Nur Kasih The Movie – Trailer / Soundtrack Filem Nurkasih The Movie

Salam semua, alhamdulillah baru-baru ini menang 2 tiket tayangan perdana malam gala Nur kasih The Movie melalui twitter. Tak sabar rasanya nak ke panggung, hehee. Mari layan trailer Filem Nur Kasih The Movie yang akan ditayangkan pada 19 mei 2011 ini.

.



Tapi sayangnya hari tersebut tak dapat pergi kalau tak boleh tengok movie dengan artis sekali, tapi takpe Yan hantar wakil iaitu HilalAzmi untuk menonton filem tersebut bersama pasangannya…ekeke

twitter contest

Apa pun Nampaknnya kena beli tiket wayang Nur Kasih lah nanti, yelah yang free tu tak dapat pergi kan, tapi memang nak tonton jugak NKTM nie, rugi woo…semua bagi review best, siap suruh bawa tisu lagi..sob…sob…

nurkasih

Sinopsis Nur Kasih The Movie

Drama bersiri popular Nur Kasih pada tahun lalu disajikan penuh dengan cerita cinta antara Adam lakonan Remy Ishak dan Nur Amina (Tiz Zaqyah) serta pengorbanan Aidil (Fizz Fairuz) kepada adiknya, Adam.Jika dalam drama bersiri, Aidil terpaksa mengorbankan cintanya kepada Nur Amina demi Adam tetapi pengorbanan Aidil tidak terhenti dalam drama yang disiarkan sebanyak 26 episod itu.

Ini kerana dia masih lagi menerima pelbagai dugaan dan ranjau dalam menempuhi kehidupan menerusi sekuel terbaru Nur Kasih yang disambungkan dalam bentuk filem.Untuk filem berjudul Nur Kasih The Movie itu, Aidil menjalani kehidupannya sebagai seorang bapa tunggal kepada dua cahaya mata iaitu Ilyas, 7, dan Maryam, 5, setelah isterinya, Alia (Ayu Raudhah) yang meninggal dunia.

 

OST Lagu Tema Nur Kasih The Movie

Bertemu Cinta – Mila jirin

Tanpamu – Sabhi Saddi & Helena


Nota Yanmie : Jangan lupa bawa tisu ke panggung wayang….ehehe

13 Comments on Nur Kasih The Movie – Trailer / Soundtrack Filem Nurkasih The Movie

  1. lazymalas
    September 17, 2011 at 8:59 am (3 years ago)

    bob yusof … usah pergi

    Reply
  2. lailaazhaidy
    July 19, 2011 at 7:34 pm (3 years ago)

    Sy nk tanya.Ada satu soundtrack dalam nktm time adam masuk ward.lyric dia – usah dikau pergi kala hati ini kasihi usah dikau pergi kala jiwa ini mendambakan diri.sy dah try search tp tak dapat.Hope dapat bantu.Tq

    Reply
    • fairumiyyah
      July 26, 2011 at 12:29 pm (3 years ago)

      @lailaazhaidy,
      Sy nk tanya.Ada satu soundtrack dalam nktm time adam masuk ward.lyric dia – usah dikau pergi kala hati ini kasihi usah dikau pergi kala jiwa ini mendambakan diri.sy dah try search tp tak dapat.Hope dapat bantu.Tq

      ……………………………………………………………….
      Tajuknya : Usah Pergi – Bob Yusuf(AF2)

      Reply
      • lailaazhaidy
        September 16, 2011 at 9:49 am (3 years ago)

        thanks alot :))

        Reply
  3. yantie
    May 15, 2011 at 3:39 am (3 years ago)

    :razz: :grin: umah jauh dri bndr. .jd susah g pnggung tpaksa sak lah tnggu maen d tv3 kan. .x sabr rasanya nak tgok. .

    Reply
  4. emmielane
    May 11, 2011 at 1:54 am (3 years ago)

    nur kasih the best!!! :grin: :roll: :lol: :smile:
    tak sabar keluar panggung..

    Reply
  5. syamila
    May 8, 2011 at 7:33 pm (3 years ago)

    sya mmg tk kan pergi nyer tgk kat panggung… jadi terpaksa la tunggu … tak pe la sabar menanti… blh baca review yanmie nanti… :-)

    tp drama Nur Kasih mmg tk pernah miss tgk… best… sampai menangis terisak2…hik3…
    syamila recently posted..Ahmad…Jom Tidoooooo…My Profile

    Reply
    • yanmie
      May 6, 2011 at 11:40 am (3 years ago)

      akak memang takpernah miss, abang pun tgk sekali :lol:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge