Salam semua, Malam ini akan berlangsungnya Anugerah yang penuh berprestij iaitu Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPH 2010) di Arena Of Stars Genting Highland, Siaran langsung tersebut disiarkan secara eksklusif di TV3 dan boleh jugak di tonton secara online di laman abpbh.com.my

Keputusan Penuh Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010, klik SINI

tonton online

Klik untuk menonton online Anugerah Bintang Popular ABPH 2010

Siapakah bakal menjadi Juara Bintang Popular Berita Harian 2010? sama-sama kita saksikannya malam ini secara langsung di TV3 dan klik link atas untuk menonton secara live di internet.

FREE Apple iPad 2!!!!

Nota Yanmie : Korang rasa siapakah bakal Juara Bintang Popular 2010 nie?, Yan teka Lisa Surihani…

15 Thoughts on “Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPH 2010) – Tonton Online (Live)

  1. ABPBH memang terbaik, sam memang layak menang.:smile:

  2. faisal on April 4, 2011 at 9:20 pm said:

    best2..best2…
    faisal recently posted..dR or DRMy Profile

  3. mampir pertama di bulan April..
    Bang Iwan recently posted..Ada Ajah Denganmu – Arul PeterBandMy Profile

  4. :grin: mula-mula xcited tengok Ella, Shima & Alyah, tapi yg tak syok nyerr asyik lagu Ella jer diaorg nyanyikan, macam la Shima dan Alyah takder lagu sendiri….frust gilerr….!
    Jul Rahman recently posted..November &amp ScorpioMy Profile

  5. pergh, yan pakai GA terus. hijau campak mana? hehe
    Mohd Isa recently posted..Tutorial Memaparkan Widget Twitter Tanpa PluginMy Profile

  6. x tengok siaran langsung ABPBH ni.. nak tunggu update dari blog ni jak :D
    kulanz recently posted..Blog Ni Pun Kena Infection Simbol MisteriMy Profile

  7. Sudah pasti tidak ada anugerah yang dimenangi oleh Datuk Siti kerana penarikan diri beliau.

    Kepada bakal pemenang tanniah inadvance :-)
    akubiomed recently posted..Abang koning terkena FebrileMy Profile

  8. cikmin on April 3, 2011 at 8:55 pm said:

    dah start update ye…akak tak jap lagi nal lepak depan tv je lah..esok nak umum cabutan bertuah..mesti tak boleh lawan abph2010 ni kan..hahahaha..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation