Big Apple Jusco Bukit Tinggi- Menang lagi

Salam, baru nie ke Jusco Bukit Tinggi bertiga tanpa en.hubby, sebelum tu sms en.hubby untuk minta izin keluar rumah. So macam biasa lah kalau dah keluar tu harus shopping, jalan-jalan cari makan singgah KFC dan sebelum balik tu Singgah Big Apple, Aiman teringin nak makan Big Apple, beratur panjang jugaklah, takpe demi anak ku turutkan jua.

big apple

Untuk 12 ketul nie tak silap RM25.00 kot

Amik ko 3 orang punya makan 12 ketul tu, hehee biasa beli 12 ketul je, takpelah buat stok dalam peti (dah habis). Sebenarnya anak-anak yang teringin nak makan, maknya rasa sikit-sikit je, maklumlah manis sangat, kang melambung pulak naiknya berat badan nie..sob..sob..

Oh yea, Yan menang lagi untuk 10Malaysia Top Link Bulan Februari dan Mac dari Blog Denaihati dan jugakΒ menang Cabutan Bertuah dari Blog Cikmin, merasa lagilah Macarons dari Cikmin..heeee.

Nota Yanmie : Alhamdulillah rezeki!

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

30 Comments on “Big Apple Jusco Bukit Tinggi- Menang lagi”

Leave a Reply to suffer8zine Cancel reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge