz via @yanmie

  15. TeknologiMY on August 30, 2011 at 1:34 am said:

    Air Asia Web Check In http://t.co/IATNSR3 via @yanmie

  16. Air Asia Web Check In http://t.co/DY9SICW via @yanmie

  17. semoga semuanya selamat dan dipermudahkanNya. selamat hari raya buat Kak Yan sekeluarga :)
    ekspresiruang recently posted..Stairways To Heaven: Tangga Menggerunkan Untuk Yang Berhati KeringMy Profile

  18. OK la tu merasa jugak naik flight, saya ni sekali pun tak pernah lagi. dok semenanjung macam ni la ekeke. selamat hari raya dari saya dan Fokusblogger.com buat kak yan sekeluarga
    afiq aiman recently posted..Merdeka Raya Bersama FokusbloggerMy Profile

  19. salam;
    selamat beraya di kampung halaman..seronok!!
    yusuf laili recently posted..Fakta tentang Laungan Azan.!!My Profile

  20. kalo check in via web.. nak kene ade kat airport 2 jam sebelum penerbangan gak eh?
    princesseryna recently posted..Batang buruk @yanmieMy Profile

  21. semoga dipermudahkan, amin..
    naimulfirdaus recently posted..betulkah tak pakai tudung dijamin neraka?My Profile

  22. ramai blogger hebat orang sabah..
    kenapa ek..
    ada sorang kawan blogger saya pandai menulis, orang sabah jugak.
    blog dia, nazihah-suarahati.blogspot.com
    er, tiba2 teringat dia..
    naimulfirdaus recently posted..ciri-ciri gadis murahan dan lelaki pengecutMy Profile

  23. Ohh tahun ini beraya kampung halaman. Selamat sepanjang perjalanan menuju ke destinasi
    akubiomed recently posted..Salam Aidilfitri kepada sahabat bloggerMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation