Pertanyaan Tentang Simplysiti

Salam, semalam dapat komen dari pembaca blog yang datangnya dari engine carian google yang mengajukan “Pertanyaan Tentang Krim Malam Serum Simplysiti” adakah ianya selamat untuk digunakan untuk wanita hamil? – mungkin yang dimaksudkan adalah “C Bright Radiance Dual Serum / New Age Intensive Dual Serum”

email pertanyaan

Komen dari entry Simplysiti kini di pasaran

So untuk mendapatkan kepastian dan kepuasan hati, terus je tweet soalan tersebut kepada Dato’ Siti Nurhaliza, yelah takut juga bagi jawapan yang salah kan, biar kita menyampaikan perkara yang betul.

twitter

Soalan yang di ajukan kepada Tok Ti kita -..-

twitter

Gambar atas adalah jawapan tweet dari Tok Ti, terima kasih atas jawapan tersebut, harap Puan Hajah Has berpuas hati dengan jawapan Tok Ti -..-

 

- Seronok Dato’ Siti reply tweet -..-

38 thoughts on “Pertanyaan Tentang Simplysiti

  1. saya sedang pregnant, nak tanye adakah produk Simplysiti ni selamat digunakan untuk wanita sedang pregnant sptr saya. tq

  2. hai.. saya mengunakan make up simply siti.. tetapi saya tengok dari segi kualiti macam tak begitu baik.. saya baru mengunakan 1 bulan, tetapi make up simply siti macam tak padat.. mudah pecah2.. dan sekarang saya akan beli lagi 1untuk cuba.. so far lipstick simply siti ok lah.. i suka lipstick nya.

  3. hello i nk tnya ni..i pkai simply siti 1 set almost da 2bulan tp ramai org komen muka i cam terbakar..ke memang camtu sblm dia jadi cerah atau kulit saya yg xserasi?

  4. produk simplysiti yg ne sesuai utk remaja ye….x ad kesan smpingan pape ker klo sy pkai…sy rse kulit sy agk senitif ckit sbb sy ad resdung….poduk yg ne sesuai utk sy?

  5. hye sis … i nk ngadu lar bru2 nie i da beli kt watson kota kinabalu cp, eyeliner liquid simply siti tp yg mngejut kn sya bila buka je packing transparent plstic n kotak dia xda pn liquid eyeliner 2 adoii npa ler jd cm2 ek .. packing ok je plastic transparent pn xrosak … kcewa sgt i rasa nie ksilapan dr time packing kt kilang lar bole smpai kn kt dato siti x hurmmm … :(

  6. Salam. Saya dari Miri, Sarawak. Saya ingin bertanya tentang masalah yang saya hadapi sekarang. Dulu, wajah saya ada sedikit bintik-bintik hitam (pigmentasi), lalu saya gunakan satu produk yang dikatakan boleh menghilangkan bintik-bintik tersebut. Namun, semakin lama saya gunakan semakin banyak pula bintik-bintik tersebut tumbuh sehingga keseluruhan wajah ditumbuhi bintin-bintik kehitaman tersebut. Saya teringin sangat hendak mencuba produk simply siti untuk mengatasi masalah saya ini. Apa pendapat puan?

  7. saya brumur 36 thn tapi berjerawat ada ke prodak simplysiti sesuai dgn kulit saya…sekrg saya guna prodak dermalogica dr USA

  8. eleh dato CT reply tweet pun nak buat entri…
    (ada bunyi2 dengki tahap dewa cinta tak?…haha)

    bagus btol, tanya kat tempat lain pastu tuan tanah tolong tanyakan kpd pihak yg berwajib…camni ler yg buat reader syg lebih ketat lagi…hehe
    Twit N View recently posted..Sarapan Bersama @BHarianMYMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge