Waffles Food Court KLCC

Salam, baru nie gi jalan-jalan ke KLCC bawa Ayah dan adik perempuan, tekak rasa nak makan benda ringan-ringan coz sebelum tu dah lunch kat shah alam rumah adik, order waffle with ice cream tu, sedap jugak tapi sayangnya kami semua makan tak licin, sebab saya order set besar, HAHAHA sebenarnya nak order set kecil tapi mulut tersebut set besar, huhuhu.

foodcourt klcc

nak buat macam mana, takkan nak cancel pulak kan, orang tu tengah siapkan order hehe, harga takdelah mahal mana, cuba bila set besar tu dah membazir sebab tak habis -..-“.

foodcourt klcc

Kami order 6 set besar 😀

foodcourt klcc

Aksi makan 2 beranak, hehe

.

– Teringat kisah lucu waktu nie, Ayah buat kami tergelak dek orang kat meja sebelah yang tak berhenti bercakap, hehehe.

You may also like

29 Comments

  1. suka gak makan waffles tapi yg kat A&W tu…. kdg2 teringin pkl 1-2 pagi hangkut anak2 gi A&W yg 24 hrs kat PJ nun… sanggup tu!!! hahahaha… makan eskem tetengah malam…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge