Gambar Perkahwinan Prince William dan Kate Middleton – The Royal Wedding

Salam semua, rasmi sudah Perkahwinan Prince William Dan Kate Middleton, Majlis perkahwinan diraja tersebut disiarkan melalui NTV7 dan jugak Tonton Online – Live Streaming melalui Youtube The Royal Wedding. Layan gambar perkahwinan Will dan Kate okies!

Britain Royal Wedding

Royal Wedding Kiss, yang dinanti-nantikan oleh penonton diseluruh dunia.

Malas nak cakap banyak, jom kita layan gambar-gambar majlis perkahwinan Putera William dan Kate Middleton. Gambar-gamabr tersebut sengaja dipostkan dalam blog ini sebagai tanda kenangan…ekeke, giler cantik gambar-gambar nie semua, pheww~ sampai tak tahu nak ambik yang mana.

Layan gambar bawah yea, copy dr blog Cousin je…hikhikhik, dan Web Katu.com

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

royal wedding

Nota Yanmie : William dan Kate memang sama cantik sama padan, sedap mata memandang :D

19 Comments on Gambar Perkahwinan Prince William dan Kate Middleton – The Royal Wedding

  1. cikmin
    April 30, 2011 at 10:57 am (3 years ago)

    akhirnya kan..akak semalam gigih cari video omak dan apaknya kiss masa tawen dulu..kat balcony jugak..berapa second jek depa kiss..hiks..yg ni kira lama sket lah..hahahaha..bersorak2 orang kat dataran tu.. :P kurus melenking betul si kate ni kan yan..nampak jugak kedut dia..agaknya dia diet ni..sebab kalau tengok gambar2 dia sebelum ni..nampak gebu sket..lagi lawa..
    cikmin recently posted..Perkahwinan Prince William dan Kate MiddletonMy Profile

    Reply
    • akubiomed
      May 1, 2011 at 8:47 am (3 years ago)

      Nampaknya masa emaknya Princess Diana berkahwin dengan Prince Charles lagi ayu nampak wajahnya berbanding Kate agak tua. Tidak tahu kali ini ada buat pemeriksaan dara seperti yang berlaku kepada Princess Diana sebelum berkahwin

      Reply
    • yanmie
      April 30, 2011 at 12:19 am (3 years ago)

      yea betul2, eh mata nie tak jemulah nengok gambar diorang tu…sweet sangat :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 30, 2011 at 12:04 am (3 years ago)

      betul tu kakyong, yan sampai xtau nk pilih gmbr mana, semuanya cun :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 30, 2011 at 12:04 am (3 years ago)

      memang cun, tgklah makeup pun simple je tp tetap cantik :lol:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge