Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPH 2010) – Tonton Online (Live)

Salam semua, Malam ini akan berlangsungnya Anugerah yang penuh berprestij iaitu Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPH 2010) di Arena Of Stars Genting Highland, Siaran langsung tersebut disiarkan secara eksklusif di TV3 dan boleh jugak di tonton secara online di laman abpbh.com.my

Keputusan Penuh Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010, klik SINI

tonton online

Klik untuk menonton online Anugerah Bintang Popular ABPH 2010

Siapakah bakal menjadi Juara Bintang Popular Berita Harian 2010? sama-sama kita saksikannya malam ini secara langsung di TV3 dan klik link atas untuk menonton secara live di internet.

FREE Apple iPad 2!!!!

Nota Yanmie : Korang rasa siapakah bakal Juara Bintang Popular 2010 nie?, Yan teka Lisa Surihani…

15 thoughts on “Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPH 2010) – Tonton Online (Live)

    1. hijau ada tu, time ads ada je baru dia keluar, yan sorokkan ads hijau tu, menyemak lak..ehehe.

      pelik gak nie GA blh lak keluar 24jam kt blog nie, klu tak mmg susah nk keluar :lol:

  1. dah start update ye…akak tak jap lagi nal lepak depan tv je lah..esok nak umum cabutan bertuah..mesti tak boleh lawan abph2010 ni kan..hahahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge