Pirate Of The Caribbean Memang Best!

Salam semua, isnin yang lepas kami 4 beranak berpeluang untuk menonton movie Pirate Of The Caribbean, seronok pulak tengok time weekdays coz tak perlu nak beratur panjang untuk dapatkan tiket wayang.

tiket wayang

Sebenarnya dilema betul time nak beli tiket nie, en.hubby nak tengok Pirate Of The Caribbean tapi Yan nak tengok Kungfu Panda, kikiki. Tetapi memandangkan tayangan untuk kungfu panda agak lambat, so belilah tiket wayang Pirate tu, apa boleh buat rezeki en.hubby kan..HAAHA kalau tak harus tengok kungfu panda tu..nnggee~

pirate of the caribbean

Overall MovieΒ Pirate Of The Caribbean memang best, tidak menghampakan!! eh korang pilah tengok, rugiiii weiiiii, kikikiki. Dulu pernah tengok berdua dengan suami, now berempat pulak…ehehe.

Nota Yanmie : Gelak mengekek je tengok lanun nie…ehehe

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

22 thoughts on “Pirate Of The Caribbean Memang Best!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge