Salam, nak kongsi dengan korang, ada 1 apps for kids, bacaan doa, ada 39 himpunan doa berserta alunan suara budak membaca doa, comel tau!, Aiman dan Haziq memang suka, cepat betul diorang belajar.

20110710-115132.jpg
Apps : Kids Dua

Kalau doa makan, sebelum tidur, bangun tidur, masuk tandas, keluar tandas, pakai baju dan ada beberapa lagi, yang tu Aiman memang dah pandai dan hafal, tapi masih banyak doa-doa harian yang dia masih tak hafal, syukur dengan apps ini memang sangat membantu.

Apps ini juga available untuk iPhone, yang penting free -..-

Sent From My iPad2