Salam, eh korang tengok tak Drama Stanza Cinta di TV3 yang ditayangkan setiap hari ahad pukul 9 malam tu? best tau drama tu, minggu nie episode ke 2, Nak baca Sinopsis Stanza Cinta nie terus je ke SINI dan Stanza Cinta ini merupakan kisah dari Novel Stanza Cinta. Ok meh layan Lagu Tema Ost Stanza Cinta yang bertajuk Kisah Hati dari Alyah, memang best lagu nie, meruntun jiwa…huhuhu

stanza cinta

Paling best sebab heronya Aaron Aziz, pelakon hensem kesukaan ramai, hehe. agak-agak masih lagi ada lagi ke yang demam Nora Elena nie? hehe -..-, now kita layan Stanza Cinta, gerenti Drama nie boleh meletop!, untuk episode 1 memang best, tak sabar nak tengok episode 2 malam nie pulak.

Okeh tentang OST Stanza Cinta nie memang best, 1st tengok Alyah nyayi lagu nie semasa dia buat persembahan di Malaysia Hari Ini, masa tu tak silap dia pakai baju warna kuning gold ke apa tah macam tu arr, kikiki dia nampak agak berisi sekarang nie, but still comel.

Lirik Lagu Kisah Cinta (OST Stanza Cinta) – Alyah

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini

Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

- Stanza tu apa ek?

16 Thoughts on “Lagu Tema Ost Stanza Cinta – Kisah Hati Alyah

  1. kak yan, maksud stanza ialah bait (sajak). Sya ada buat entri mengenai maksud stanza ni. :D Sya pun suka citer ni juga
    Sya Isya recently posted..GAMBAR MAJLIS PERKAHWINAN & PERSANDINGAN TOMOK DAN AYUMy Profile

  2. best lagu ni. cerita pun macam best :grin:
    syanabel recently posted..Wordless Wednesday ! #4 [ This is best Bro!]My Profile

  3. Video klip ini membuatkan ramai anak gadis diluar sana akan kecewa dengan hero Malaya dari Melakau ini :-)

  4. Buat penat tunggu semalam.langsung tiada
    stanza.jom heboh punya pasal ni. :shock:

  5. lagu dah dengar awal, tapi cerita dia belum tengok lagi..
    belum berkesempatan lagi ni…

  6. rasa macam tak best je lagu tu.erm…

  7. mcm bes je..
    klau smpat leh tgk nie..

  8. Romantiknya lagu, kalau ada yang nyanyikan untuk saya, pasti boleh cair…. :)

  9. Lagu Tema Ost Stanza Cinta – Kisah Hati Alyah http://bit.ly/iKvast (via @yanmie)

  10. wan suka video klip kisah hati by alyah

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation