Sepang Drag Battle 2011

Salam semua, minggu lepas merupakan Sepang Drag Battle Round 1, Yan tak ikut pun Layan Drag kat Sepang International Circuit dengan en.hubby, member en.hubby ada masuk Drag macam biasa, biarlah dia nak bersosial dengan kawan-kawan dan kereta diorang, hikhik selalu ikut je, sebab tak nak join tu coz leceh bawa anak-anak pi sana, baru nak tengok, dah nak pi toiletlah, nak tidolah..semua time tu diorang nak buat…hiks sebab drag nie lama sampai ke pagi..nnggee~~

drag sepang

Memandangkan ramai yang masuk kesini untuk mencari jadual drag battle sepang 2011, okeh Yan kongsikan disini yea untuk tidak menghampakan readers, thanks!!

drag

 

Okeh bawah nie yer Jadual Drag Sepang 2011…ehehe

 

jadual drag sepang

Sumber : Malaysiangp.com.my

 

Nota Yanmie : Bila yea MotoGP 2011 kat malaysia nie?

28 Comments on Sepang Drag Battle 2011

  1. mancai
    March 28, 2011 at 4:20 pm (3 years ago)

    salam singgah… tengah cari pasal drift pulak.. ada sesapa tahu boleh info2 tak?terima kasih…

    Reply
  2. akubiomed
    March 27, 2011 at 11:20 pm (3 years ago)

    Rasanya Yanmie ada tulis entri mengenai drift di Putraajaya tempoh hari. Kali ini mengenai drag pula.

    Saya lebih meminati jentera dua roda berbanding empat roda.

    Reply
  3. Fossil Malaysia
    March 27, 2011 at 2:31 pm (3 years ago)

    Ingatkan drag moto td.. hehe.. anyway, kalau kete ni mmg belum pernah tgk lagilah..
    Fossil Malaysia recently posted..Zip Closure Bifold Wallets for MenMy Profile

    Reply
  4. mr shareh
    March 27, 2011 at 12:30 pm (3 years ago)

    wah… bestnya drag.. dah lama x tgk

    Reply
  5. mr shareh
    March 27, 2011 at 12:22 pm (3 years ago)

    wah.. bestnya drag..

    Reply
  6. boys
    March 26, 2011 at 2:03 pm (3 years ago)

    thanks 4 sharing!

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge