Usop Wilca jadi sebutan – Video Usop Wilca di ABPBH 2010

Salam semua, wah sekarang nie macam tengah dilanda fenomena Usop Wilca yang jugak merupakan ayah saudara kepada pelakon dan pengacara Scha Alyahya. Terkini Usop Wilcha tampil di Anugerah Bintang Popular 2010, memang gamat betul malam tu tengok dia melawak, memang menjadi.



Perkataan yang selalu anak-anak ajukkan iaitu “Kita bako aje, kita bako” hahahaa dan patutnya Usop Wilca yang jadi Bintang Paling Popular malam tu, hehehe.

Semua itu adalah penangan dari Hantu Kak Limah Balik Rumah, hebat betul! kat mana-mana semua orang menyebut-nyebut namanya, fuh…anak-anak sendiri pun memang minat dengan Usop Wilcha nie, macam Yan katalah tadi, semuanya penangan dari Filem Hantu Kak Limah Balik Rumah, hahaha.

Nota Yanmie : Baru tahu lagu lagu Terasing dibumi sendiri adalah nyanyian Usop Wilca, memang best lagu nie!

22 Comments on Usop Wilca jadi sebutan – Video Usop Wilca di ABPBH 2010

  1. akuzle ayu
    April 10, 2011 at 5:15 pm (3 years ago)

    abg shy8 neh mmg berbakat dan ader aura tersendiri. beliau mmg menghidup dan mengkarektorkan watak2 yg diberikan pd beliau. kt ‘man laksa’ pon besh.maybe beliau akan jd pengacara mana2 majlis nnti.
    akuzle ayu recently posted..Pemandangan yg Cantik kt KLPacMy Profile

    Reply
  2. Sya Isya
    April 9, 2011 at 1:37 am (3 years ago)

    memang gamat suasana bila si usop wilcha ni keluar.. sya yang takkenal si usop ni sebab tak tonton HKL ni pun boleh tergelak. rumet lah yang tukang perkenalkan si usop ni. memang lawak habis. penat pengacara suruh stop, dia boleh buat slamber je… :grin:
    Sya Isya recently posted..SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN ABPBH 2010My Profile

    Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:03 pm (3 years ago)

      ha ye betul tu mmg lawak betul, hebat penangan dr HKLBR :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:03 pm (3 years ago)

      hahahaha tulahkan, tp mmg hebat penangan HKLBR :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:04 pm (3 years ago)

      wah peminat dia ye :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:07 pm (3 years ago)

      yes betul tu..sempoi sgt :lol:

      Reply
  3. cikmin
    April 8, 2011 at 1:24 pm (3 years ago)

    lebiu usop wilcha… :P

    Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:06 pm (3 years ago)

      hahaha jeles kang abang kamal tu :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:06 pm (3 years ago)

      hari tu akak pun tgk kt astrofirst je, langgan kt situ, now dh xde..cari ler dvd :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:05 pm (3 years ago)

      hahaha eh dia bukan nyah tu, cuma watak lembut je kt HKLBR tu :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 10, 2011 at 4:04 pm (3 years ago)

      ye betul tu :lol:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge