Facebook 100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation – Rakyat Tuntut Najib Tun Razak Berundur

Salam, haishhhh bahang Perhimpunan BERSIH 2.0 masih lagi hangat, terkini Melalui laman Facebook “100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation” (100,000 rakyat tuntut Najib Tun Razak berundur letak jawatan), sudah pun mencecah (setakat entry ini ditaip) sebanyak 110,807 menyokong pages tersebut dengan menekan butang like (suka).

100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation

Hanya 48 jam selepas dimulakan, jumlah itu sudah melepasi sasaran yang 100,000 yang ditetapkan sebelum ini. – Malaysiakini.com

– Apa nak jadi daaaaaa, ingatkan 8 tuntuan bersih tu je…hemmm 

You may also like

28 Comments

  1. rasa-rasa korang ALLAH mati ke kalau Cina memerintah…ALLAH mati ke kalau ambiga jadi PM…??ALLAH musnah ke kalau bukan BN memerintah..??
    apa lah sgt 5juta penduduk boleh buat terhadap baki 11juta penduduk??

  2. xlama lg mungkin page tersebut akan bertukar nama. dan admin page tersebut akan post benda ni; page ini sudah diambil alih oleh org lain, harap anda suka dengan perubahan ni. bagi sesiapa yang nak beriklan pun boleh sebab jumlah komuniti kami 100K +++. 😉

  3. bagi aku najib buktikan dia beri dan sumbang sesuatu kpd negara, tidak mcm paklah dulu memang patut letak jwtn coz ikut sgt ckp menantu dia…

    semoga najib akan terus jd PM dan bersihkan apa2 yang kotor dan utk najib juga jgn kau plak mengotorkan peluang dan ruang yg rakyat berikan tu.
    Twit N View recently posted..#Bersih Sana Sini Sekitar Kuala LumpurMy Profile

    1. RAKYAT BOLEH TENTUKAN SIAPA JADI PM DALAM PRU 13 YANG BERSIH DAN ADIL !. BUKAN NAJIB SORANG SAJA YANG LAYAK JADI PM TAU….

          1. @Pacifista – X,

            bile melayu “menguasai” diri…xde istilah melayu hilang hak..
            org melayu sendiri yg jual nye…kalau bukan kerajaan kita sendiri..
            xpayah pembangkang…BN sendiri da jual da.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge