Salam semua, Wah hepinya rasa hati bila baca laporan kat murai.com.my yang mengatakan Sein Ruffedge dan Nana kini dah rujuk semula pada minggu lalu (Jumaat) setelah berpisah selama 3 bulan. Mereka berdua mengambil keputusan untuk hidup bersama semula setelah menyedari mereka masih saling menyanyangi, memerlukan antara satu sama lain dan masih ada rasa cinta, begitu juga demi anak-anak.

sein dan nana

Jelas Nana, sepanjang tempoh perpisahan tersebut, Menganggap apa yang berlaku sebagai satu pengajaran dan ia banyak mengajar mereka berdua tentang erti kehidupan. Alhamdulillah…tumpang gembira untuk mereka berdua.

 

Salute sangat kat diorang berdua nie, berpisah cara elok tanpa ungkit mengungkit dan alhamdulillah dalam masa 3 bulan berpisah akhirnya mereka rujuk semula, tidak semua orang boleh buat macam mereka ini. Tahniah kerana hidup bersama semula di samping dua cahaya mata yang comel.

Nota Yanmie : Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, Amin…

16 Thoughts on “Terkini! Sein Dan Nana Rujuk Semula

  1. harap mereka belajar dari kesilapan lalu..
    Mus recently posted..Bukan Niat Aku Nak Jadi Seorang Yang Kurang AjarMy Profile

  2. alhamdulillah..jodoh masih ada..harapnya berkekalan la mereka dua..
    MamaYatie recently posted..Siapa Nak Cari Botol Susu BPA Free Meh Tengok SiniMy Profile

  3. Meletakkan kepentingan anak adalah lebih penting dari meletakkan kepentingan diri. Manusia tidak lari dari membuat kesilapan. Kesian kepada anak-anak terlalu naif untuk memahami krisis antara isteri dan suami.
    akubiomed recently posted..Mari bermain Light Painting @ Light GraffitiMy Profile

  4. baguslah tu..semoga kekal berterusan sampai ke syurga.. sebab tu kalau suami isteri ada masalah bawa bincang baik2.. n kalau takda jalan berpisah buat sementara waktu untuk tengok n merenung kembali zaman2 percintaan.. kalau rasa masih ada cinta.. teruskan hidup semula. kalau memang dah takda keserasian barulah buat keputusan yg terbaik untuk semua..

    P/S : no more gaduh2
    myvitrd recently posted..Kediaman Rasmi Mr Bean’s dan KeluargaMy Profile

  5. yeay…
    semoga kali ini akan terus berkekalan…
    suka pasangan ini…
    mcm serasi sgt bersama…
    heee…
    ROCKprincess recently posted..The Book of Tomorrow by Cecelia AhernMy Profile

  6. bijak…

    langkah yang bijak…baguslah..bahagia bagi pihak mereka..
    Kancilbiru recently posted..Ill be in KL hari iniMy Profile

  7. alhamdulillah… perkara yang baik
    seperti ini harus di contohi
    demi masa depan anak2
    nurmisnan recently posted..Daun Parsli banyak khasiatnyaMy Profile

  8. Alhamdulillah bila dah jodoh tak kemana :wink:

    PojiePooh; Hanya Satu…
    Pojiepooh Abdullah recently posted..Kisah Telur -VMy Profile

  9. Alhamdulillahhh :D jodoh mereka masih panjagn kan kak yan??

    sukaaaa..
    Feez Mior recently posted..Kembali ke alam sekolahMy Profile

  10. RT @yanmie: Blog Updated : Terkini! Sein Dan Nana Rujuk Semula http://bit.ly/gGNv4C

  11. Blog Updated : Terkini! Sein Dan Nana Rujuk Semula http://bit.ly/gGNv4C

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation