Wah hebatnya ibu, perut ibu tinggi (buncitlah tu!)

Salam semua, wah blog nie takde update lah semalam (buat-buat tak tau), yang sebenarnya Yan tidaklah berapa sihat sangat, justeru itu membantutkan mood online di dunia maya ini, kalau online pun melalui smartphone aje, tu pun untuk twitter aje, kalau sekali pun online kat laptop tu takdelah nak duduk lama, cuma sekadar sambil-sambil dari lappy anak, kacau diorang kejap dari main game. tu je…meh layan perbualan dengan anak-anak Yan siang tadi.

Aiman : Ibu…ibu kenapa?

Ibu : Ibu tak Sihat

Aiman : Ibu sakit ke?

Ibu : Ha’ah

Aiman : Ibu sakit kat mana?

Ibu : Ibu sakit kat Perut

dan tiba-tiba haziq menyampuk

Haziq : Wah hebatnya ibu…perut ibu tinggi (buncit lah tu), sambil pegang perut “ibu”

Aiman : Jangan adik..ibu sakit perut tu…

Ibu : Dalam hati “buat lawak pulak haziq nie”

dan tak lama lepas tuuuuu…….

sakit perut

Aiman siap lukiskan gambar ibunya sakit perut..HAHAHA, cun tak??

Nota Yanmie : Sakit perut orang pompuan…uhukkkk

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

16 Comments on “Wah hebatnya ibu, perut ibu tinggi (buncitlah tu!)”

    1. ha’ah eiela dah lama akak xkena nie, dulu masa anak dara memang selalu kena tiap2 bulan, nie dh beranak pinak nie baru ada blk..nak jadi anak dara semula kot 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge