Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags

Salam, baru seminggu letak code Infolinks related tags, ternyata banyak perubahan yang boleh di lihat, earning infolinks naik mendadak, kalau tahu dari dulu letak infolinks related tags yang macam korang tengok kat blog nie, nampaknya readers cenderung untuk mengklik di bahagian related tags, buktinya lihat gambar bawah.

infolinks

Oh yea, berminat nak guna infolinks boleh usha kat SINI

So pada mereka yang memasang iklan textlink, saya cadangkan supaya korang pasang sekali code infolinks related tags nie, memang boleh menaikkan earning korang. buktinya saya dah -..-

.

- Innity dah masuk, Alhamdulillah macam biasa 4 angka kikikiki :D

66 Comments on Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags

  1. rin
    August 1, 2012 at 9:34 pm (2 years ago)

    dah pernah guna, tapi takde pulus huhu
    rin recently posted..New Look ^___^My Profile

    Reply
  2. Oh! budu
    August 1, 2012 at 9:27 am (2 years ago)

    laaa. boleh buat duit ke. ingatkan ape,sebab masuk blog sorang ni, byk gila pasang. rasa menyampah pun ada gak sebb ganggu nak baca artikel je.hehe
    Oh! budu recently posted..cara nak menang teka bunyi di era fmMy Profile

    Reply
  3. MrsBeauty
    July 8, 2012 at 9:37 pm (2 years ago)

    Memang masyukkkkk….Tapi setakat ari ni macam dah xde lagi je infolink?

    Reply
  4. syarifah
    December 16, 2011 at 12:14 pm (3 years ago)

    bestnya…. mcmana mau join tu.. bole tak emel saya..

    Reply
    • yanmie
      September 28, 2011 at 1:37 pm (3 years ago)

      ada je tu, kat bawah sekali hehehe, cuba scroll sampai ke bawah :D

      Reply
  5. juanita
    July 18, 2011 at 5:19 pm (3 years ago)

    aduhhhhh…mende laks ni…adeiii….wahh 4angka tu…huh…blanjerr laa sayaa :D
    juanita recently posted..david ArchuletaMy Profile

    Reply
  6. puanbee
    July 15, 2011 at 10:13 am (3 years ago)

    @yanmie, ooo sbb mcm 2dayblogger cakap tk elok letak alt ads , nanti iklan jarang keluar..

    Reply
  7. Abu Ali
    July 15, 2011 at 4:00 am (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  8. Azri Johan
    July 14, 2011 at 7:33 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
    • yanmie
      July 14, 2011 at 10:34 pm (3 years ago)

      @Ummi Hanie, welcome :D
      ye 4 angka kikiki, alhamdulillah rezeki -..-

      Reply
  9. Em Yusof
    July 14, 2011 at 7:04 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  10. munir ardi
    July 14, 2011 at 5:25 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  11. Azuan
    July 14, 2011 at 5:08 pm (3 years ago)

    Pernah cuba daftar infolinks utk blog Melayu, tp tak lepas… huhu
    Azuan recently posted..Buat Duit Dengan BlogMy Profile

    Reply
  12. fara
    July 14, 2011 at 4:37 pm (3 years ago)

    masih blur gitu, sbb baca tak khusyuk.. plus tgh keje curi2 baca blog hehe.. weekend ni lah gi usha mende ni.. thanks yan for the update. tp td rase mcm baca ade mention, die tgk blog BI? kire nye dlm english je lah die nak eh? (tanya sblm baca lebih lanjut, patut baca dulu) huahuahua :P
    fara recently posted..Malaysia vs Arsenal – EPL Asian Tour 2011My Profile

    Reply
    • yanmie
      July 14, 2011 at 10:33 pm (3 years ago)

      @fara, blog BI untuk dapatkan akaun, dah ada akaun nanti code tu blh je guna kt blog lain :D

      Reply
  13. Aliff Cullen™
    July 14, 2011 at 4:34 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  14. zool
    July 14, 2011 at 4:27 pm (3 years ago)

    Wah best ni. er infolink ni ada gangguan tak dengan adsense?
    zool recently posted..Pedang Samurai /katanaMy Profile

    Reply
  15. tekkaus
    July 14, 2011 at 4:14 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  16. puanbee
    July 14, 2011 at 3:54 pm (3 years ago)

    kak yan tk de blog BI , tk leh lah erk.. huu bestnya initty dia .. kak yan nk tanya initty kak yang semua letak alt ads tk ?

    Reply
    • yanmie
      July 14, 2011 at 10:32 pm (3 years ago)

      @puanbee, iklan banner innity semua akak letak alternate ads (sorok ads), iklan keluar baru ada, takde iklan maka xde iklan keluar kt blog, ringan sikit blog…ehehe

      Reply
    • yanmie
      July 14, 2011 at 10:30 pm (3 years ago)

      @Sumijelly, see kuat tak Yan punya pengaruh? hehehe :D

      Reply
  17. FBN
    July 14, 2011 at 2:50 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  18. Mohd Isa Network
    July 14, 2011 at 1:54 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  19. Faisal Abdullah
    July 14, 2011 at 1:41 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
  20. JAI @ JEJAI
    July 14, 2011 at 1:10 pm (3 years ago)

    Tingkatkan Earning Dengan Infolinks Related Tags via @yanmie

    Reply
    • yanmie
      July 14, 2011 at 12:19 pm (3 years ago)

      @wazy, dah ada akaun tu apa lagi letak je, letak sekali infolinks related tags memang berbaloi, blh tengok hasilnya :D

      Reply
  21. Ezany-Kun
    July 14, 2011 at 12:08 pm (3 years ago)

    infolinks ni cpc jer ker? pastu kalo dah approved jadi publisher boleh pasang kat mane2 blog la ek..

    Reply
    • yanmie
      July 14, 2011 at 12:18 pm (3 years ago)

      @Ezany-Kun, Pay Per-Click, kalau dah signup nanti blh je add website, setakat ini utk signup kena guna blog BI, malay diorang xsupport lagi, tp xtaulah skrg nie, ce try usha site diorang

      Reply
      • Ezany-Kun
        July 14, 2011 at 12:23 pm (3 years ago)

        @yanmie, baru lepas apply.. harap2 lepas la.. sbb blog sy tu 60% jer english kot.. tp 5-6 page depan2 sume english.. jgn dorg selak blakang2 sudah.. hehe..

        Reply
        • yanmie
          July 14, 2011 at 10:35 pm (3 years ago)

          @Ezany-Kun, insyaallah mudahan lepas, kalau lepas roger2 akak…ehehe *sibuk je* :D

          Reply
    • yanmie
      July 14, 2011 at 12:01 pm (3 years ago)

      @Myvitrd, betul antara rajin dan tak je, begi juga antara usaha dan tak usaha…eh bnyk plak perumpamaan :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge