Blog SuperMak


Salam, semalam dapat komen dari pembaca blog yang datangnya dari engine carian google yang mengajukan “Pertanyaan Tentang Krim Malam Serum Simplysiti” adakah ianya selamat untuk digunakan untuk wanita hamil? – mungkin yang dimaksudkan adalah “C Bright Radiance Dual Serum / New Age Intensive Dual Serum”

email pertanyaan

Komen dari entry Simplysiti kini di pasaran

So untuk mendapatkan kepastian dan kepuasan hati, terus je tweet soalan tersebut kepada Dato’ Siti Nurhaliza, yelah takut juga bagi jawapan yang salah kan, biar kita menyampaikan perkara yang betul.

twitter

Soalan yang di ajukan kepada Tok Ti kita -..-

twitter

Gambar atas adalah jawapan tweet dari Tok Ti, terima kasih atas jawapan tersebut, harap Puan Hajah Has berpuas hati dengan jawapan Tok Ti -..-

 

- Seronok Dato’ Siti reply tweet -..-

38 Thoughts on “Pertanyaan Tentang Simplysiti

  1. saya sedang pregnant, nak tanye adakah produk Simplysiti ni selamat digunakan untuk wanita sedang pregnant sptr saya. tq

  2. Noralianah on April 24, 2012 at 11:52 am said:

    hai.. saya mengunakan make up simply siti.. tetapi saya tengok dari segi kualiti macam tak begitu baik.. saya baru mengunakan 1 bulan, tetapi make up simply siti macam tak padat.. mudah pecah2.. dan sekarang saya akan beli lagi 1untuk cuba.. so far lipstick simply siti ok lah.. i suka lipstick nya.

  3. Anonymous on January 25, 2012 at 10:34 am said:

    hello i nk tnya ni..i pkai simply siti 1 set almost da 2bulan tp ramai org komen muka i cam terbakar..ke memang camtu sblm dia jadi cerah atau kulit saya yg xserasi?

  4. haneyz on December 7, 2011 at 1:07 pm said:

    produk simplysiti yg ne sesuai utk remaja ye….x ad kesan smpingan pape ker klo sy pkai…sy rse kulit sy agk senitif ckit sbb sy ad resdung….poduk yg ne sesuai utk sy?

  5. nanayana on October 25, 2011 at 12:03 am said:

    hye sis … i nk ngadu lar bru2 nie i da beli kt watson kota kinabalu cp, eyeliner liquid simply siti tp yg mngejut kn sya bila buka je packing transparent plstic n kotak dia xda pn liquid eyeliner 2 adoii npa ler jd cm2 ek .. packing ok je plastic transparent pn xrosak … kcewa sgt i rasa nie ksilapan dr time packing kt kilang lar bole smpai kn kt dato siti x hurmmm … :(

  6. Faridah bt Edi on July 29, 2011 at 9:58 am said:

    Salam. Saya dari Miri, Sarawak. Saya ingin bertanya tentang masalah yang saya hadapi sekarang. Dulu, wajah saya ada sedikit bintik-bintik hitam (pigmentasi), lalu saya gunakan satu produk yang dikatakan boleh menghilangkan bintik-bintik tersebut. Namun, semakin lama saya gunakan semakin banyak pula bintik-bintik tersebut tumbuh sehingga keseluruhan wajah ditumbuhi bintin-bintik kehitaman tersebut. Saya teringin sangat hendak mencuba produk simply siti untuk mengatasi masalah saya ini. Apa pendapat puan?

  7. munirah on July 25, 2011 at 9:47 pm said:

    saya brumur 36 thn tapi berjerawat ada ke prodak simplysiti sesuai dgn kulit saya…sekrg saya guna prodak dermalogica dr USA

  8. haha.. dato siti pernah reply tweet sy jugak..

    punyalah suka giler masa tu!!! hehe…
    madammondoq recently posted..Aksi PANAS Aaron AzizMy Profile

  9. Kalau nak tahu ada alahan atau tidak boleh buat ujian dengan menghantar sampel ke Kementerian Kesihatan di Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan http://www.bpfk.gov.my/

  10. bestnya dapat respon dari Dato’ Siti..
    ummiross recently posted..BATIK SARONG SARAWAK STOK BARU 3My Profile

  11. anastasyea on June 29, 2011 at 10:10 am said:

    Nak test jugak lah nanti :D
    anastasyea recently posted..Serangan Hacker Minggu ini | CyberSecurity Malaysia beri amaran !My Profile

  12. Perggghh….. kawan dengan dato siti ni, sya jeles. :D
    Sabahan Bloggers Club recently posted..Why some blog still PR0 or PR dropMy Profile

  13. kirim salam kat tokti..hehe..
    mrs.yie recently posted..KITA TENGOK SIAPA YANG BERTUAHMy Profile

  14. wah..
    datok siti tu..hehe~
    syu90 recently posted..ada 2 BE jeMy Profile

  15. Ikhwan Pauzi on June 28, 2011 at 4:26 pm said:

    nama glamournya tok ti. haha

  16. comellah Dato’ Siti ni!!!!!hehehehehe!!! tak boleh jadi ni, kak yan ni suke aww buat kite jeles!!!kahkahkahkah. ace terai kim salam lak.bahahahaha
    Lizz recently posted..(Sinopsis dan Trailer) Sinetron Kawin MasalMy Profile

  17. eleh dato CT reply tweet pun nak buat entri…
    (ada bunyi2 dengki tahap dewa cinta tak?…haha)

    bagus btol, tanya kat tempat lain pastu tuan tanah tolong tanyakan kpd pihak yg berwajib…camni ler yg buat reader syg lebih ketat lagi…hehe
    Twit N View recently posted..Sarapan Bersama @BHarianMYMy Profile

  18. wow..
    nk test gak lahhh twit tokti pas ni :D

    p/s: i pun pengguna simplysiti :D
    DaHLia recently posted..Kursus Kahwin Kali Ke-2My Profile

  19. siti mmg mesra peminat. saya pon bercita2 utk buat bisnes kosmetik oneday :wink:
    ekspresiruang recently posted..Alhamdulillah, Ekspresi Ruang Kini Dengan PR3My Profile

  20. memang itu twitter dato’ siti ke?
    rozuan recently posted..FILEM REVIEW | LADDALANDMy Profile

  21. wah kalo bee pun dlm hati ade taman kalau dato ct reply tweet :smile:
    puanbee recently posted..Jangan Buang Anak Sayangi KelahiranMy Profile

  22. Saya cuman perhatikan tweet Mbak Yanmie sudah pake iPad…

  23. Pertanyaan Tentang Simplysiti http://bit.ly/mCF8CA (via @yanmie)

  24. Contoh artis terbaik..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation