Blog SuperMak


Salam, akhirnya dapat juga tengok gambar kahwin Ahmad Fedtri Yahya, puas juga sebelum ini mencari, mana tidaknya memang minat dengan selebriti TV3 ini yang juga merupakan pengacara Malaysia Hari Ini TV3, suka dengan beliau yang begitu puitis orangnye, hehee, layan jom Gambar Ahmad Fedtri Kahwin bersama pasangannya Nurul Anati Ismail 26. yang berlangsung pada 28 Mei lalu.

Ahmad Fedtri yahya kahwin

Mereka telah diraikan dengan majlis sederhana tapi meriah, bertemakan tradisional, mudahan mereka berdua hidup bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata, amin.

Kredit kepada : Yanghangat.com dan Gambar Kredit kepada : OdisiStudio

[nggallery id=2]

Nota Yanmie : Tahniah!!!

29 Thoughts on “Gambar Ahmad Fedtri Yahya Kahwin

  1. relex je dorang..tak de heboh2 sangat
    sukacuka recently posted..Peniaga melayu, hari ini buka kedai esok tutup terusMy Profile

  2. tak de berita sgt pasal perkahwinan dia..tak tahu pun…baca kat sini baru tahu…mcm mana pun tahniah
    kimmie recently posted..Jom sertai bloglist setahun dari AnastasyeaMy Profile

  3. cantiknyaaaa…nampak simple tapi lain dari yg lain…baju hijau yg pengantin perempuan tu pakai x seksi tp sgt cantik dan menarik…tahniah pengantin!!

  4. pagi tadi tengok kat TV3-MHI….meriah dan traditional @ Pantai Remis, Perak.

  5. duan duke on June 8, 2011 at 11:30 pm said:

    ore to uban,pengkalan machang.kg kawe to uban.dr duanduke

  6. adma on June 5, 2011 at 9:28 pm said:

    tahniah…. moga berbahagia hingga akhir hayat…manis sunnguh org kelate…. bangga fedtri jadi sbahagian rakyat kelate :lol:

  7. sakuramalam on June 3, 2011 at 9:32 am said:

    tahniah… comel bagat..moga bahgia hingga hujung nyawa :oops: :lol: :lol:

  8. sampai berjubah dan serban skali tu..
    naimulfirdaus recently posted..100 sebab kenapa Allah wajib disembahMy Profile

  9. wah arab tyle tu.. tahniah
    Myvitrd recently posted..Sijil Penyertaan Dan SampaiMy Profile

  10. sana sini situ banyak dapat jemputan kahwin
    maklumlah cuti sekolah
    apa-apa pun selamat pengantin baru buat Fedri Yahya dan Isteri
    wazy recently posted..Wordless Wednesday 1My Profile

  11. ketinggalan betul saya ni. baru hari ni tahu dia kawin
    nasslimdiet2 recently posted..Risiko KegemukanMy Profile

  12. semoga diorang berbahagia. pelamin dia lawa.
    eiela recently posted..Best Ke Jatuh Cinta NihMy Profile

  13. moga bahagia & berkekalan hendakNya..amin!!
    MamaYatie recently posted..Minum Pagi Kami Ditaja EyriqazzMy Profile

  14. cantiknya baju kaler hijau…mcm arab2 pun ada…
    honeyamour recently posted..macam hari isninMy Profile

  15. lana @ makbudak on June 1, 2011 at 9:31 am said:

    salam yan .. tahniah la pada dia yer.. walau pun lana tak berapa minat sgt dgn dia.. minat dgn ally iskandar .. hihi
    lana @ makbudak recently posted..Wordless Wednesday – Papan Tanda atau Papan TanyaMy Profile

  16. tahniah!!! ramai pulak yang kawen musim cuti. if kite kawen, takmo wat time cuti sekolah.nanti orang xtau nak datang mana 1.bahahahaha
    Lizz recently posted..Top 5 ‘Breakup Excuses’ Oleh LelakiMy Profile

  17. Cuti sekolah 2 minggu ramai pasangan muda ambil kesempatan untuk bertunang dan berkahwin.
    akubiomed recently posted..Petang tunang dan malam pun tunangMy Profile

  18. Tahniah..semoga kekal hingga ke akhir hayat..

  19. lepas ni mesti byk lagu2 yg best dia tulis…yeler sumber inspirasi dh ada kan…
    tahniah fedtri…
    Twit N View recently posted..@Tenaga-Nasional Perkenalkan @TNBbuzz Untuk Menjawab Pertanyaan Tentang Tarif BaruMy Profile

  20. Sioknya kahwin bila ada yang taja macam ni…. ;)
    Sabahan Bloggers Club recently posted..SBC June 2011 GiveawayMy Profile

  21. Musim org dok sibuk berkahwin sekarang nih termasuk juga artis.. :)
    Jai recently posted..Download Full Movie Kung Fu Panda 2My Profile

  22. Salam,

    terima kasih kerana bagi kredit kepada http://www.odisistudio.my

    tq

  23. Gambar Ahmad Fedtri Yahya Kahwin http://bit.ly/mTOAYG (via @yanmie)

  24. lawa bini dia kan.. :razz:
    far_east recently posted..Sapa pandai tafsir mimpiMy Profile

  25. sekarang musim kawin ke?
    naimulfirdaus recently posted..100 sebab kenapa Allah wajib disembahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation