Blog SuperMak


Salam semua, siang tadi pergi ke Pavillion Kuala Lumpur, terima kasih buat Maxis atas jemputan ke Majlis pelancaran Samsung Nexus S. 1st join event gadget macam nie, best jugak, tumpang seronok tengok kawan-kawan yang lain kerana terpilih sebagai Maxis Reviewers Nexus S. Majlis bermula pukul 10.30 pagi, dihadiri oleh kalangan Media dan Beberapa kalangan blogger. Thanks Maxis kerana menjemput kami.

pelancaran nexus s

Sempat juga jumpa dengan 9 orang blogger yang terpilih sebagai Maxis10 Reviewers bagi review Samsung Nexus S, dan jugak jumpa dengan beberapa orang blogger yang lain antaranya Hatisamronkin aka Nik, Roslan Nazri, Amanz, Andyhowtt, Cikgu Dahlia dan ramai lagi lah weiiii, maaf tak ingat url blog korang.

Yang bestnya sesi Lucky Draw, pheewww!!! tak dapek nak join, coz lucky draw guna bisnes kad, adess nie yang nak tempah bisnes kad nie, hahahhaa.

joshua

Dan tahniah buat Joshua sebab menang lucky draw, jeles seh!! hahaha, Joshua nie geng sama-sama review HTC Desire Z Maxis10 hari tu.

maxis10

Tahniah buat mereka-mereka di atas kerana terpilih sebagai Maxis10 Reviewers Samsung Nexus S and welcome to maxis10 family. Nak baca review diorang bolehlah follow twitter diorang yea iaitu @cikgudahlia @menteil @whykimi @hammadsalim @zhiQ @money4invest @taylorling @cerventus @geekmy @melayubuntu

Okeh kita layan gambar pulak, tak sah kalau takde gambar…ehehe

bersama blogger

Gambar bersama otai2 Geek  Amanz, Roslan Nazri dan Andyhowtt

blogger

Gambar bersama Andyhowtt dan Hatisamronkin aka Nik

nik

Hatisamronkin aka Nik thanks jadi partner akak, nik memang sporting!! muuaahhsss

bersama dahlia

Bersama Cikgu Dahlia, Tahniah dapat maxis10, thanks jugak bagi pegang Nexus S…ehehe

nota kosong

@whykimi dari Notakosong.com , tahniah terpilih maxis10, ehehe pegang phone terbalik yea…

anis NSTP

Gambar bersama Anis, reporter dari NSTP, jangan terkejut kalau muka aku keluar paper, hahaha (jangan percaya okeh!).

doorgift

Door gift dari Maxis, boleh tahan jugak bestnye…

Nota Yanmie : Ada lawak jenaka disebalik gambar-gambar diatas…ehehe, lawak!!!!

 

 

51 Thoughts on “Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis

  1. nak apply program macam ni camne yer ? uhuhuhu
    woot woot recently posted..Jadikan Allah Itu Majikan TeragungMy Profile

  2. best nya dapat peluang macam ni… Tahniah :grin:
    Ayabizz recently posted..Pengkomen Paling Best Bulan Jun 2011My Profile

  3. wah…bestnya… dpt jemputan…

    tak er.. nanti kak sumi nak try lagi sampai dpt…huhuhu

    mungkin olahan ayat tak best kot..tu yg tak tertarik org nak baca..hehehe
    Sumijelly recently posted..Kembali terjadi lagi Status aku sudah menjadi Ordinarynon-exclusiveMy Profile

  4. Yanmie turut pergi pelancaran Nexus S. Lepas ini boleh tunggu ulasan dari Cikgu Dahlia mengenai Nexus S pula :-) Tanniah Cikgu Dahlia
    akubiomed recently posted..Buat projek dalam gelapMy Profile

  5. Wahhh… Review.. Review…. Best :P
    ProfHariz recently posted..Lirik Dia – ChomelMy Profile

  6. wah dapat review kali ke 2 dah ni.. tahniah kak yan…silap2 dapat free lagi.. heheehe

  7. waahh best.. rugi ak x dpt pergi cz balik kg amek keta.. btw, fes tym tgk cikgu dahlia dlm ne..kehkehkeh.. tahniah buat mereka.. gudluck utk review nt!

  8. cikmin on March 19, 2011 at 11:19 am said:

    wahhh…DJ eh tu…akhirnya dapat jumpa jugak ya..seronok2.. :)

  9. baru kenal cikgu dahlia…bestnya dapat jadi reviewer…bilalah saya berpeluang agaknya
    lin azlina recently posted..TQ Nisa AzmanFollowerku sudah capai targetMy Profile

  10. Wah seronoknya tengok rakan2 pergi event Maxis.. :grin: Tahniah! Dahlia pun ada juga..
    Nur recently posted..Shopping di The Curve Shopping Mall Part 2My Profile

  11. decrewz on March 19, 2011 at 12:53 am said:

    Owh, baru la Jai kenal mna 1 cikgu dahlia..hu3
    decrewz recently posted..Tahniah Buat Juara Raja Lawak Astro Musim ke-5My Profile

  12. fuyooo. yang pakai baju oren tue encem. haha~
    aman recently posted..Yahoo! Akan Menjual Delicious Pada Harga Sekitar 1 JutaMy Profile

  13. wah, semua yang dapat, semuanya hensem-hensem belaka… hahaha… :D

    jelesnye~ :mrgreen:
    Pisyek recently posted..Awi Rafael – PulanglahMy Profile

  14. kena apply ??? kat mana kak ? mesti syarat nya blog hebat2 kan :)

  15. tahniah akk best nya..akk comel pakai shawl, cikgu dahlia pun nampak lain dalam gambo disini ..heeee

  16. nostalgiaku.com on March 18, 2011 at 11:31 pm said:

    hurmm..mesti best dapat jadi reviewer nikan..setiap reviewer #maxis10 akan dapat handset tu percuma ke kak?

  17. Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis http://bit.ly/hJbLnY (via @yanmie)

  18. heeee..time kaseh k.yan:)
    mashimaro recently posted..Tanya fahmi- aku ni tak cantik keMy Profile

  19. wahhh bestnya dijemput maxis.. nextime mesti yanmie pulak disuruh buat review hehe
    halen recently posted..Masak Lemak Cilipadi TempoyakMy Profile

  20. hensem2 jejaka diatas.. hehe.. hi nik! *opss

    hadiah lain2 ek..
    menteil recently posted..3 Tahun Berblogging – Apa Aku DapatMy Profile

  21. Roslan Nazri on March 18, 2011 at 10:43 pm said:

    Hehe charger usb tuh… :mrgreen: best la..kalo byk event leh join lagi…next.xperia arc.tp bukan maxis la huhu
    Roslan Nazri recently posted..Nexus S Launching at Pavillion by MaxisMy Profile

  22. betapa sihatnya daku dalam gambar2 di atas…hiks.

    kak yan, nanti nak pinjam gambar okes..
    thanks sbb mengurangkan debaranku :D
    DaHLia recently posted..Perpisahan Ini – 1st Edition feat Aizat Amdan Lirik Lagu- Video YoutubeMy Profile

  23. gambar terakhir tu tetiba perasan mcm ada org tgh cium laga2 pipi plak kat blkg…hehe

    peh yan dah makin popular ler, siap kena panggil lagi dengan maxis…tahniah atas usaha keras anda…

  24. mampu melihat je
    hikhik
    akmalhilmi recently posted..JIKA SI GADIS ADA BORANG &amp IT’S FRIDAY-FRIDAY…My Profile

  25. RT @yanmie: Blog Updated : launching Nexus S http://bit.ly/g9WSqI #maxis10 @amanfirdaus @hatisamronkin @Roslan_Nazri @andyhowtt @cikguda …

  26. Blog Updated : launching Nexus S http://bit.ly/g9WSqI #maxis10 @amanfirdaus @hatisamronkin @Roslan_Nazri @andyhowtt @cikgudahlia @whykimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation