Sibuk takde masa nak berfoya-foya

Salam semua, wah 2 hari blog nie tak diupdate, terlalu sibuk dengan urusan seharian dan jugak “projek baru”. Maaflah kalau ada yang ternanti-nanti udpate dari blog ini, heee macam ada je kan, hahaha.

aiman

Aiman tengah berfoya-foya, cari Aiman kat mana??

Sebenarnya ada saje masa depan laptop cumanya tak sempat nak update dan jenguk blog kengkawan, twitter (tweetdeck) pun memang selalu je on, baca tweet kawan-kawan secara kebetulan, cuma tiada masa nak berfoya-foya disana, nggee sibuk sangat kan…

 

Ada banyak benda nak di update, entry kat Genting tak abis lagi, gmbr anak-anak kat playground pun tak upload lagi, 2 hari makan angin punya cerita pun tak update, terlalu sibuk sampai membataskan untuk Yan melepak lama kat blog nie.

Masa terasa cepat berlalu bila kita betul-betul ingin memanfaatkan masa tersebut, terasa 24 jam sehari pun tak cukup (bizi sangat konon) hahahaha.

Nota Yanmie : Projek baru lah sangat konon…HAHAHAHA

20 thoughts on “Sibuk takde masa nak berfoya-foya

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge