Testing Post for Cache Setting

2-3 hari ini blog tidak berapa sihat, ada beberapa setting lari, cache blog problem, Masalah Cache punca blog tidak feed, cache still entry semalaman even ada update hari ini, pendek kata delay 1 hari baru entry tersebut keluar di bloglist kawan-kawan. So makanya Testing Post for Cache Setting dilakukan oleh pihak hosting.

testing mode

Pihak hosting dah perbetul, harap perkara ini tidak berlaku lagi, dan tertanya-tanya adakah sebab upgrade wordpress terkini ataupun sebab update plugin w3total cache jadi masalah seperti ini.

Tapi alhamdulillah now dah ok, kalau jadi lagi lepas ini tak tahulah nak kata apa lagi, saya dah tak larat sangat dah!!, sebelum ini juga pernah berlaku, baca sini Masalah Cache punca blog tidak feed.

– Penat!

You may also like

22 Comments

  1. saya tak upgrade pun, sebab menurut pihak hosting ramai pengguna diorang upgrade, plugin and theme banyak tak compatible. So far theme and blog saya ok, jadi tak upgrade pun. Mayble lepas-lepas nih kot baru upgrade.
    eiela recently posted..Ucapan Hari LahirMy Profile

    1. @azura, oh yeker? kena banned dengan ape? google ke? tu lagi sadis nak tunggu unbanned dari google. akak takde masalah sangat dngan wp version baru nie, cuma rasanya ada plugin cache nie yang conflict dengan server
      yanmie recently posted..MmmuuuaahhhMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge