Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPH 2010) – Tonton Online (Live)

Salam semua, Malam ini akan berlangsungnya Anugerah yang penuh berprestij iaitu Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 (ABPH 2010) di Arena Of Stars Genting Highland, Siaran langsung tersebut disiarkan secara eksklusif di TV3 dan boleh jugak di tonton secara online di laman abpbh.com.my

Keputusan Penuh Pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010, klik SINI

tonton online

Klik untuk menonton online Anugerah Bintang Popular ABPH 2010

Siapakah bakal menjadi Juara Bintang Popular Berita Harian 2010? sama-sama kita saksikannya malam ini secara langsung di TV3 dan klik link atas untuk menonton secara live di internet.

FREE Apple iPad 2!!!!

Nota Yanmie : Korang rasa siapakah bakal Juara Bintang Popular 2010 nie?, Yan teka Lisa Surihani…

15 Comments on Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPH 2010) – Tonton Online (Live)

  1. eddi88
    April 5, 2011 at 7:54 am (3 years ago)

    ABPBH memang terbaik, sam memang layak menang.:smile:

    Reply
  2. faisal
    April 4, 2011 at 9:20 pm (3 years ago)

    best2..best2…
    faisal recently posted..dR or DRMy Profile

    Reply
    • Bang Iwan
      April 4, 2011 at 4:44 pm (3 years ago)

      Sekarang TV banyak program Pencarian bakat, sama halnya di Indonesia.

      Reply
  3. Jul Rahman
    April 4, 2011 at 1:15 pm (3 years ago)

    :grin: mula-mula xcited tengok Ella, Shima & Alyah, tapi yg tak syok nyerr asyik lagu Ella jer diaorg nyanyikan, macam la Shima dan Alyah takder lagu sendiri….frust gilerr….!
    Jul Rahman recently posted..November &amp ScorpioMy Profile

    Reply
    • yanmie
      April 4, 2011 at 10:35 am (3 years ago)

      hijau ada tu, time ads ada je baru dia keluar, yan sorokkan ads hijau tu, menyemak lak..ehehe.

      pelik gak nie GA blh lak keluar 24jam kt blog nie, klu tak mmg susah nk keluar :lol:

      Reply
    • yanmie
      April 4, 2011 at 10:36 am (3 years ago)

      hahaha sabar jelah :lol:

      Reply
  4. akubiomed
    April 3, 2011 at 11:09 pm (3 years ago)

    Sudah pasti tidak ada anugerah yang dimenangi oleh Datuk Siti kerana penarikan diri beliau.

    Kepada bakal pemenang tanniah inadvance :-)
    akubiomed recently posted..Abang koning terkena FebrileMy Profile

    Reply
    • yanmie
      April 4, 2011 at 10:38 am (3 years ago)

      yes betul tu, smlm shaheizy sam yg dibobatkan sebagai bintang paling popular :lol:

      Reply
  5. cikmin
    April 3, 2011 at 8:55 pm (3 years ago)

    dah start update ye…akak tak jap lagi nal lepak depan tv je lah..esok nak umum cabutan bertuah..mesti tak boleh lawan abph2010 ni kan..hahahaha..

    Reply
    • yanmie
      April 4, 2011 at 10:38 am (3 years ago)

      dah umum belum cabutan bertuah tu :lol:

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge