Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags

Salam, baru seminggu letak code Infolinks related tags, ternyata banyak perubahan yang boleh di lihat, earning infolinks naik mendadak, kalau tahu dari dulu letak infolinks related tags yang macam korang tengok kat blog nie, nampaknya readers cenderung untuk mengklik di bahagian related tags, buktinya lihat gambar bawah.

infolinks

Oh yea, berminat nak guna infolinks boleh usha kat SINI

So pada mereka yang memasang iklan textlink, saya cadangkan supaya korang pasang sekali code infolinks related tags nie, memang boleh menaikkan earning korang. buktinya saya dah -..-

.

- Innity dah masuk, Alhamdulillah macam biasa 4 angka kikikiki :D

66 thoughts on “Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags

  1. masih blur gitu, sbb baca tak khusyuk.. plus tgh keje curi2 baca blog hehe.. weekend ni lah gi usha mende ni.. thanks yan for the update. tp td rase mcm baca ade mention, die tgk blog BI? kire nye dlm english je lah die nak eh? (tanya sblm baca lebih lanjut, patut baca dulu) huahuahua :P
    fara recently posted..Malaysia vs Arsenal – EPL Asian Tour 2011My Profile

    1. @Ezany-Kun, Pay Per-Click, kalau dah signup nanti blh je add website, setakat ini utk signup kena guna blog BI, malay diorang xsupport lagi, tp xtaulah skrg nie, ce try usha site diorang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge