iPad Apps For Kids – Doa

Salam, nak kongsi dengan korang, ada 1 apps for kids, bacaan doa, ada 39 himpunan doa berserta alunan suara budak membaca doa, comel tau!, Aiman dan Haziq memang suka, cepat betul diorang belajar.

20110710-115132.jpg
Apps : Kids Dua

Kalau doa makan, sebelum tidur, bangun tidur, masuk tandas, keluar tandas, pakai baju dan ada beberapa lagi, yang tu Aiman memang dah pandai dan hafal, tapi masih banyak doa-doa harian yang dia masih tak hafal, syukur dengan apps ini memang sangat membantu.

Apps ini juga available untuk iPhone, yang penting free -..-

Sent From My iPad2

27 Comments on iPad Apps For Kids – Doa

  1. juanita
    July 12, 2011 at 5:37 pm (3 years ago)

    wahhh….update Sent from my Ipad tu..huhu…camne ek leh kuar camtu ..heheh..x try agikkk
    juanita recently posted..Let’s Get Party bebehMy Profile

    Reply
  2. fara
    July 11, 2011 at 9:51 am (3 years ago)

    thanks yan for the info. aritu dah install kat iphone, pas ni bleh install kat ipad lak :D
    fara recently posted..Tahajjud CintaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      July 11, 2011 at 9:58 am (3 years ago)

      @fara, welcome, ada banyak lagi apps yang menarik, nanti yan kongsikan, nak jailbreak dulu…ehehe :D

      Reply
  3. anastasyea
    July 11, 2011 at 8:52 am (3 years ago)

    Aplikasi yang baik untuk pembelajaran kanak-kanak ;)

    Reply
    • yanmie
      July 11, 2011 at 9:58 am (3 years ago)

      @anastasyea, Ye betul, ada banyak apps for kids sebenarnya.

      Reply
  4. izwannizam
    July 11, 2011 at 12:59 am (3 years ago)

    hehe banyak sebenarnya apps berunsur Islam dalam app store.ini juga satu peluang ekonomi pada yg berminat :D
    izwannizam recently posted..Iphoneography 3My Profile

    Reply
    • yanmie
      July 11, 2011 at 9:58 am (3 years ago)

      @izwannizam, ye betul dh xplore, dah jailbreak nanti lagi best

      Reply
      • izwannizam
        July 11, 2011 at 10:07 am (3 years ago)

        @yanmie, lepas jailbreak , akan ada cydia.alternatif kepada appstore.tak pasti islamic apps ada ke tak dlm tuh…
        izwannizam recently posted..Nilai Bersih AndaMy Profile

        Reply
        • yanmie
          July 11, 2011 at 10:09 am (3 years ago)

          @izwannizam, ok thanks for info, tulah tgh xplore dulu nie, sbb kurang mahir lagi bab2 nie :D

          Reply
    • yanmie
      July 11, 2011 at 12:11 am (3 years ago)

      @haiqal, laptop kat rumah ada 3, yang satu tu memang untuk diorang main…hehe :D
      yanmie recently posted..Casing iPad2My Profile

      Reply
    • yanmie
      July 11, 2011 at 12:12 am (3 years ago)

      @syahrilhafiz, ada banyak, kena pandai cari, lepas nie nak jailbreak, jimat duit xyah beli apps :D
      yanmie recently posted..Casing iPad2My Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge