Twitter Limit Per Day – Owh banyak sangat tweet nie!

Salam semua, semalam duk layan timeline Akademi Fantasia Musim ke 9, meriah jugak dan macam-macam komen yang sempat Yan baca, ada yang memaki hamun pasal AF, ada yang suka, dan tak kurang jugak yang memaki hamun orang yang diorang ย follow sebab timeline penuh dengan tag #af9


Biar Yan terus terang kat sini yea, Yan sebenarnya tak suka orang macam nie, senang je kalau tak suka sila jangan follow, macam Yan, takpernah pun minta orang follow, so kalau dah follow tu sendiri mau ingatlah yea..hiks!!

oh yea sebenarnya nak cerita pasal twitter limit aje pun hehee, semalam rasanya banyak jugak Yan tuit sampai terkena limit twitter, owh benci sangat! barulah semalam tau yang twitter pun ada limit jugak, sehari tak silap boleh tweet 1K, heeee memang banyak betul ku tweet sampai kena limit nie..hahahaha maklumlah twitter addicted.


Twitter Limits (Update, DM, Follow dan Api)

Current Twitter Limits
The current technical limits for accounts are:

Direct Messages: 250 per day.
Updates: 1,000 per day. The daily update limit is further broken down into smaller limits for semi-hourly intervals. Retweets are counted as updates.

Changes to Account Email: 4 per hour.
Following (daily): Please note that this is a technical account limit only, and there are additional rules prohibiting aggressive following behavior. You can find detailed page describing following limits and prohibited behavior on the Follow Limits and Best Practices Page. The technical follow limit is 1,000 per day.

Following (account-based): Once an account is following 2,000 other users, additional follow attempts are limited by account-specific ratios. The Follow Limits and Best Practices Page has more information.

These limits include actions from all devices including web, mobile, phone, API, etc. API requests from all third-party applications are tracked against the hourly API limit. People who use multiple third-party applications with their account will therefore reach the API limit more quickly. For more information on this topic, please see our API Rate Limiting Page.

These limits may be temporarily reduced during periods of heavy site usage. In such cases, we will post an update at the Twitter Status blog.

Source : Twitter Help Center


Nota Yanmie : Hari nie nak jimat tweet sebab malam kang nak tuit pasal ABPH plak..hahaha

About yanmie 2597 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at , thank you :)


  1. Yesterday night I foollowed near about 850 people and today I see my account suspended.Well honestly I never read the rules of twitter BUT had read it somewhere that you can follow 1000 people in a day.Now since I didnt cross that limit what possibily can be the reason.?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge