Kenapa Aku Suka Innity?

Salam semua, wah tajuk entry nie..hahaha, terdetik nak buat entry nie sebab ramai yang tanya pasal innity, tak kira yang YM, DM, Emai melalui Contact di blog ini, mereka bertanyakan tentang innity, apa yang bestnya innity berbanding syarikat pengiklanan yang lain?

income innity

Earning Bulan Mei setakat 8/05/2011

Alamak nak jawab tu yang susah sebenarnya, kang ada yang makan hati, aiyoyooo, okeh meh nak citer versi Yan yea, apa yang bestnya dengan innity nie ada banyak, salah satunya yang best dengan innity nie kita boleh tahu iklan tu akan running berapa lama di blog, diberitahu segala detail tentang kadar iklan tersebut.

kempen innity

Tengok sahaja gambar atas tu, kita diberikan kuasa dan kebebasan untuk memilih iklan apa yang kita nak untuk dipaparkan diblog. Yes maksudnya kita boleh reject iklan yang kita taknak, tidak seperti syarikat lain walaupun kita dah tandakan tak nak iklan alkohol atau sebaliknya tetapi kadang terlepas jugak iklan yang dimaksudkan, pernah terjadi pada blog ini!

Okeh yang nie paling best!, kadar iklan yang dibayar sangat tinggi berbanding dengan syarikat pengiklanan yang lain, semurah-murah cpc innity pun masih mahal lagi dari cpc syarikat pengiklanan yang lain.

Lagi…hem..lagi…alamak setakat nie je boleh dishare, kami terikat dengan term and condition yang tidak boleh di kongsikan secara menyeluruh. lain-lain korang boleh cuba try daftar innity di SINI, kalau menepati ciri-ciri yang Innity nak, insyaallah korang boleh turut sama merasa “KESERONOKAN” berinnity. (ini bukan entry promo ye, entry ini untuk menjawab pertanyaan kawan-kawan)

Ingat, bukan hari ini kita buat blog terus dpt income banyak, blog ini pun umur bertahun juga baru letak iklan…ehehe, jangan gelojoh, blog dengan happy, mesti akan dapat pulangan, trustme!

Sekian, harap dapat menjawab segala persoalan yang kawan-kawan kemukakan di ruangan YM, Email, DM (twitter).

Nota Yanmie : Dah setahun lebih rupanya akaun innity untuk blog ini..hee~~

 

55 Comments on Kenapa Aku Suka Innity?

  1. Ibu Mifzal Arsyad
    August 24, 2011 at 4:19 pm (3 years ago)

    yan, nak tanya..kalau nak apply innity mmg wajib penuhi kedua2 requirement ke? or bolwh salah satu..contohnya cam visitor sebulan dah lepas 20k cuma pageviews je dlm 80k je..boleh ke kalau nak apply..huhu
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Lagu Tema Drama Cinta Elysa – Kisah DongengMy Profile

    Reply
  2. yella
    June 23, 2011 at 11:58 pm (3 years ago)

    Aku ni malas nak berblog, malas nak update. Sebab tu buat website je. Innity paling bagus. Kadang2 lebih rm1000 sebulan. Bulan ni setakat hari ni dah lebih rm800. Innity ad waktu pagi selalu la keluar tapi bila petang sikit dah kurang keluar sebab dah habis inventori kot. Visitor ke website aku lebih 100k sebulan.

    Reply
  3. cikmin
    May 13, 2011 at 4:03 pm (3 years ago)

    wahhhhh jeles2 akak tgk duit innity dia banyak… :P

    Reply
  4. reezluv
    May 10, 2011 at 4:00 pm (3 years ago)

    xlayak lagi rasanya nak menjenguk Innity tu..:D

    Reply
  5. MuJE
    May 10, 2011 at 5:35 am (3 years ago)

    seronok memang seronok tapi susah nak apply yang tak seronok tu.. hihi kak yan kalo tiap kali bukak stat innity mesti senyum je kan.. :mrgreen:
    MuJE recently posted..Bogel Menuju TuhanMy Profile

    Reply
  6. myvitrd
    May 10, 2011 at 12:46 am (3 years ago)

    wah masyuk tu dengan geng hijau kak yan.. hehehe.. blogger ikan bilis macam saya pakai nuffnang jelah yang layak.. masih syg dekat nuffnang.. hehehe.. tiket wayang tak henti2 dpat ni kakyan..

    Good luck kak yan
    myvitrd recently posted..Aku Nak Marah Lawyer Atau Bank Bengang Betul!My Profile

    Reply
  7. Apih
    May 9, 2011 at 11:53 pm (3 years ago)

    uiks.. earning kak yan ok je bulan ni.. earning saya merosot gila .. mcm ada yang xkena plak.. dahla iklan jarang2 kua semenjak dua menjak ni..
    Apih recently posted..Filem Ombak RinduMy Profile

    Reply
  8. akubiomed
    May 9, 2011 at 11:46 pm (3 years ago)

    Macam ramai yang komen diatas hendak disertai perlu UV yang tinggi kalau tidak susah hendak lulus pendaftaran. Saborjer lah

    Reply
  9. JMR
    May 9, 2011 at 7:22 pm (3 years ago)

    dh setahun?..mesti dh masyuk giler nih…hhehehe..mkin rmai ek yg guna innity skng nih..

    Reply
  10. syu90
    May 9, 2011 at 7:14 pm (3 years ago)

    wah..besnye kak yan..
    syu nye blog x lyk lgsung..huhu..
    tp xpe..blogging utk kepuasan diri sendiri..hehe~

    Reply
  11. zulkbo
    May 9, 2011 at 4:36 pm (3 years ago)

    salam..
    ermmm..menarik..
    setakat nih saya masih
    selesa dengan nuffnang
    mungkin satu hari nanti
    saya mencuba innity nih
    :)
    zulkbo recently posted..Page Speed Online By GoogleMy Profile

    Reply
  12. Fazreen
    May 9, 2011 at 4:30 pm (3 years ago)

    Berpinar2 mata tgk amount tu…hehe..

    Reply
  13. eiela
    May 9, 2011 at 12:11 pm (3 years ago)

    ramai jugak yang apply innity kan. kalau blog tutorial lagi lah.
    eiela recently posted..Kera Pembawa Virus HIVMy Profile

    Reply
  14. AmenoWorld
    May 9, 2011 at 11:21 am (3 years ago)

    macam mana kempen iklan neh berjalan yer ? kalau iklan kita ada cpc, cpe, dan cpm.. dan kita tak reject apa2.. dia declare iklan ke cpc ke?

    Reply
  15. ct N honey
    May 9, 2011 at 10:49 am (3 years ago)

    samalah dengan saya,trafic paling tinggi baru 200uv cam no nak apply.kenalah sabar lagi…
    ct N honey recently posted..Takdir atau balasan AllahMy Profile

    Reply
    • yanmie
      May 9, 2011 at 11:00 am (3 years ago)

      takpe slow2, kena usaha lebih sikit, apa pun yg pnting blogging dgn hepi :razz:

      Reply
  16. haiqal
    May 9, 2011 at 10:45 am (3 years ago)

    Ramai kata innity best.Tapi nak apply pun tak layak lagi.Mentah2 dia tolak.

    Reply
    • yanmie
      May 9, 2011 at 11:01 am (3 years ago)

      takpe cuba lagi nanti :lol:

      Reply
  17. fz
    May 9, 2011 at 10:45 am (3 years ago)

    INNITY mmg best… tapi kalau trafik akak byk benor… sehari leh dapat puluh2… mmg layak laaa ternak CPM punya kempen… hahaha

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge