OST Cinta Melody – Aishiteru (Aku Cinta Kamu) Zivilia Band

Salam, sedap betul ost cinta melody, ramai jugak yang request nie, so hasil mengoogle jumpalah tajuk lagu ost cinta melody tu, lagu tersebut adalah nyanyian dari Zivilia Band – Aishiteru (Aku Cinta Kamu). sekali dengar pasti nak dengar lagi..heeee~layan…

 

Lirik lagu OST Cinta Melody, Aishiteru (Aku Cinta Kamu) – Zivilia Band

Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang kuberpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Satu sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
O…wu..wo..o..
Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali

Kimi ga tooku ni ite mo
Kimi no omoi ga tsunagaru kara
Shinjiteru yo shinjiteru yo

Walau raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan a a a aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan a a ai aishiteru

Wo..wo..wo..
Wo..wo..wo..a a ai aishiteru

Nota Yanmie : Mari nyanyi sama-sama yea…hihihi

55 thoughts on “OST Cinta Melody – Aishiteru (Aku Cinta Kamu) Zivilia Band

  1. :razz: so sweet this song……however how do download this songs……please….best sangat lagi ni!!!!!!!!!!!!!!

  2. Best giler lagu ini lebih2 lagi liriknya dekat di hatiku. Tak rasa jemu mendengarnya.Syabas buat pencipta lirik lagu ini!!! :oops:

  3. :roll: Lagu ni memang best, lebih2 lagi liriknya amat dekat dengan sejarah hidupku…thanx buat pencipta lagu ini. Tak rasa jemu mendengarnya. :oops:

  4. mula-mula tak suka dengan (melody)tu tapi bila tengok ok juga :smile: :oops: :lol: dengar je lagu jatuh CINTA….hahaha…. :cool: :wink: :grin:

  5. saya banci semua pelakon nya terutama nya melody i heart them tapi saya suka lagu nya best cuba ririn dwi ariyanti jadi watak melody baru best :wink:

  6. the best song..i like it..first time dgr lgu nie tros tnye kt kwn2..akhrnye jmpe gak..abg sndri rupe nyer da ade lgu nie lam hp die..mmg hapy ble dpt..hari2 dgr lgu nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge