Harga iPad2 Di Malaysia

Salam semua, wehhooo peminat iPad2 dah boleh dapatkan iPad2 bermula hari ini, harga iPad2 pun dah diketahui, now ramai yang tengah beratur panjang kat 1ot10 Machines untuk mendapatkan iPad2 seterusnya menjadi orang yang terawal untuk memiliki iPad2 di Malaysia.

ipad2

Percuma iPad2 kat SINI

Hiks gambar atas tu bikin jeles sangat-sangat, dapat seketul memang best nie, kena kumpul duit lepas nie, tapi tak tahulah termampu ke tak beli iPad2 nie, takut last-last nanti teringin beli benda lain pulak, hehhee. Tapi iPad 2 nie memang cun…huhuhu, selain spesifikasinya yang mantop!!

ipad2

Gambar twitpic dari Roslan Nazri, beliau (semasa entry ini ditaip) tengah beratur untuk mendapatkan iPad2, arghh!!! ini bukan saje bikin jeles, siap nak beli 2 ketul tu, seketul untuk sapa pun tak taulah, maybe untuk awek kot..ehehe

Meh tengok Harga iPad2 di Malaysia.

Wifi
iPad2 Wifi 16GB RM1,499
iPad2 Wifi 32GB RM1,799
iPad2 Wifi 64GB RM2,099

Wifi + 3Gs

iPad2 Wifi + 3Gs 16GB RM1,899
iPad2 Wifi + 3Gs 32GB RM2,199
iPad2 Wifi + 3Gs 64GB RM2,499

Hem….cun kan harga iPad2 nie…sob…sob…

Nota Yanmie : Nak Free iPad2 masuk je Contest iPad2 nie

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

16 Comments

    • hehee apa lagi kumpul duit dr skrg, dilema sbenarnya nie, ingat nk beli smartphone baru, tp tgk iPad2 nie mcm best…tp xleh buat Voice call kan iPad2 nie? blh video call je kan? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge