Blog SuperMak


Salam, sedap betul ost cinta melody, ramai jugak yang request nie, so hasil mengoogle jumpalah tajuk lagu ost cinta melody tu, lagu tersebut adalah nyanyian dari Zivilia Band – Aishiteru (Aku Cinta Kamu). sekali dengar pasti nak dengar lagi..heeee~layan…

 

Lirik lagu OST Cinta Melody, Aishiteru (Aku Cinta Kamu) – Zivilia Band

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..
Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimi ga tooku ni ite mo
Kimi no omoi ga tsunagaru kara
Shinjiteru yo shinjiteru yo

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Wo..wo..wo..
Wo..wo..wo..a a ai aishiteru

Nota Yanmie : Mari nyanyi sama-sama yea…hihihi

55 Thoughts on “OST Cinta Melody – Aishiteru (Aku Cinta Kamu) Zivilia Band

  1. chelsea olivia on July 4, 2011 at 3:49 pm said:

    bagus enggak lakonan aku………..sebenarnya aku suka sama cirita ini

  2. :shock: o.m.g best nyer lagu ni…best btul………………………………………………………………………………..

  3. cinta haty on June 23, 2011 at 1:00 am said:

    best sngt2 lagu cinta melody nii .. . . :mrgreen:

  4. qieyra anne rifqah on June 17, 2011 at 3:34 pm said:

    sya like lgu nie lh….i miss u :razz: :grin:

  5. 1st tyme dngar lgu nie, tk hnti2 dngar,sampai lh skrg. :razz: :razz: :razz: :grin:

  6. eneyfia on June 11, 2011 at 5:21 pm said:

    wah tersentuh plak saya dngar ni lagu rasa mcam nak dngar hri2 ja :eek:LOVE

  7. perh…best gila!!!so sweeeeeeet…

  8. lolipop on June 4, 2011 at 3:54 pm said:

    yo aku sukeeeeeeeeee gilerrrrrrr ahhh ngan lagu niiii

  9. nor kamariah on June 3, 2011 at 12:57 pm said:

    sya ske bangat lagu ost cinta melody…best…….
    :???:

  10. farhamin on June 2, 2011 at 11:46 pm said:

    :razz: my pebret…kembali ceria

  11. Anonymous on June 2, 2011 at 11:44 pm said:

    :grin: my love song

  12. Eyka Gurlz on June 1, 2011 at 9:12 pm said:

    :lol: :oops: :sad: :?: :razz: :!: :smile: :grin: :shock: :???: :cool: :lol:

  13. ..... on May 29, 2011 at 12:20 pm said:

    so.sweet this song.however,how do download this song…..please…

  14. ..... on May 29, 2011 at 12:18 pm said:

    :razz: so sweet this song……however how do download this songs……please….best sangat lagi ni!!!!!!!!!!!!!!

  15. NAJIHA on May 28, 2011 at 6:42 pm said:

    BEST JUGAK LAH LAGU NI… AQ TENGOK CITE CINTA MELODY BAST JUGAK LAH CITE NYE DGN LAGU NYA…. :?: :razz: :sad: :evil: :!: :smile: :oops: :grin:

  16. Datin sue on May 27, 2011 at 11:49 pm said:

    Suka suka suka suka bangat

  17. Anonymous on May 26, 2011 at 6:16 pm said:

    best gilak..!! :razz:

  18. aziah ekin on May 25, 2011 at 9:09 am said:

    love this song… :razz:

  19. ipan.. on May 22, 2011 at 8:52 am said:

    korang..ade xkod calerinton lagi nie??mane nk cri ekk??

  20. annuarbberry on May 21, 2011 at 10:05 pm said:

    6 star

  21. Sam Nomie on May 19, 2011 at 11:36 pm said:

    Best giler lagu ini lebih2 lagi liriknya dekat di hatiku. Tak rasa jemu mendengarnya.Syabas buat pencipta lirik lagu ini!!! :oops:

  22. Sam Nomie on May 19, 2011 at 11:34 pm said:

    :roll: Lagu ni memang best, lebih2 lagi liriknya amat dekat dengan sejarah hidupku…thanx buat pencipta lagu ini. Tak rasa jemu mendengarnya. :oops:

  23. tieya on May 19, 2011 at 4:27 pm said:

    best giLER lagu nIe :lol: ,,,ruGi sPEr yang x dGr,,, :cool:

  24. fiqa kirana on May 18, 2011 at 2:52 pm said:

    suka………………sangat lagu ni :shock: :???: :mad:

  25. fiqa kirana on May 18, 2011 at 2:48 pm said:

    mula-mula tak suka dengan (melody)tu tapi bila tengok ok juga :smile: :oops: :lol: dengar je lagu jatuh CINTA….hahaha…. :cool: :wink: :grin:

  26. adlieana on May 15, 2011 at 8:51 pm said:

    best lagu nie…lyn beb,,sape xtgk rugi r,,,hehe :eek:

  27. Anonymous on May 15, 2011 at 12:40 pm said:

    mcmner nk download lagu nie…….tlggggg : :mrgreen:

  28. Anonymous on May 15, 2011 at 3:32 am said:

    :razz: :cool: best gla tauk. . .tp bkin gram yg 3 org 2 c ajeng,jelita,n hanny. .2 x bestnya. .kuang kuang

  29. hanie fiQah on May 14, 2011 at 7:35 pm said:

    bEz cnGAt lgu ny….cIta un bez gAk..cnta melOdi- :wink:

  30. Anonymous on May 14, 2011 at 9:31 am said:

    :lol: best gl do.benci kat ajeng and jelita :mrgreen: :oops:

  31. kicau on May 12, 2011 at 8:26 pm said:

    saya banci semua pelakon nya terutama nya melody i heart them tapi saya suka lagu nya best cuba ririn dwi ariyanti jadi watak melody baru best :wink:

  32. Anonymous on May 12, 2011 at 10:06 am said:

    :razz: ok lh bro syok gla dgr n hyti nya i lke bro

  33. Lagu ini saya suka…

  34. emmielane on May 11, 2011 at 1:43 am said:

    suka sangat lagu nie lama aku mencari akhirnya aku jumpa yess!! :smile: :eek: :lol: :wink: :razz: :smile: :cool:

  35. ebby on May 10, 2011 at 11:12 pm said:

    :razz: mmg best sngt lagu ne….

  36. aini on May 10, 2011 at 8:20 pm said:

    :razz: suke giler lagu ni..sedap sgguh..mnusuk ke kalbu..

  37. best lagu ni.I LIKE!! I LIKE!!

  38. memang tercari cari lagu ni :razz:

  39. sarah on May 10, 2011 at 2:12 pm said:

    sy memang tercari2 lagu ni..jatuh cinta sungguh..tq yee

  40. yup memang best… ;) RT @yanmie: layan lagu nie http://bit.ly/kv7pcx sedap giler!!!!

  41. sdppp gile doeww !!..==)

  42. Rosfaizura Hamdan on May 8, 2011 at 9:58 pm said:

    the best song..i like it..first time dgr lgu nie tros tnye kt kwn2..akhrnye jmpe gak..abg sndri rupe nyer da ade lgu nie lam hp die..mmg hapy ble dpt..hari2 dgr lgu nie..

  43. awal2 dh menyampah ngn 2 org tu… kesian kt melody… :sad:
    syamila recently posted..Ahmad…Jom Tidoooooo…My Profile

  44. suka lagu ni, cerita dia pun menarik….. :mrgreen:
    syok tgk…..
    Ceqla (KamarulAzri) recently posted..Buat duit dari blog atau suka-sukaMy Profile

  45. hwang chansung on May 7, 2011 at 11:12 pm said:

    like a roMantic

  46. hwang chansung on May 7, 2011 at 11:11 pm said:

    i like ths song…
    so roantic to who`s couples… :mrgreen:

  47. Yupp.. sedap lagu ni kak, daus siap wat ringtone handphone lagi.. haha.. link download ada kat blog daus.. =)
    Dauspozi recently posted..Sinetron Cinta Melody Di Astro RiaMy Profile

  48. OST Cinta Melody – Aishiteru (Aku Cinta Kamu) Zivilia Band http://bit.ly/lGwKp6 (via @yanmie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation