Facebook 100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation – Rakyat Tuntut Najib Tun Razak Berundur

Salam, haishhhh bahang Perhimpunan BERSIH 2.0 masih lagi hangat, terkini Melalui laman Facebook “100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation” (100,000 rakyat tuntut Najib Tun Razak berundur letak jawatan), sudah pun mencecah (setakat entry ini ditaip) sebanyak 110,807 menyokong pages tersebut dengan menekan butang like (suka).

100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation

Hanya 48 jam selepas dimulakan, jumlah itu sudah melepasi sasaran yang 100,000 yang ditetapkan sebelum ini. – Malaysiakini.com

– Apa nak jadi daaaaaa, ingatkan 8 tuntuan bersih tu je…hemmm 

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

28 Comments

  1. rasa-rasa korang ALLAH mati ke kalau Cina memerintah…ALLAH mati ke kalau ambiga jadi PM…??ALLAH musnah ke kalau bukan BN memerintah..??
    apa lah sgt 5juta penduduk boleh buat terhadap baki 11juta penduduk??

  2. xlama lg mungkin page tersebut akan bertukar nama. dan admin page tersebut akan post benda ni; page ini sudah diambil alih oleh org lain, harap anda suka dengan perubahan ni. bagi sesiapa yang nak beriklan pun boleh sebab jumlah komuniti kami 100K +++. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge