Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis

Salam semua, siang tadi pergi ke Pavillion Kuala Lumpur, terima kasih buat Maxis atas jemputan ke Majlis pelancaran Samsung Nexus S. 1st join event gadget macam nie, best jugak, tumpang seronok tengok kawan-kawan yang lain kerana terpilih sebagai Maxis Reviewers Nexus S. Majlis bermula pukul 10.30 pagi, dihadiri oleh kalangan Media dan Beberapa kalangan blogger. Thanks Maxis kerana menjemput kami.

pelancaran nexus s

Sempat juga jumpa dengan 9 orang blogger yang terpilih sebagai Maxis10 Reviewers bagi review Samsung Nexus S, dan jugak jumpa dengan beberapa orang blogger yang lain antaranya Hatisamronkin aka Nik, Roslan Nazri, Amanz, Andyhowtt, Cikgu Dahlia dan ramai lagi lah weiiii, maaf tak ingat url blog korang.

Yang bestnya sesi Lucky Draw, pheewww!!! tak dapek nak join, coz lucky draw guna bisnes kad, adess nie yang nak tempah bisnes kad nie, hahahhaa.

joshua

Dan tahniah buat Joshua sebab menang lucky draw, jeles seh!! hahaha, Joshua nie geng sama-sama review HTC Desire Z Maxis10 hari tu.

maxis10

Tahniah buat mereka-mereka di atas kerana terpilih sebagai Maxis10 Reviewers Samsung Nexus S and welcome to maxis10 family. Nak baca review diorang bolehlah follow twitter diorang yea iaitu @cikgudahlia @menteil @whykimi @hammadsalim @zhiQ @money4invest @taylorling @cerventus @geekmy @melayubuntu

Okeh kita layan gambar pulak, tak sah kalau takde gambar…ehehe

bersama blogger

Gambar bersama otai2 Geek  Amanz, Roslan Nazri dan Andyhowtt

blogger

Gambar bersama Andyhowtt dan Hatisamronkin aka Nik

nik

Hatisamronkin aka Nik thanks jadi partner akak, nik memang sporting!! muuaahhsss

bersama dahlia

Bersama Cikgu Dahlia, Tahniah dapat maxis10, thanks jugak bagi pegang Nexus S…ehehe

nota kosong

@whykimi dari Notakosong.com , tahniah terpilih maxis10, ehehe pegang phone terbalik yea…

anis NSTP

Gambar bersama Anis, reporter dari NSTP, jangan terkejut kalau muka aku keluar paper, hahaha (jangan percaya okeh!).

doorgift

Door gift dari Maxis, boleh tahan jugak bestnye…

Nota Yanmie : Ada lawak jenaka disebalik gambar-gambar diatas…ehehe, lawak!!!!

 

 

51 Comments on Majlis Pelancaran Samsung Nexus S Bersama Maxis

  1. akubiomed
    March 19, 2011 at 7:44 pm (3 years ago)

    Yanmie turut pergi pelancaran Nexus S. Lepas ini boleh tunggu ulasan dari Cikgu Dahlia mengenai Nexus S pula :-) Tanniah Cikgu Dahlia
    akubiomed recently posted..Buat projek dalam gelapMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:17 pm (3 years ago)

      ha’ah maxis jemput bersama dengan media sekali. kira mcm special lah berada dikalangan media..ekeke.

      Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:14 pm (3 years ago)

      boleh terjah blog2 mereka :razz:

      Reply
  2. myvitrd
    March 19, 2011 at 2:01 pm (3 years ago)

    wah dapat review kali ke 2 dah ni.. tahniah kak yan…silap2 dapat free lagi.. heheehe

    Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:14 pm (3 years ago)

      eh mana ada, jgn salah faham..ehehe, kami dijemput oleh maxis ke pelancaran nexus s bersama dengan media :lol:

      Reply
  3. darkbatman
    March 19, 2011 at 12:35 pm (3 years ago)

    waahh best.. rugi ak x dpt pergi cz balik kg amek keta.. btw, fes tym tgk cikgu dahlia dlm ne..kehkehkeh.. tahniah buat mereka.. gudluck utk review nt!

    Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:13 pm (3 years ago)

      xpe next time blh join, amacam keta baru :lol:

      Reply
  4. cikmin
    March 19, 2011 at 11:19 am (3 years ago)

    wahhh…DJ eh tu…akhirnya dapat jumpa jugak ya..seronok2.. :)

    Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:05 pm (3 years ago)

      Alhamdulillah rezeki dia kak, bila kita ikhlas berblogging insyaallah rezeki tu dtg, antara cpt dengan lambat je :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:04 pm (3 years ago)

      insyaallah ada rezeki, jgn putus asa untuk apply :razz:

      Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:04 pm (3 years ago)

      seronok jugak pergi event2 mcm nie :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:04 pm (3 years ago)

      ehehe ye tulah dia cikgu dahlia :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:02 pm (3 years ago)

      hahahaa ada org tnya, borang kosong masih ada ke :lol:

      Reply
  5. Pisyek
    March 19, 2011 at 12:00 am (3 years ago)

    wah, semua yang dapat, semuanya hensem-hensem belaka… hahaha… :D

    jelesnye~ :mrgreen:
    Pisyek recently posted..Awi Rafael – PulanglahMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:02 pm (3 years ago)

      ehehee hensem2 belaka tu… :lol:

      Reply
  6. puanbee
    March 18, 2011 at 11:37 pm (3 years ago)

    kena apply ??? kat mana kak ? mesti syarat nya blog hebat2 kan :)

    Reply
  7. puanbee
    March 18, 2011 at 11:34 pm (3 years ago)

    tahniah akk best nya..akk comel pakai shawl, cikgu dahlia pun nampak lain dalam gambo disini ..heeee

    Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 8:00 pm (3 years ago)

      ehehe tahniah apa?? tu yg dpt cikgu dahlia bkn akak..ehehe :lol:

      makasih puji akak pakai shawl, 1st time pakai tu..nngee

      Reply
  8. nostalgiaku.com
    March 18, 2011 at 11:31 pm (3 years ago)

    hurmm..mesti best dapat jadi reviewer nikan..setiap reviewer #maxis10 akan dapat handset tu percuma ke kak?

    Reply
    • yanmie
      March 19, 2011 at 7:59 pm (3 years ago)

      insyaallah kalau maxis berpuas hati blh dpt terus phone tu :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 18, 2011 at 11:10 pm (3 years ago)

      Sama2, maaf kalau ada terkasar bahasa, terkurang apa-apa yea :razz:

      Reply
    • yanmie
      March 18, 2011 at 10:55 pm (3 years ago)

      memang hensem pun :lol: btw tahniah terpilih maxis10 :razz:

      hadiah tu mmg lain2, dapat pendrive pun best gak mcm roslan, tp oklah charger usb nie senang sikit

      kan best klu paper beg kita tertukar…HAHAHA :lol: :lol: :lol:

      Reply
        • yanmie
          March 18, 2011 at 10:59 pm (3 years ago)

          HAHAHA duk harap tertukar dengan paper beg yang ada nexus s :lol: :lol:

          pendrive xnk, dh ada 3 kt umah nie :lol:

          Reply
  9. Roslan Nazri
    March 18, 2011 at 10:43 pm (3 years ago)

    Hehe charger usb tuh… :mrgreen: best la..kalo byk event leh join lagi…next.xperia arc.tp bukan maxis la huhu
    Roslan Nazri recently posted..Nexus S Launching at Pavillion by MaxisMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 18, 2011 at 10:46 pm (3 years ago)

      ha’ah lan charger usb, so xyah rebut2 plug dengan suami..HAHAHA, charge sesama je… :lol:

      Reply
  10. hairulnizam
    March 18, 2011 at 10:39 pm (3 years ago)

    gambar terakhir tu tetiba perasan mcm ada org tgh cium laga2 pipi plak kat blkg…hehe

    peh yan dah makin popular ler, siap kena panggil lagi dengan maxis…tahniah atas usaha keras anda…

    Reply
    • yanmie
      March 18, 2011 at 10:45 pm (3 years ago)

      hahaha yang laga2 pipi tu jugak dia perasan ye :lol:
      ala ejam mana ada popular, hiks besa2 je ejam oiii :lol:

      Reply
    • yanmie
      March 18, 2011 at 10:45 pm (3 years ago)

      Takpe jgn putus asa, lepas2 nie try apply lagi, insyaallah ada rezeki :razz:

      Reply
      • anira
        September 29, 2011 at 11:10 am (3 years ago)

        =”#comment-31624″>@yanmie,mcm mne k kew

        Reply
  11. andyhowtt
    March 18, 2011 at 2:36 pm (3 years ago)

    RT @yanmie: Blog Updated : launching Nexus S http://bit.ly/g9WSqI #maxis10 @amanfirdaus @hatisamronkin @Roslan_Nazri @andyhowtt @cikguda …

    Reply
  12. yanmie
    March 18, 2011 at 2:33 pm (3 years ago)

    Blog Updated : launching Nexus S http://bit.ly/g9WSqI #maxis10 @amanfirdaus @hatisamronkin @Roslan_Nazri @andyhowtt @cikgudahlia @whykimi

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge