Simbah Asid – Anak Polis Mangsa Ke 23

Salam semua, ngeri rasanya bila kejadian kes simbah asid ini semakin mengganas dan menjadi-jadi, terkini mangsa simbah asid yang ke 23 adalah anak seorang anggota polis berumur lingkungan 30 tahun, kejadian berlaku di seksyen 10 wangsa maju. Sudah terlalu ramai yang menjadi mangsa simbah asid ini, tengok berita TV3 pukul 8 malam ini. terkini – wajah suspek simbah asid kat bawah nie! sebarkan!!

Edited 14.05.2011-  1.18pm

Melalui maklumat diterima daripada sumber boleh dipercayai, kenderaan menggunakan nombor penaftaran terbabit WPV 4963 BUKAN motosikal Honda EX-5 tetapi kereta Proton Iswara 1.3 berwarna perak. Pemilik kenderaan terbabit beralamat di Kota Damansara, Petaling Jaya, Selangor dan berbangsa Melayu. Berikutan itu saya percaya suspek menggunakan nombor pendaftaran palsu untuk mengaburi mata pihak berkuasa. – MazidulAkmal

wajah suspek simbah asid

Update, Lelaki Seperti Fotofit Kes Simbah Asid Telah Ke Balai Polis Baca DISINI Sumber dari  KakJie

Suspek dilaporkan kerap menyerang mangsanya pada hari Jumaat. Kebanyakan mangsa adalah daripada kalangan wanita yang sedang dalam perjalanan pergi dan balik berkerja, terdapat juga kejadian serangan berhampiran sekolah di sekitar Bangsar dan Brickfields pada satu ketika dan di beberapa lagi tempat, baca kat SINI.

Sama-sama kita beringat dan minta dijauhkan dari masalah ini, mudahan suspek yang tak berhati perut dan zalim tersebut cepat diberkas dan dihadapkan ke muka pengadilan.

Nota Yanmie : Pada rakan-rakan minta berhati-hati yea…

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

42 thoughts on “Simbah Asid – Anak Polis Mangsa Ke 23

  1. takut plak aq ni…
    nanti aq or my family kena memang aq cari parya ni bru aq bling dia dlm kolam penuh ngan asid..
    aq rsa dia ni nak tackle awek melayu tp x dpt tu yg dia p simbah tu..

  2. Korang nie…xyah la ckp besar cm nk tumbuk dia ke atau ETC. Kang ntah2 mamat nie tiba2 tukor target kepada lelaki kang camna?javascript:grin(‘:shock:’) Senang citer, kita buat jer solat hajat supaya mamat nie kena tangkap atau asid tu kena muka dia sendiri smpai dia x leh buat projek dia tu lgi.javascript:grin(‘:grin:’)

  3. 👿 really mental problem! let’s all the victims splash acid on him too when police manage to catch him!

  4. Pak akan menyamar jadi perempuan pakai tudung dan baju kurung lepas tu jalan jalan sekitar Brickfield dan Dang Wangi..kalo kau silap simbah memang nahas kau Pak kerjakan..

  5. masalah tol la… 👿
    klo dah kne tngkp…
    nti die yg kne simbah asid dengan orang yang jd mangse kene simbah asid baru tau… 😈
    same2 rase… 🙂 hahahaa

  6. semua mangsa dalah perempuan ker? 😥
    pernah terpikir kenapa perempuan? ❓
    mesti balas dendam ni… 😥
    renung-renungkan, dan selamat beramal. 😀

  7. oo, ni la pemangsa asidnye.. knp gak dia simbah asid? Nak rompak ke? atau bdendam ke? Mangsa² ni mcm secara rawak la pulak..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge