March 7, 2011

Sibuk takde masa nak berfoya-foya

Salam semua, wah 2 hari blog nie tak diupdate, terlalu sibuk dengan urusan seharian dan jugak “projek baru”. Maaflah kalau ada yang ternanti-nanti udpate dari blog ini, heee macam ada je kan, hahaha.

aiman

Aiman tengah berfoya-foya, cari Aiman kat mana??

Sebenarnya ada saje masa depan laptop cumanya tak sempat nak update dan jenguk blog kengkawan, twitter (tweetdeck) pun memang selalu je on, baca tweet kawan-kawan secara kebetulan, cuma tiada masa nak berfoya-foya disana, nggee sibuk sangat kan…

 

Ada banyak benda nak di update, entry kat Genting tak abis lagi, gmbr anak-anak kat playground pun tak upload lagi, 2 hari makan angin punya cerita pun tak update, terlalu sibuk sampai membataskan untuk Yan melepak lama kat blog nie.

Masa terasa cepat berlalu bila kita betul-betul ingin memanfaatkan masa tersebut, terasa 24 jam sehari pun tak cukup (bizi sangat konon) hahahaha.

Nota Yanmie : Projek baru lah sangat konon…HAHAHAHA

Leave a comment to Sibuk takde masa nak berfoya-foya

  1. Anak2 kalau sudah asyik main pasti lupa waktu.
    Bang Iwan recently posted..Penerima Indosat Awards 2011My Profile

  2. memang betul masa cepat berlalu. rugi jika tak manfaatkan masa dengan perkara baik
    nasslimdiet2 recently posted..FibreMax- Makanan serat semulajadiMy Profile

  3. kecik2 dah pandai berfoya foya yea.hahahaaa
    suarapeople recently posted..Kanak-Kanak 4 Tahun Disaman – KejamnyaMy Profile

  4. apa lah projek kak yan nih sampai bz sesangat yer..ishish janji happy kak!

  5. berfoya-foya dengan family takper, best
    mijie recently posted..Cek Nuffnang yang pertama mungkin yang terakhirMy Profile

  6. tu la..
    msa mmg cpt sgt blalu skang nie..~

  7. its okay kak yan, chill…
    slow and steady je…
    :)
    hakimfaridzul recently posted..Harga iPad 2 di MalaysiaMy Profile

  8. sabo sabo. buat satu satu..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Motivasi untuk kitaMy Profile

  9. projek baru? apa dia kak yan… sekarang macam buzy je.. hehee
    myvitrd recently posted..Myvi Extreme 2011 Aku Jatuh Cinta Padamu Dilancarkan Pada April 2011My Profile

  10. Projek baru? macam projek baik punya ni…. :razz: :razz: :razz:
    Kami pun nak buat projek baru juga ni… ;)
    Sabahan Bloggers Club recently posted..Wedding preparation tipsMy Profile

  11. heheh berfoya2? jnji ade masa ngn fmly :P

    Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman
    suffer8zine recently posted..Jual Aiskrim Susu BadanMy Profile

  12. Blog Updated : Sibuk takde masa nak berfoya-foya http://t.co/FuRndqK

  13. RT @yanmie: Blog Updated : Sibuk takde masa nak berfoya-foya http://t.co/FuRndqK via @yanmie

  14. RT @yanmie: Blog Updated : Sibuk takde masa nak berfoya-foya http://t.co/FuRndqK via @yanmie

  15. Blog Updated : Sibuk takde masa nak berfoya-foya http://t.co/FuRndqK via @yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge