Pertanyaan Tentang Simplysiti

Salam, semalam dapat komen dari pembaca blog yang datangnya dari engine carian google yang mengajukan “Pertanyaan Tentang Krim Malam Serum Simplysiti” adakah ianya selamat untuk digunakan untuk wanita hamil? – mungkin yang dimaksudkan adalah “C Bright Radiance Dual Serum /¬†New Age Intensive Dual Serum”

email pertanyaan

Komen dari entry Simplysiti kini di pasaran

So untuk mendapatkan kepastian dan kepuasan hati, terus je tweet soalan tersebut kepada Dato’ Siti Nurhaliza, yelah takut juga bagi jawapan yang salah kan, biar kita menyampaikan perkara yang betul.

twitter

Soalan yang di ajukan kepada Tok Ti kita -..-

twitter

Gambar atas adalah jawapan tweet dari Tok Ti, terima kasih atas jawapan tersebut, harap Puan Hajah Has berpuas hati dengan jawapan Tok Ti -..-

 

- Seronok Dato’ Siti reply tweet -..-

38 Comments on Pertanyaan Tentang Simplysiti

  1. ain
    March 12, 2013 at 9:38 am (1 year ago)

    saya sedang pregnant, nak tanye adakah produk Simplysiti ni selamat digunakan untuk wanita sedang pregnant sptr saya. tq

    Reply
  2. Noralianah
    April 24, 2012 at 11:52 am (2 years ago)

    hai.. saya mengunakan make up simply siti.. tetapi saya tengok dari segi kualiti macam tak begitu baik.. saya baru mengunakan 1 bulan, tetapi make up simply siti macam tak padat.. mudah pecah2.. dan sekarang saya akan beli lagi 1untuk cuba.. so far lipstick simply siti ok lah.. i suka lipstick nya.

    Reply
  3. Anonymous
    January 25, 2012 at 10:34 am (3 years ago)

    hello i nk tnya ni..i pkai simply siti 1 set almost da 2bulan tp ramai org komen muka i cam terbakar..ke memang camtu sblm dia jadi cerah atau kulit saya yg xserasi?

    Reply
  4. haneyz
    December 7, 2011 at 1:07 pm (3 years ago)

    produk simplysiti yg ne sesuai utk remaja ye….x ad kesan smpingan pape ker klo sy pkai…sy rse kulit sy agk senitif ckit sbb sy ad resdung….poduk yg ne sesuai utk sy?

    Reply
  5. nanayana
    October 25, 2011 at 12:03 am (3 years ago)

    hye sis … i nk ngadu lar bru2 nie i da beli kt watson kota kinabalu cp, eyeliner liquid simply siti tp yg mngejut kn sya bila buka je packing transparent plstic n kotak dia xda pn liquid eyeliner 2 adoii npa ler jd cm2 ek .. packing ok je plastic transparent pn xrosak … kcewa sgt i rasa nie ksilapan dr time packing kt kilang lar bole smpai kn kt dato siti x hurmmm … :(

    Reply
  6. Faridah bt Edi
    July 29, 2011 at 9:58 am (3 years ago)

    Salam. Saya dari Miri, Sarawak. Saya ingin bertanya tentang masalah yang saya hadapi sekarang. Dulu, wajah saya ada sedikit bintik-bintik hitam (pigmentasi), lalu saya gunakan satu produk yang dikatakan boleh menghilangkan bintik-bintik tersebut. Namun, semakin lama saya gunakan semakin banyak pula bintik-bintik tersebut tumbuh sehingga keseluruhan wajah ditumbuhi bintin-bintik kehitaman tersebut. Saya teringin sangat hendak mencuba produk simply siti untuk mengatasi masalah saya ini. Apa pendapat puan?

    Reply
  7. munirah
    July 25, 2011 at 9:47 pm (3 years ago)

    saya brumur 36 thn tapi berjerawat ada ke prodak simplysiti sesuai dgn kulit saya…sekrg saya guna prodak dermalogica dr USA

    Reply
  8. madammondoq
    July 2, 2011 at 10:13 am (3 years ago)

    haha.. dato siti pernah reply tweet sy jugak..

    punyalah suka giler masa tu!!! hehe…
    madammondoq recently posted..Aksi PANAS Aaron AzizMy Profile

    Reply
  9. akubiomed
    June 29, 2011 at 12:00 pm (3 years ago)

    Kalau nak tahu ada alahan atau tidak boleh buat ujian dengan menghantar sampel ke Kementerian Kesihatan di Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan http://www.bpfk.gov.my/

    Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:44 am (3 years ago)

      hahahaha ce tgk mmg ada gaya cam kawan ke :mrgreen:

      Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:43 am (3 years ago)

      hehe nanti try twit dgn dia pulak :mrgreen:

      Reply
  10. syu90
    June 28, 2011 at 6:45 pm (3 years ago)

    wah..
    datok siti tu..hehe~
    syu90 recently posted..ada 2 BE jeMy Profile

    Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:40 am (3 years ago)

      ye2 betul :mrgreen:

      Reply
  11. Ikhwan Pauzi
    June 28, 2011 at 4:26 pm (3 years ago)

    nama glamournya tok ti. haha

    Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:39 am (3 years ago)

      ye2, short name senang sikit :lol:

      Reply
  12. Lizz
    June 28, 2011 at 3:54 pm (3 years ago)

    comellah Dato’ Siti ni!!!!!hehehehehe!!! tak boleh jadi ni, kak yan ni suke aww buat kite jeles!!!kahkahkahkah. ace terai kim salam lak.bahahahaha
    Lizz recently posted..(Sinopsis dan Trailer) Sinetron Kawin MasalMy Profile

    Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:39 am (3 years ago)

      hahaha dulu penah tuit dia xbls, kali nie bls, so hari ada rasa bunga2 :lol:

      Reply
  13. Twit N View
    June 28, 2011 at 3:48 pm (3 years ago)

    eleh dato CT reply tweet pun nak buat entri…
    (ada bunyi2 dengki tahap dewa cinta tak?…haha)

    bagus btol, tanya kat tempat lain pastu tuan tanah tolong tanyakan kpd pihak yg berwajib…camni ler yg buat reader syg lebih ketat lagi…hehe
    Twit N View recently posted..Sarapan Bersama @BHarianMYMy Profile

    Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:38 am (3 years ago)

      elehhhh tau dh ko jeles ejam..hahhaha
      takpe kita tolong dapat pahala :mrgreen:

      Reply
  14. DaHLia
    June 28, 2011 at 3:15 pm (3 years ago)

    wow..
    nk test gak lahhh twit tokti pas ni :D

    p/s: i pun pengguna simplysiti :D
    DaHLia recently posted..Kursus Kahwin Kali Ke-2My Profile

    Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:35 am (3 years ago)

      twit jgn xtwit :lol:

      Reply
    • yanmie
      June 29, 2011 at 8:35 am (3 years ago)

      wah nak buka bisnes kosmetik ye? bolehlah nk beli makeup nnti dr ER :mrgreen:

      Reply
    • yanmie
      June 28, 2011 at 2:33 pm (3 years ago)

      yep tu twitter dia yg sebenar :mrgreen:

      Reply
    • yanmie
      June 28, 2011 at 2:34 pm (3 years ago)

      ye betul tu bee, jakun sikit, tu bau tweet, blm jumpa dia lagi :lol:

      Reply
  15. Bang Iwan
    June 28, 2011 at 2:01 pm (3 years ago)

    Saya cuman perhatikan tweet Mbak Yanmie sudah pake iPad…

    Reply
    • Bang Iwan
      June 28, 2011 at 2:02 pm (3 years ago)

      Aku mau juga dong dapat reply tweet dari Dato’ Siti..

      Reply
      • yanmie
        June 28, 2011 at 2:03 pm (3 years ago)

        apa lagi, nanti jangan segan2 tweet sama dia :lol:

        Reply
    • yanmie
      June 28, 2011 at 2:02 pm (3 years ago)

      iya bang iwan, udah mau 1 minggu guna ipad2 :mrgreen:

      Reply
  16. Fazreen
    June 28, 2011 at 1:41 pm (3 years ago)

    Contoh artis terbaik..

    Reply
    • yanmie
      June 28, 2011 at 2:03 pm (3 years ago)

      yea betul tu, setuju :mrgreen:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge