1 Ramadhan – Aiman

Salam, dikesempatan ini kami sekeluarga ingin mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada semua pembaca blog ini. 1 Ramadhan tahun pertama buat aiman, phewww~ besar sangat dugaan.

20110801-121746.jpg

Semalam bukan main lagi kata nak puasa, kejut sahur tapi tak nak makan, pukul 12 dah bocor, agaknya kalau aiman sahur pagi tadi dia boleh tahan lebih lama kot, takpelah ajar dia slow-slow, insyallah lepas nie dipermudahkan untuknya, Amin.

Sent From My iPad2

28 Comments on 1 Ramadhan – Aiman

  1. ata
    August 2, 2011 at 10:10 am (3 years ago)

    wahhh, kira ok le tu…. ajar anak-anak dari kecik pose….tengok pulak hari ni camne…
    ata recently posted..Malam pertama Ramadhan 1432HMy Profile

    Reply
  2. akubiomed
    August 2, 2011 at 12:25 am (3 years ago)

    Anak saya(Abang Koning) kejap-kejap minta kebenaran minum air kerana menurut kefahaman beliau berpuasa hanya menahan makan. :-)
    akubiomed recently posted..Selamat mengerjakan ibadah puasaMy Profile

    Reply
  3. Pacifista - X
    August 2, 2011 at 12:23 am (3 years ago)

    haha…aiman dapat puasa 6 jam tu sebab tak sahur kak yan.rasanya kalau sahur penuh puasa tu.lepas ni nak kena ajak sahur lagi kak yan…
    ni puasa pertama aiman ke?haziq macam mana?mesti dah terer kan?hehe…
    Pacifista – X recently posted..Pemenang Contest Review Alexa @ Pacifista – XMy Profile

    Reply
  4. cikmin
    August 1, 2011 at 11:26 pm (3 years ago)

    pelan2 yan..aiman kecik lagi..insya’ALLAH..esok train lagi..balqis td pun ckp “ibu adik rasa mcm nak mati dah ni”..umur 7 tahun dah tu..
    cikmin recently posted..Menu Berbuka Puasa 2011My Profile

    Reply
  5. azura
    August 1, 2011 at 2:33 pm (3 years ago)

    puasa yan yok…pagi2 aiman bukak periuk…takpe kak yan…pelan2 ajar anak kecil…

    Reply
  6. Mus
    August 1, 2011 at 2:26 pm (3 years ago)

    biasalah.. esok kena ingatkan yang sahur tu penting..

    Reply
    • yanmie
      August 1, 2011 at 1:56 pm (3 years ago)

      @Twit N View,aiman kata lapar nak makan jugka, hahaha takpelah slow2kan, tu sebab dia tak sahur tadi, dia tak nak, nak termuntah hehe, besok kena buat dia makan sahur baru ada tenaga sikit :D
      yanmie recently posted..1 Ramadhan – AimanMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge