Salam, nak kongsi dengan korang, ada 1 apps for kids, bacaan doa, ada 39 himpunan doa berserta alunan suara budak membaca doa, comel tau!, Aiman dan Haziq memang suka, cepat betul diorang belajar.

20110710-115132.jpg
Apps : Kids Dua

Kalau doa makan, sebelum tidur, bangun tidur, masuk tandas, keluar tandas, pakai baju dan ada beberapa lagi, yang tu Aiman memang dah pandai dan hafal, tapi masih banyak doa-doa harian yang dia masih tak hafal, syukur dengan apps ini memang sangat membantu.

Apps ini juga available untuk iPhone, yang penting free -..-

Sent From My iPad2

27 Thoughts on “iPad Apps For Kids – Doa

  1. kak macam mana nak dapatkan program tersebut boleh ajar tak…pls
    miza recently posted..Selamat datang ke Gift Party CocoMy Profile

  2. juanita on July 12, 2011 at 5:37 pm said:

    wahhh….update Sent from my Ipad tu..huhu…camne ek leh kuar camtu ..heheh..x try agikkk
    juanita recently posted..Let’s Get Party bebehMy Profile

  3. iPad ini kalau dapat Jail Break lagi banyak applikasi boleh pasang. Sweet..
    akubiomed recently posted..Penjualan Samsung Galaxy S II menjangkau 3 jutaMy Profile

  4. iPad Apps For Kids – Doa | yanmieonline.com http://t.co/h3NHPem via @yanmie

  5. thanks yan for the info. aritu dah install kat iphone, pas ni bleh install kat ipad lak :D
    fara recently posted..Tahajjud CintaMy Profile

  6. Aplikasi yang baik untuk pembelajaran kanak-kanak ;)

  7. iPad Apps For Kids – Doa | yanmieonline.com http://t.co/h3NHPem via @yanmie

  8. hehe banyak sebenarnya apps berunsur Islam dalam app store.ini juga satu peluang ekonomi pada yg berminat :D
    izwannizam recently posted..Iphoneography 3My Profile

  9. wah..
    bgus la aps nie..
    cpt bdk2 dpt blaja..
    syu90 recently posted..button FOLLOW hilang~!My Profile

  10. serius best konsep apps ni. jgn katakan budak2, saya pon nk blaja. byk doa2 lazim harian yg dah lupa. kalau dah lama xamal tu mmg la sng lupa. huhu
    ekspresiruang recently posted..Hiasan Dalaman Apartment Yang Sangat ‘Cosy’ Oleh Spacelab ArchitectureMy Profile

  11. iPad Apps For Kids – Doa | yanmieonline.com http://t.co/oRCyLDe via @yanmie #dhretwt

  12. iPad Apps For Kids – Doa | yanmieonline.com http://t.co/oRCyLDe via @yanmie #dhretwt

  13. Selamat laptop tak kena godek lagi tak?
    haiqal recently posted..Log In FB dapat RM100My Profile

  14. wah bestnyewww, kan bagus ada app macam ni untuk bebudak
    growth with new tech sikit..hehe
    syahrilhafiz recently posted..Akibat BERSIH 2.0 , Siapa Yang Merana?My Profile

  15. iPad Apps For Kids – Doa http://bit.ly/pBUPEs (via @yanmie)

  16. Blog Update : iPad Apps For Kids – Doa http://t.co/h3NHPem via @yanmie

  17. Blog Update : iPad Apps For Kids – Doa http://t.co/h3NHPem via @yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation