Gambar Anak Jimmy Shanley – Zahrah Shanley

Salam, Tahniah buat Jimmy Shanley dan Isteri, Nursuhaila Eliani Suhaimy atas kelahiran bayi sulung mereka, walaupun mereka masih ada krisis rumahtangga, tapi harapnya mereka cepat-cepat berbaik dan moga kehadiran cahaya mata ini, Zahrah Shanley dapat menambat semula kasih ibu bapanya…Amin.

gambar anak jimmy shanley

Gambar : Beautifulnara.com

Zahrah  selamat dilahirkan secara pembedahan di Pusat Perubatan Putra (PMC), Sungai Buloh pada pukul 6 petang, Jumaat lalu dan berat 2.2 kilogram.

Difahamkan juga Jimmy turut mengalirkan air mata apabila melihat anaknya, harapan Jimmy juga sekarang ini ingin melihat anak perempuan sulungnya ini membesar depan matanya, Amin untuk Jimmy…mudahan semuanya kembali pulih seperti sediakala -..-

- Bila nak dapat baby girl nie -..-

16 Comments on Gambar Anak Jimmy Shanley – Zahrah Shanley

  1. ieqa
    July 4, 2011 at 11:21 am (3 years ago)

    comel..idung dye mancung…

    Reply
  2. akubiomed
    June 28, 2011 at 12:02 pm (3 years ago)

    Comel anak mereka berdua. Moga kelahiran ini merapatkan kembali hubungan suami isteri.

    Reply
  3. fara poretta
    June 28, 2011 at 11:55 am (3 years ago)

    alhamdulillah…tahniah buat jimmy n suhaila,jagalah anugerah Allah ini dengan sebaik dan sesempurna mungkin.buat kalian berdua,moga kebahagian milik kalian bersama hingga akhir hayat…Amin

    Reply
  4. azura
    June 27, 2011 at 8:14 pm (3 years ago)

    kalaulah dapat suami setabah Jimmy alangkah bahagia melahirkan cahayamata buatnya…tapi itu jodoh dan ketentuan

    Reply
  5. Anonymous
    June 27, 2011 at 7:44 pm (3 years ago)

    :oops:

    Reply
  6. Juan
    June 27, 2011 at 6:26 pm (3 years ago)

    wah, bestnyer, aku yg belum kawin ni pon terasa best dapat baby, hehe

    Reply
  7. syu90
    June 27, 2011 at 6:02 pm (3 years ago)

    comelnye..
    thniah wat diorg..

    Reply
  8. beLLa
    June 27, 2011 at 5:00 pm (3 years ago)

    nomey nomey. harap diowang ni dapat sama2 jaga baby neh and hidup bahagia bersama. ^^

    Reply
  9. nasslimdiet2
    June 27, 2011 at 3:52 pm (3 years ago)

    Tahniah pada jimmy dan isteri. harap mereka dapat berbaik-baik semula

    Reply
  10. appleijo
    June 27, 2011 at 2:57 pm (3 years ago)

    sangat comel macam sy jugak (hehehe perasaan) hehehe harap2 umah tangga jimmy bkekalan aminn.. :razz:

    Reply
  11. ekspresiruang
    June 27, 2011 at 12:01 pm (3 years ago)

    tak berapa paham dgn situasi perpecahan keluarga Jimmy ni tapi walau siapa pon yang bersalah, tolonglah pastikan jangan biarkan anak kecil suci ini menjadi mangsa perpecahan pasangan ni

    Reply
    • reezluv
      June 28, 2011 at 12:16 pm (3 years ago)

      tu ar..senang je..kawen, lepas tu berpisah..kata tak sefahaman plak dah..sebelum kawen kemain lagi :???:

      Reply
  12. Kamarul Azri™
    June 27, 2011 at 11:28 am (3 years ago)

    alahai comelnya….

    dgn adanya orang baru, harap mereka bahagia :)

    Reply
  13. Twit N View
    June 27, 2011 at 10:57 am (3 years ago)

    Tahniah Jimmy dan wife, semoga anak ini menjadi penyebab mereka utk berbaik2 semula…

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge