Salam, baru seminggu letak code Infolinks related tags, ternyata banyak perubahan yang boleh di lihat, earning infolinks naik mendadak, kalau tahu dari dulu letak infolinks related tags yang macam korang tengok kat blog nie, nampaknya readers cenderung untuk mengklik di bahagian related tags, buktinya lihat gambar bawah.

infolinks

Oh yea, berminat nak guna infolinks boleh usha kat SINI

So pada mereka yang memasang iklan textlink, saya cadangkan supaya korang pasang sekali code infolinks related tags nie, memang boleh menaikkan earning korang. buktinya saya dah -..-

.

- Innity dah masuk, Alhamdulillah macam biasa 4 angka kikikiki :D

66 Thoughts on “Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags

  1. dah pernah guna, tapi takde pulus huhu
    rin recently posted..New Look ^___^My Profile

  2. laaa. boleh buat duit ke. ingatkan ape,sebab masuk blog sorang ni, byk gila pasang. rasa menyampah pun ada gak sebb ganggu nak baca artikel je.hehe
    Oh! budu recently posted..cara nak menang teka bunyi di era fmMy Profile

  3. Memang masyukkkkk….Tapi setakat ari ni macam dah xde lagi je infolink?

  4. menarik dan tertarik dan terapply. Tak tahulah lepas ke tak. :D
    Sya Isya recently posted..REVIEW NOVEL PESANAN TERAKHIR SEORANG LELAKI NORHAYATI BERAHIMMy Profile

  5. besnye..nak try letak jgk la..thanks 4 sharing tau kak yan..
    syu90 recently posted..Download Filem Misteri Jalan Lama 2011My Profile

  6. bestnya…. mcmana mau join tu.. bole tak emel saya..

  7. Nak tanya .. Yanmie masih guna lagi tak Related Tag nie ? Tak nampak pun kat blog yanmie (“,)
    anastasyea recently posted..Empire Tower Shopping Gallery Subang Meletup, 4 Cedera !My Profile

  8. juanita on July 18, 2011 at 5:19 pm said:

    aduhhhhh…mende laks ni…adeiii….wahh 4angka tu…huh…blanjerr laa sayaa :D
    juanita recently posted..david ArchuletaMy Profile

  9. @yanmie, ooo sbb mcm 2dayblogger cakap tk elok letak alt ads , nanti iklan jarang keluar..

  10. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  11. best gak ni.. sape da tukar window 8
    TAUHUSUMBAT recently posted..JOM TUKAR WINDOW 8 [VIDEO]My Profile

  12. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  13. akan ku explore lps ni..tengssss kak yann ;)

    wahhh…4 angka…. (mata jadi mcm mesin ape name tu:p)
    Ummi Hanie recently posted..Cara menang tiket PERCUMA ke Jakarta via KLM ;)My Profile

  14. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  15. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  16. Pernah cuba daftar infolinks utk blog Melayu, tp tak lepas… huhu
    Azuan recently posted..Buat Duit Dengan BlogMy Profile

  17. masih blur gitu, sbb baca tak khusyuk.. plus tgh keje curi2 baca blog hehe.. weekend ni lah gi usha mende ni.. thanks yan for the update. tp td rase mcm baca ade mention, die tgk blog BI? kire nye dlm english je lah die nak eh? (tanya sblm baca lebih lanjut, patut baca dulu) huahuahua :P
    fara recently posted..Malaysia vs Arsenal – EPL Asian Tour 2011My Profile

  18. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  19. Wah best ni. er infolink ni ada gangguan tak dengan adsense?
    zool recently posted..Pedang Samurai /katanaMy Profile

  20. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  21. kak yan tk de blog BI , tk leh lah erk.. huu bestnya initty dia .. kak yan nk tanya initty kak yang semua letak alt ads tk ?

  22. ok….ok..terpengaruh dah……hahaha
    Sumijelly recently posted..Check up Ibu mengandung @ 36 minggu @ 9 BulanMy Profile

  23. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  24. Tak berat ke kalau taruk iklan mcm nie ? “)
    anastasyea recently posted..Nuffnang Bagi Hadiah Birthday !My Profile

  25. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  26. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  27. Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

  28. masih tak cuba lagi iklan2 cpc n so on ni.. trafik tak mantap..huhu.. akan datang kot leh cuba kalau dah stabil blog..
    Izwan recently posted..Cara Promosi Blog dan Tingkatkan Trafik ( part 2 ) : OfflineMy Profile

  29. Fuh.. sangat sempoi… :D
    lAl recently posted..BERSIH 2.0 : Jenama, Perjuangan dan Realiti.My Profile

  30. baru nak explore… terima kasih share Yan..
    kakyong recently posted..Sarang Jerung Nak Menempel Kat Blog Kakyong.comMy Profile

  31. Boleh tahan impression tu
    daha da akaun infolinks ni,cuma belum letak kat blog
    wazy recently posted..Perbezaan Antara Parked, Sub dan Add-On DomainMy Profile

  32. infolinks ni cpc jer ker? pastu kalo dah approved jadi publisher boleh pasang kat mane2 blog la ek..

  33. macam2 benda sekarang ni ye kak yan.. kita rajin tak rajin je kan..
    Myvitrd recently posted..Gelagat Penonton Semasa Perlawanan Arsenal Vs Malaysia | Siaran Ulangan Jaringan ArsenalMy Profile

  34. wah,dahsyat,kak yan.kagum2!
    agak2nya berapa la earning kak yan sebulan yek? :p
    Pacifista – X recently posted..Trailer: Batman – The Dark Knight RisesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation