Demam iPad2

Salam, amboiii sejak menang iPad2 nie bukan main lagi budak kecik kat umah nie, kira iPad2 tu dia sorang je yang konker untuk main game Drift Mania, pantang nampak ipad tu mesti dia nak main game, takpelah nak asal ko tak rosakkan sudah, penat tau ibu usaha nak menang iPad2 tu…ehehe

ipad2

Aksi 2 beradik, dedua main game yang sama, si abang takdelah cerewet mana, nak je dia layan game tu guna HTC Desire Z yang Yan dapat dari Maxis10 hari tu, hehe, tapi yang adik tu demand wooo..HAHAHA

ipad2

amik koooo sampai tertiarap melayan Drift Mania

ipad2

Snap dari belakang, memang khusyuk betul bebudak nie main game, takde pandang mana dah, pandang game tu je..kikiki -..-

ipad2

Jeles tak?? budak umur 3thn setengah dah main game kat iPad2 hehehe, thanks Denaihati dan Equrban bagi hadiah ini.

Oh yea peluang untuk menang iPad2 dari Contest Twitter @MyMaybank masih terbuka luas, cepat follow mereka untuk memenangi iPad2.

–Β #iwantanipad2

 

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

31 Comments

  1. I pads are great, not only for entertainment, their apps are useful for educating children and help to improve hand to eye co-ordination. With the increasing amount of apps out their there is some thing for everyone.

  2. dah ada iPad dah..tapi bukan iPad 2..tapi iPad tu terpaksa kasi tunang kt Sarawak tu sebab die yang kaki game..

    erm..skang ni dah merindu kt iPad tu plak dah..byk game dah die main..Angry Bird pun sekejap je setelkan..hampeh πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge