Blog SuperMak


Salam, Tahniah buat Jimmy Shanley dan Isteri, Nursuhaila Eliani Suhaimy atas kelahiran bayi sulung mereka, walaupun mereka masih ada krisis rumahtangga, tapi harapnya mereka cepat-cepat berbaik dan moga kehadiran cahaya mata ini, Zahrah Shanley dapat menambat semula kasih ibu bapanya…Amin.

gambar anak jimmy shanley

Gambar : Beautifulnara.com

Zahrah  selamat dilahirkan secara pembedahan di Pusat Perubatan Putra (PMC), Sungai Buloh pada pukul 6 petang, Jumaat lalu dan berat 2.2 kilogram.

Difahamkan juga Jimmy turut mengalirkan air mata apabila melihat anaknya, harapan Jimmy juga sekarang ini ingin melihat anak perempuan sulungnya ini membesar depan matanya, Amin untuk Jimmy…mudahan semuanya kembali pulih seperti sediakala -..-

- Bila nak dapat baby girl nie -..-

16 Thoughts on “Gambar Anak Jimmy Shanley – Zahrah Shanley

  1. ieqa on July 4, 2011 at 11:21 am said:

    comel..idung dye mancung…

  2. Comel anak mereka berdua. Moga kelahiran ini merapatkan kembali hubungan suami isteri.

  3. fara poretta on June 28, 2011 at 11:55 am said:

    alhamdulillah…tahniah buat jimmy n suhaila,jagalah anugerah Allah ini dengan sebaik dan sesempurna mungkin.buat kalian berdua,moga kebahagian milik kalian bersama hingga akhir hayat…Amin

  4. kalaulah dapat suami setabah Jimmy alangkah bahagia melahirkan cahayamata buatnya…tapi itu jodoh dan ketentuan

  5. Anonymous on June 27, 2011 at 7:44 pm said:

    :oops:

  6. comel…tahniah2

  7. Juan on June 27, 2011 at 6:26 pm said:

    wah, bestnyer, aku yg belum kawin ni pon terasa best dapat baby, hehe

  8. comelnye..
    thniah wat diorg..

  9. nomey nomey. harap diowang ni dapat sama2 jaga baby neh and hidup bahagia bersama. ^^

  10. Tahniah pada jimmy dan isteri. harap mereka dapat berbaik-baik semula

  11. sangat comel macam sy jugak (hehehe perasaan) hehehe harap2 umah tangga jimmy bkekalan aminn.. :razz:

  12. Gambar Anak Jimmy Shanley – Zahrah Shanley http://bit.ly/j939fS (via @yanmie)

  13. tak berapa paham dgn situasi perpecahan keluarga Jimmy ni tapi walau siapa pon yang bersalah, tolonglah pastikan jangan biarkan anak kecil suci ini menjadi mangsa perpecahan pasangan ni

  14. alahai comelnya….

    dgn adanya orang baru, harap mereka bahagia :)

  15. Tahniah Jimmy dan wife, semoga anak ini menjadi penyebab mereka utk berbaik2 semula…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation