Salam semua, wah tajuk entry nie..hahaha, terdetik nak buat entry nie sebab ramai yang tanya pasal innity, tak kira yang YM, DM, Emai melalui Contact di blog ini, mereka bertanyakan tentang innity, apa yang bestnya innity berbanding syarikat pengiklanan yang lain?

income innity

Earning Bulan Mei setakat 8/05/2011

Alamak nak jawab tu yang susah sebenarnya, kang ada yang makan hati, aiyoyooo, okeh meh nak citer versi Yan yea, apa yang bestnya dengan innity nie ada banyak, salah satunya yang best dengan innity nie kita boleh tahu iklan tu akan running berapa lama di blog, diberitahu segala detail tentang kadar iklan tersebut.

kempen innity

Tengok sahaja gambar atas tu, kita diberikan kuasa dan kebebasan untuk memilih iklan apa yang kita nak untuk dipaparkan diblog. Yes maksudnya kita boleh reject iklan yang kita taknak, tidak seperti syarikat lain walaupun kita dah tandakan tak nak iklan alkohol atau sebaliknya tetapi kadang terlepas jugak iklan yang dimaksudkan, pernah terjadi pada blog ini!

Okeh yang nie paling best!, kadar iklan yang dibayar sangat tinggi berbanding dengan syarikat pengiklanan yang lain, semurah-murah cpc innity pun masih mahal lagi dari cpc syarikat pengiklanan yang lain.

Lagi…hem..lagi…alamak setakat nie je boleh dishare, kami terikat dengan term and condition yang tidak boleh di kongsikan secara menyeluruh. lain-lain korang boleh cuba try daftar innity di SINI, kalau menepati ciri-ciri yang Innity nak, insyaallah korang boleh turut sama merasa “KESERONOKAN” berinnity. (ini bukan entry promo ye, entry ini untuk menjawab pertanyaan kawan-kawan)

Ingat, bukan hari ini kita buat blog terus dpt income banyak, blog ini pun umur bertahun juga baru letak iklan…ehehe, jangan gelojoh, blog dengan happy, mesti akan dapat pulangan, trustme!

Sekian, harap dapat menjawab segala persoalan yang kawan-kawan kemukakan di ruangan YM, Email, DM (twitter).

Nota Yanmie : Dah setahun lebih rupanya akaun innity untuk blog ini..hee~~

 

55 Thoughts on “Kenapa Aku Suka Innity?

  1. Kalau Komli bagai mana pula kak yanmie?
    Bedak Arab recently posted..Kelihatan Slim Dalam Masa Yang Singkat – Felinna Inch Loss LotionMy Profile

  2. Kenapa Aku Suka Innity? ramai juga yg seka innity termasulah saya…
    Travel-Zoom recently posted..Cheap One Way Flights For Smart TravelersMy Profile

  3. Innity antara yang terbaik juga…
    Travel-Zoom recently posted..Three Tips for Traveling HealthyMy Profile

  4. wahh bestnya kalau dapat mcm nie tiap2 bulan..
    Dunia Maklumat recently posted..BMI Dan SenamanMy Profile

  5. Menarik jugak innity nih.
    Nak apply jugak la =)
    KakiWayang.com recently posted..Madagascar 3: Europe’s Most WantedMy Profile

  6. nnt ada rezki lebih nk cuba innity pula
    cikgu azim recently posted..Imej Hantu Tepi TingkapMy Profile

  7. terbaek nie… adehh jeless.. bile la nak sampai tahap nie :P
    AbgferOz recently posted..Persidangan Blogger di PwtCMy Profile

  8. yan, nak tanya..kalau nak apply innity mmg wajib penuhi kedua2 requirement ke? or bolwh salah satu..contohnya cam visitor sebulan dah lepas 20k cuma pageviews je dlm 80k je..boleh ke kalau nak apply..huhu
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Lagu Tema Drama Cinta Elysa – Kisah DongengMy Profile

  9. Jeles betul diorang dapat pakai innity ni…
    Faris recently posted..Selamat Hari Jadi Yang Ke-24 TahunMy Profile

  10. wow.. bagusnya innity nih.. :)
    harap boleh diterima satu hari nanti :)
    MDHAFiZ.NET recently posted..Najib To Meet Pope (Malaysia Muslim PM Najib Razak to meet Pope)My Profile

  11. Aku ni malas nak berblog, malas nak update. Sebab tu buat website je. Innity paling bagus. Kadang2 lebih rm1000 sebulan. Bulan ni setakat hari ni dah lebih rm800. Innity ad waktu pagi selalu la keluar tapi bila petang sikit dah kurang keluar sebab dah habis inventori kot. Visitor ke website aku lebih 100k sebulan.

  12. cikmin on May 13, 2011 at 4:03 pm said:

    wahhhhh jeles2 akak tgk duit innity dia banyak… :P

  13. bestnye earning cam gini.. :)
    suarapeople recently posted..Cara Parking Kereta Dengan BetulMy Profile

  14. Farah on May 12, 2011 at 3:21 pm said:

    sy baru jer reply..mintak2 la approve:)
    Farah recently posted..Lirik ET – Katy PerryMy Profile

  15. salam yan,

    stat counter mana yg innity ambil kira? google punya atau nuff punya? Capt tak lah byk PV. UV oklah cukupx makan..
    capt recently posted..YANG TIDAK BOLEH DILAKUKAN SELAMA KEHAMILANMy Profile

  16. hurm dah daftar apa yg dia tk suka entah tk pe lah lain kali dafta lagi huhu :oops:
    puanbee recently posted..Puanbeedotcom bertukar lagi …My Profile

  17. xlayak lagi rasanya nak menjenguk Innity tu..:D

  18. RT @yanmie Kenapa Aku Suka Innity? http://bit.ly/lzX94u

  19. byk kali apply innity…
    tp xdpt jgk…
    huhu
    lylaROCKprincess recently posted..Tiga Kali Seminggu by Dr Faisal TehraniMy Profile

  20. innity utk blogger trafik tinggi!
    matjoe recently posted..Pejimatan yg MerugikanMy Profile

  21. seronok memang seronok tapi susah nak apply yang tak seronok tu.. hihi kak yan kalo tiap kali bukak stat innity mesti senyum je kan.. :mrgreen:
    MuJE recently posted..Bogel Menuju TuhanMy Profile

  22. wah masyuk tu dengan geng hijau kak yan.. hehehe.. blogger ikan bilis macam saya pakai nuffnang jelah yang layak.. masih syg dekat nuffnang.. hehehe.. tiket wayang tak henti2 dpat ni kakyan..

    Good luck kak yan
    myvitrd recently posted..Aku Nak Marah Lawyer Atau Bank Bengang Betul!My Profile

  23. uiks.. earning kak yan ok je bulan ni.. earning saya merosot gila .. mcm ada yang xkena plak.. dahla iklan jarang2 kua semenjak dua menjak ni..
    Apih recently posted..Filem Ombak RinduMy Profile

  24. Macam ramai yang komen diatas hendak disertai perlu UV yang tinggi kalau tidak susah hendak lulus pendaftaran. Saborjer lah

  25. dh setahun?..mesti dh masyuk giler nih…hhehehe..mkin rmai ek yg guna innity skng nih..

  26. wah..besnye kak yan..
    syu nye blog x lyk lgsung..huhu..
    tp xpe..blogging utk kepuasan diri sendiri..hehe~

  27. tak layak berinnity lgi.. trafik tak berapa maju
    hihihihi!!!
    kakngah recently posted..mawar putih untuk mama selamat hari ibuMy Profile

  28. salam..
    ermmm..menarik..
    setakat nih saya masih
    selesa dengan nuffnang
    mungkin satu hari nanti
    saya mencuba innity nih
    :)
    zulkbo recently posted..Page Speed Online By GoogleMy Profile

  29. tudia otai geng hijau..hehehe
    syahrilhafiz recently posted..Tips pemilihan nama domain berkesanMy Profile

  30. Berpinar2 mata tgk amount tu…hehe..

  31. trafik power innity mesti power..kalau trafik sikit..innity tetap sikit jugak :cry:
    aizuddin recently posted..Digi Wwwow Awards – Blogger Of The YearMy Profile

  32. ramai jugak yang apply innity kan. kalau blog tutorial lagi lah.
    eiela recently posted..Kera Pembawa Virus HIVMy Profile

  33. wah…masyukkk… ;-)

    tk layak lagi utk apply innity… he3
    syamila recently posted..Ahmad…Jom Tidoooooo…My Profile

  34. macam mana kempen iklan neh berjalan yer ? kalau iklan kita ada cpc, cpe, dan cpm.. dan kita tak reject apa2.. dia declare iklan ke cpc ke?

  35. Ellen pun baru ja nak jinak2 ngan innity kak, tapi tak la banyak cam kak yan punya ni..bestnya…bila jumpa leh la belanja ellen ya..hehe
    ellen recently posted..Pembekuan pembukaan fakulti perubatan baru bukan pengambilan pelajar baru perubatanMy Profile

  36. skrg pun dah pakai innity ;p
    suarapeople recently posted..Kisah Pak Pandir Dengan Motorsikal BarunyaMy Profile

  37. samalah dengan saya,trafic paling tinggi baru 200uv cam no nak apply.kenalah sabar lagi…
    ct N honey recently posted..Takdir atau balasan AllahMy Profile

  38. Ramai kata innity best.Tapi nak apply pun tak layak lagi.Mentah2 dia tolak.

  39. INNITY mmg best… tapi kalau trafik akak byk benor… sehari leh dapat puluh2… mmg layak laaa ternak CPM punya kempen… hahaha

  40. ni apa ibu guna perkataan AKU ni, xelok tau…hehe RT @yanmie: RT @yanmie Kenapa Aku Suka Innity? http://bit.ly/lzX94u

  41. RT @yanmie: RT @yanmie Kenapa Aku Suka Innity? http://bit.ly/lzX94u

  42. RT @yanmie Kenapa Aku Suka Innity? http://bit.ly/lzX94u

  43. Kenapa Aku Suka Innity? http://bit.ly/mmY3XF (via @yanmie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation