Salam semua, wah tajuk entry nie..hahaha, terdetik nak buat entry nie sebab ramai yang tanya pasal innity, tak kira yang YM, DM, Emai melalui Contact di blog ini, mereka bertanyakan tentang innity, apa yang bestnya innity berbanding syarikat pengiklanan yang lain?

income innity

Earning Bulan Mei setakat 8/05/2011

Alamak nak jawab tu yang susah sebenarnya, kang ada yang makan hati, aiyoyooo, okeh meh nak citer versi Yan yea, apa yang bestnya dengan innity nie ada banyak, salah satunya yang best dengan innity nie kita boleh tahu iklan tu akan running berapa lama di blog, diberitahu segala detail tentang kadar iklan tersebut.

kempen innity

Tengok sahaja gambar atas tu, kita diberikan kuasa dan kebebasan untuk memilih iklan apa yang kita nak untuk dipaparkan diblog. Yes maksudnya kita boleh reject iklan yang kita taknak, tidak seperti syarikat lain walaupun kita dah tandakan tak nak iklan alkohol atau sebaliknya tetapi kadang terlepas jugak iklan yang dimaksudkan, pernah terjadi pada blog ini!

Okeh yang nie paling best!, kadar iklan yang dibayar sangat tinggi berbanding dengan syarikat pengiklanan yang lain, semurah-murah cpc innity pun masih mahal lagi dari cpc syarikat pengiklanan yang lain.

Lagi…hem..lagi…alamak setakat nie je boleh dishare, kami terikat dengan term and condition yang tidak boleh di kongsikan secara menyeluruh. lain-lain korang boleh cuba try daftar innity di SINI, kalau menepati ciri-ciri yang Innity nak, insyaallah korang boleh turut sama merasa “KESERONOKAN” berinnity. (ini bukan entry promo ye, entry ini untuk menjawab pertanyaan kawan-kawan)

Ingat, bukan hari ini kita buat blog terus dpt income banyak, blog ini pun umur bertahun juga baru letak iklan…ehehe, jangan gelojoh, blog dengan happy, mesti akan dapat pulangan, trustme!

Sekian, harap dapat menjawab segala persoalan yang kawan-kawan kemukakan di ruangan YM, Email, DM (twitter).

Nota Yanmie : Dah setahun lebih rupanya akaun innity untuk blog ini..hee~~