Blog SuperMak


Salam semua, minggu lepas merupakan Sepang Drag Battle Round 1, Yan tak ikut pun Layan Drag kat Sepang International Circuit dengan en.hubby, member en.hubby ada masuk Drag macam biasa, biarlah dia nak bersosial dengan kawan-kawan dan kereta diorang, hikhik selalu ikut je, sebab tak nak join tu coz leceh bawa anak-anak pi sana, baru nak tengok, dah nak pi toiletlah, nak tidolah..semua time tu diorang nak buat…hiks sebab drag nie lama sampai ke pagi..nnggee~~

drag sepang

Memandangkan ramai yang masuk kesini untuk mencari jadual drag battle sepang 2011, okeh Yan kongsikan disini yea untuk tidak menghampakan readers, thanks!!

drag

 

Okeh bawah nie yer Jadual Drag Sepang 2011…ehehe

 

jadual drag sepang

Sumber : Malaysiangp.com.my

 

Nota Yanmie : Bila yea MotoGP 2011 kat malaysia nie?

28 Thoughts on “Sepang Drag Battle 2011

  1. bayar ke eh masuk drag ni?..best tu dapat tengok..tapi sy tak mainat F1..tak mencabar je tengok.. :lol:
    Izwan recently posted..Jom Kenal Sub – Parked – Add On DomainMy Profile

  2. salam singgah… tengah cari pasal drift pulak.. ada sesapa tahu boleh info2 tak?terima kasih…

  3. peminat dunia pmotoran !!!!
    suarapeople recently posted..Saya ikhlas berubah – Lagi Gambar Irma Hasmie BertudungMy Profile

  4. langsung tak kemana , sekadar amik tahu je kak ..hihi
    puanbee recently posted..Semalam Sabtu Hari Ini AhadMy Profile

  5. Rasanya Yanmie ada tulis entri mengenai drift di Putraajaya tempoh hari. Kali ini mengenai drag pula.

    Saya lebih meminati jentera dua roda berbanding empat roda.

  6. Fossil Malaysia on March 27, 2011 at 2:31 pm said:

    Ingatkan drag moto td.. hehe.. anyway, kalau kete ni mmg belum pernah tgk lagilah..
    Fossil Malaysia recently posted..Zip Closure Bifold Wallets for MenMy Profile

  7. xpna lg tgk drag keta…asyk tgk drag moto ja sblm ni
    LePaK SiNi recently posted..Susahnya nak keluarkan duit dari ATMMy Profile

  8. wah… bestnya drag.. dah lama x tgk

  9. wah.. bestnya drag..

  10. wah bestnya kak yan teringgin juga pegi tengok.. ni drag halal ke haram punya.. hehehe
    myvitrd recently posted..Laksa Penang Balik Pulau Air Tangan Ibu MertuakuMy Profile

  11. dushh…bukan reti nak ajak….huhuhuhu..
    eyriqazz recently posted..Pandangan Saya tentang Maxis10 Reviewers ProgrammeMy Profile

  12. alamak…dah terlepas plak untuk bulan Mac punya. lambat lagi nak tunggu bulan mei
    nasslimdiet2 recently posted..Kepentingan penyusuan susu ibuMy Profile

  13. DRag dengan drift tengah top sekarang ni
    hehehe minggu lepas ada gak tengok drift
    lupa nak wat entri sekali kat blog
    wazy recently posted..Cerita Lawak Untuk Hilangkan Tension Bekerja 3My Profile

  14. thanks 4 sharing!

  15. wow!!
    ada pun..
    ratu drag mesti la kena tahu kan..
    eheheeheee
    mie recently posted..Gambar Gempa Bumi di MyanmarMy Profile

  16. RT @yanmie Sepang Drag Battle 2011 http://bit.ly/dNrokX

  17. Sepang Drag Battle 2011 http://bit.ly/f0L4cl (via @yanmie)

  18. Blog Updated : Sepang Drag Battle 2011 http://bit.ly/dNrokX

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation