Drama Juvana TV3

Salam semua, saat entry ini di publish, sedang melayan Drama Juvana di TV3, boleh tahan episode 1 juvana ini, boleh buat Yan dan family melekat depan Tv nengoknya.

juvana tv3

Klik untuk Peluang anda memiliki iPad 2 sekarang!

Drama ‘Juvana’ mengisahkan mengenai seorang remaja lelaki berusia 17 tahun yang tidak bersalah tetapi dia dimasukkan ke pusat pemulihan akhlak atas tuduhan membunuh ibunya dan juga teman lelaki ibunya. Walaupun hakikatnya dia tidak bersalah.

Bagus jugak ada Drama seperti‘Juvana’ ini, dapat  juga kita menyelami kisah kehidupan pesalah Juvana dan harap dari drama ini penonton dapat mengambil iktibar dengan paparan kisah kehidupan dalam watak-watak dalam siri drama Juvana ini.

Drama ini dibintangi oleh barisan para pelakon-pelakon handalan seperti Bront Palarae, Zahiril Adzim, Izreen Azminda, Irfan Roslan, Beto Kushairy, Kuswadinata dan Hariry.

Nota Yanmie : Fuh!! gengster giler!! Best Drama nie!!

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

27 Comments

  1. cerita seumpama ini seharusnya dibanyakkan. Ia sungguh memberi keinsafan kepada para pendidik agar bersifar penyabar dalam tugas mereka. Sesungguhnya kita hendaklah memandang kekuatan yang ada dalam setiap insan itu – walaupun pada mata kasar insan itu ada kelemahan dan kecacatan. Kebetulan hari isnin biasanya saya ada hal. Tetapi mujur ada Tonton.com. Ceritanya amat logik dan menarik …. syabas pada semua mereka yang telah bertungkus lumus menjayakan drama ini. Saya selaku motivator – terutama bagi mereka yang bermasalah – amat menghargai usaha anda semua

  2. ingin kan ponstar jalanan sila hubungi 0178415299 anda akan melayan ponstar yg cantik-cantik contohnya MARIA OZAWA,MEGAN FOX DLL

  3. Best wooo, cite Juvana nih…suspect la kat botak tu…mmg geram tgk dia rasa nak luku je kpala dia, tp dia bwk watak tu mmg jd la..cool….X sbr nak tunggu hari isnin..

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge